تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: مشکل زبان بعد از ریستور بکاپ(مشکل جدیده)

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    Exclamation مشکل زبان بعد از ریستور بکاپ(مشکل جدیده)

    سلام

    سرور من متاسفانه چند روز پیش دچار مشکل میشه و یک روز سرور بسته میشه

    و بعد از رفع مشکل کل سرور ریستور بکاپ میکنه
    این وسط زبان چند ین سایت به هم میریزه

    متاسفانه زبان انجمن و وردپرسم بهم میریزه که وی بی کلا ارور ریست کردن رو میداد بعد از ریست سایت باز شد اما دوباره نوشته ها میخی بودن و کلمات انگلیسی درست نشون داده میشه

    به سرور تیکت دادم و گفت بررسی میشه و بعد از چند ساعت زبان وردپرس به حالت اولیه بازگشت

    اما همچنان زبان وی بی خرابه
    با اینکه زبان فارسی رو کامل نشون میده ولی وقتی زبان انگلیسی رو انتخاب میکنی همه چیه زبان میریزه به هم

    قالب وردپرسم به خاطر این مشکل کلا خراب شد متاسفانه

    در ضمن ورزن وی بی من 4.1.5 بود که دیروز به 4.1.12 آپگرید کردم بازم مشکل حل نشد

    از دوستان خواهشمندم که سریعتر کمکم کنند

    با تشکر

    ادرس سایت

    http://tehtvu.ir




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6 متاسفانه آپگرید کردم به 3.8.7
    نوشته ها
    919
    مورد پسند
    370 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    103

    پیش فرض

    پوشه اینستال رو آپلود کن همراه فایل تولز
    بعد زبان انگلیسی رو ریست کن ببین مشکل حل میشه یا نه

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    متاسفانه زبان انجمن و وردپرسم بهم میریزه که وی بی کلا ارور ریست کردن رو میداد بعد از ریست سایت باز شد اما دوباره نوشته ها میخی بودن و کلمات انگلیسی درست نشون داده میشه
    دقیق بخونید

    بیش از 5- 6 بار ریست کردم
    زبان رو از نو نصب کردم اپگرید کردم

    مشکل حل نمیشه
    نمیدونم از کجاست

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم :)
    نوشته ها
    3,396
    مورد پسند
    3,162 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0a2
    میزان امتیاز
    410

    پیش فرض

    دیتابیس utf - 8 هست ؟


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    842
    مورد پسند
    151 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    93

    پیش فرض

    من چک کردم زبان مشکلی نداشت

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    از قسمت phpmuadmin که دیدم دیتا بیس رو این زده : MySQL charset: UTF-8 Unicode (utf8)

    مشکل حل شد

    متاسفانه سرور بدون اطلاع قبلی زبان رو وری utf-8 بردن و زبان خارجی وی بی من هم روی iso تنظیم به خاطر همین مشکل بوجود میومد

    امان از دست این بی مسئولیتی
    ویرایش توسط .:NiNjA:. : 2012/07/13 در ساعت 08:12 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    52
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 22.0.1229.94
    میزان امتیاز
    10

    پیش فرض

    من هم پس از انتقال متوجه شدم به جای کلمات فارسی ؟ میذاره
    هر کاری کردم درست نشد

    کسی نیست راهنمایی کنه؟

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    مشکل منم هس باید چیکار کنم؟

    اینو از کجا باید پیداش کنم:از قسمت phpmuadmin که دیدم دیتا بیس رو این زده : MySQL charset: UTF-8 Unicode (utf8)

  10. Top | #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    فقـــــط گرافیک
    نوشته ها
    981
    مورد پسند
    893 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.56
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    یک بار دیگه فارسی ساز رو نصب کن

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    عزیز الان فروم و ادمین سی پنل هیچ یوزری رو راه نمیده
    منم فقط به cpدسترسی دارم
    اگه میشه از cp بگید چیکار کنم

    تو ای تاپیک هم گفتم فونت انجمن رو چطوری درست کنم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/08/14, 09:06 PM
  2. مشکل بعد از ریستوری کردن فول بکاب کمک
    توسط sarwhost در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/06/17, 05:21 PM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/02/26, 12:54 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/01/22, 06:18 PM
  5. مشکل با ریستور بک آپ در لوکال
    توسط vbir در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2011/01/03, 08:56 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •