تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: مشکل در قالب بندی Modsystem

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    111
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.3
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض مشکل در قالب بندی Modsystem

    با سلام.

    دوستان من Modsystem را روی انجمنم نصب کردم. حالا یک مشکلی هست که در تصویر زیر می بینید:

    Untitled2.jpg

    چطوری قالب بندی اش را درست کنم؟ شاید بشه با css نویسی درستش کرد ولی من می خواستم بدونم وی بی ایران برای حل این مشکل چکار کرده؟

    ممنون میشم کد های لازم جهت حل این مشکل را بدهید. اگر قالبی هست معرفی کنید.


    با تشکر.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    111
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.3
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    دوستان جوابی نبود؟

    راستی این هک فارسی ساز نداره؟ لطفا معرفی کنید.


    تشکر.

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    من اینو به سمت چپ برده بودم روی قالبم اما
    اسم قالب هک یادم نیست
    ولی اینو میدونم که باید هر چی right هست به left و هر چی left هست به right تغغیر بدی

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    اینکه سالمه فقط توی کدهای باکس لفت رو بکن رایت
    کدهای جزئیات مد هم برعکس

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    111
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 18.0.1025.3
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    سلام.

    حتما باید خودمون css نویسی کنیم؟ مشکلی نداره می تونم ولی چیز آماده ای وجود نداره؟ از وی بی ایران می تونید یک خروجی بگیرید و اینجا بگذارید؟


    تشکر.

  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    از وی بی ایران می تونید یک خروجی بگیرید و اینجا بگذارید؟
    خیر ولی شیوه درست کردنش خیلی راحت هست ! کد ها رو ببرید داخل Notepad ، سپس Ctrl+H رو بزنید .

    float:right;

    رو بکنید

    float:vbiran;

    حالا

    float:left;

    رو بکنید :

    float:right;

    سپس :

    float:vbiran;

    رو به

    float:left;

    تغییر بدید .

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •