تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 28

موضوع: ارور دیتابیس در کل انجمن

  1. Top | #11
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    در ضمن فایل کانفیگ را هم اگه تغییراتی دادید مجددا اپ کرده و تنظیمات (یوزر و پسورد ) را دوباره وارد کنید

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.14
    نوشته ها
    113
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    نیم رو به حالت اول هم بر گردوندم قبل از اینکه عوض کنم هم ارور میداد !
    htaccess روت رو پاک کنم ؟ چه ربطی داره به دیتابیس ؟ پاک کنم خودش دوباره ساخته میشه خوتکار نیاز به اپلود نداره که ؟؟‌!

  4. Top | #13
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    یعنی الان توی htaccess هیچ متنی نیست ؟
    خوب اون متن ها را باید داشته باشی که بعد دوباره توی اونی که ساخته میشه بزاری . اول دانلودش کن بعد حذفش کن و کش را خالی کن

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.14
    نوشته ها
    113
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vbseo control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

    # Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

    #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    هست توش
    پاکش کرد هیچ نتیجه ای نداد

  6. Top | #15
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    1,424
    مورد پسند
    983 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    168

    پیش فرض

    اصلا هیچ نیازی به هیچ کدوم ازین کار ها نیست شما نباید نیم رو تغییر میدادید! توی فایل config کلا نباید به جز دیتابیس تغییری بدید (به جز بعضی مواقع برای چیز های دیگه...)
    الان همون طور که آقا مهدی گفتن فایل config رو دوباره آپلود کن و فقط مشخصات دیتابیس رو بزار توش بعد ببیین چی اروری میده، اگه کادر زرد رنگی داشت بزار اینجا متنش رو


    [email protected]:~$ echo i love linux
    i love linux
    [email protected]:~$ echo :nineteen: l



  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.14
    نوشته ها
    113
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    اقا میگم قبل اینکه تغیری بدم تو نیم سرور تو کانفیگ این مشکل بودش من تغیر دادم تو مشکل هیچ تغیری نکرد بعد هم نیم رو به پیش فرض خود کانفیگ که همیشه میذاره لوکال هاست تغیر دادم هیچی به هیچی بازم همون ارور دیتابیس

  8. Top | #17
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    Warning: include_once(/home/shekafne/public_html/forum/vbseo/../includes/config.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shekafne/public_html/forum/vbseo.php on line 17

    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/shekafne/public_html/forum/vbseo/../includes/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/shekafne/public_html/forum/vbseo.php on line 17

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/shekafne/public_html/forum/vbseo.php:17) in /home/shekafne/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo_url.php on line 427
    Page not found

    هکها را از کانفیگ غیر فعال کنید ببینید درست میشه
    احتمالا مشکل از وی بی سئو باشه

    کاربر مقابل از Mehdi13 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.14
    نوشته ها
    113
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    vbseo.php رو پاک کردم تولز ارور 404 داد :
    Not Found

    The requested URL /vbseo.php was not found on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    ویرایش توسط sajjad13and11 : 2012/07/15 در ساعت 01:09 PM

  10. Top | #19
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    من گفتم پاک کنید ؟؟؟؟

    بنده عرض کردم از کانفیگ هکها را غیر فعال کنید و بررسی کنید .

    وقتی برنامه ای در حال اجرا هست که نمیتونید یه بخشی از اون را پاک کنید . ناقص میشه و ارور میده

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  11. Top | #20
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.14
    نوشته ها
    113
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    حالا چیکار کنم یه لحظه فروم قالبش نصفه باز شد و بهم ریخته که نمیدونم چیکار کرده بودم درست شده بود اما دوباره ارور داد !

    حالا هر فایلی از ادمین سی پی میخوام برم توش 404 میده

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/15, 11:39 AM
  2. مشکل دیتابیس هنگام لاگین کردن
    توسط الناز در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2012/12/31, 01:00 AM
  3. انتقال یک انجمن از طریق دیتابیس به دیتابیسی دیگر
    توسط ReZaPishgam در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/05/09, 10:32 PM
  4. مشکل در دیتا بیس
    توسط HiDd#N در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/03/26, 05:52 PM
  5. دیتابیس
    توسط omidxzzz در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2011/12/12, 06:42 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •