تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: خطای "انجمن وجود ندارد" بعد از نصب vbseo 3.6.0 در ویبولتین 4.2

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    84
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    13

    Post خطای "انجمن وجود ندارد" بعد از نصب vbseo 3.6.0 در ویبولتین 4.2

    سلام دوستان

    من vbseo 3.6.0 رو کامل طبق توضیحی که تو آموزش چگونگی نصب VB Seo داده اید نصب کردم.

    تنظیمات remove non-english characters و 005 non-herechial directory ... رو هم انجام دادم.

    حالا وقتی میرم داخل انجمنم و میخوام یکی از بخش ها رو باز کنم ، پیغام میده : " انجمن وجود ندارد"

    آدرس انجمن : MooTiZ ONLiNE

    چکار کنم درست بشه ؟!

    ممنون




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.

    .htaccess رو نریزید معمولاً اینطوی میشه .

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    84
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    اتفاقا .htaccess رو کامل ریختم

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    تنظیمات اصلی انجمن --> friendly urls باید روی standard باشه .

    ضمناً چک کردم روی انجمنتون اصلاً url ها html نشدن !

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    84
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    تنظیمات اصلی انجمن --> friendly urls باید روی standard باشه .
    done !

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    ضمناً چک کردم روی انجمنتون اصلاً url ها html نشدن !
    چجوری باید این کار رو بکنم ؟

    درست شد ممنون

    تاپیک بسته بشه لطفا

    مشکل حل شد

  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    بسته شد.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2013/09/10, 11:41 AM
  2. پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/06/02, 12:27 AM
  3. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2012/01/24, 10:43 AM
  4. """""""""""""شوال در مورد جست و جوگر داخل سایت""""""""""""
    توسط sajad baraghi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/12/30, 02:51 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •