تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: دريافت ارور ديتابيس در بخش جستجوي عبارت

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    VB 4
    نوشته ها
    209
    مورد پسند
    56 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض دريافت ارور ديتابيس در بخش جستجوي عبارت

    وقتي يك عبارت رو سرچ ميكنم در بخش جستجوي عبارت ارور ديتابيس بهم ميده :

    Database error in vBulletin 4.2.0:

    Invalid SQL:

    SELECT IF (pcustom.fieldname IS NOT NULL, pcustom.fieldname, pmaster.fieldname) AS fieldname,
    IF (pcustom.varname IS NOT NULL, pcustom.varname, pmaster.varname) AS varname,
    IF (pcustom.languageid IS NOT NULL, pcustom.languageid, pmaster.languageid) AS languageid,
    IF (pcustom.text IS NOT NULL, pcustom.text, pmaster.text) AS text,
    language.title
    FROM language AS language
    INNER JOIN phrase AS pmaster ON
    (pmaster.languageid IN (-1, 0))
    LEFT JOIN phrase AS pcustom ON
    (pcustom.languageid = language.languageid AND pcustom.varname = pmaster.varname AND pcustom.fieldname = pmaster.fieldname)
    WHERE 1=1


    HAVING text LIKE '%بازنگري%'
    ORDER BY languageid DESC, fieldname DESC;

    MySQL Error : Incorrect key file for table '/tmp/#sql_3484_0.MYI'; try to repair it
    Error Number : 126
    Request Date : Tuesday, July 17th 2012 @ 01:09:33 PM
    Error Date : Tuesday, July 17th 2012 @ 01:09:33 PM
    Script : http://www.boxmovie3.in/forum/adminc...hp?do=dosearch
    Referrer : http://www.boxmovie3.in/forum/adminc....php?do=search
    Username : Support
    Classname : vB_Database
    MySQL Version : 5.1.63-cll

    تا ديروز هم اصلا مشكلي نداشت به راحتي ميتونستم عبارت رو جايگزين كنم ولي الان ارور ميده همش مشكل از كجاست ؟

    تيبيل ها رو ريپير كردم هك رو غير فعال كردن بازم نشدش به اضافه اينكه يك ارور ديگه هم ميده :

    Invalid SQL:

    SELECT setting.*, settinggroup.grouptitle
    FROM settinggroup AS settinggroup
    LEFT JOIN setting AS setting USING(grouptitle)
    WHERE settinggroup.displayorder <> 0
    ORDER BY settinggroup.displayorder, setting.displayorder;

    MySQL Error : Got error 28 from storage engine
    Error Number : 1030
    Request Date : Tuesday, July 17th 2012 @ 0153 PM
    Error Date : Tuesday, July 17th 2012 @ 0153 PM
    Script : http://www.boxmovie3.in/forum/adminc...ons.php?null=0
    Referrer : ورود - انجمن های تخصصی باکس مووی - vBulletin صفحه کنترل مدیر
    Username : Support
    Classname : vB_Database
    MySQL Version : 5.1.63-cll




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    توی جستجوی فارسی این مشکل را دارید یا انگلیسی ؟

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    VB 4
    نوشته ها
    209
    مورد پسند
    56 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi13 نمایش پست ها
    توی جستجوی فارسی این مشکل را دارید یا انگلیسی ؟
    اصلا فرقي نميكنه هر عبارتي رو سرچ كنم ارور ميده.الان ارور دوم زده كل فروم بسته كل ممبرهام دارن ارور ديتابيس ميگيرن با ارور دوم . بخش تنظيمات فروم هم باز نميشن ارور ديتابيس ميگيره.

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    با tool.php یکبار زبان را ریست کنید
    فارسی ساز را یکبار روی قبلی باز نویسی کنید

    شاید درست شد

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    VB 4
    نوشته ها
    209
    مورد پسند
    56 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi13 نمایش پست ها
    با tool.php یکبار زبان را ریست کنید
    فارسی ساز را یکبار روی قبلی باز نویسی کنید

    شاید درست شد
    مشكل براي زماني هستش كه ميذارم روي هم زبان ها و سرچ ميكنم ولي وقتي يكي از زبان ها رو انتخاب ميكنم و سرچ ميكنم حالت عادي داره مشكل از چي هستش ؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    این ارور
    MySQL Error : Incorrect key file for table '/tmp/#sql_3484_0.MYI'; try to repair it

    یعنی مقدار نا معتبری برای #sql_3484_0.MYI وارد شده . پیشنهاد ریپیر بوده

    ولی چرا موقع انتخاب همه زبانها ارور میده نمیدونم . احتمال اینکه با ریست و نصب مجددا فارسی ساز درست بشه هست

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. انجمنم ارور ديتا بيس ميده مشكل چيه ؟
    توسط OnT!me در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2012/04/27, 04:56 PM
  2. ارور ديتابيس
    توسط irank3 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/01/13, 03:15 PM
  3. كمك فوري ارور ديتابيس
    توسط JOKER_P در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2011/11/18, 07:07 PM
  4. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/09/29, 02:23 PM
  5. پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2011/09/12, 07:05 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •