تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: مشکل در نصب در لوکال هاست و سوال در رابطه با rss

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    21
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 17.0.963.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در نصب در لوکال هاست و سوال در رابطه با rss

    سلام

    من وقتی خواستم ویبولتین رو داخل لوکال هاست نصب کنم، ارور های زیر رو داد:

    Strict Standards: Non-static method vB_Shutdown::instance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_core.php on line 3314

    Strict Standards: Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::drop_index() should be compatible with vB_Database_Alter::drop_index() in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards: Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::add_index() should be compatible with vB_Database_Alter::add_index() in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards: Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::add_field() should be compatible with vB_Database_Alter::add_field() in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards: Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::drop_field() should be compatible with vB_Database_Alter::drop_field() in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards: Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::query() should be compatible with vB_Database_Alter::query() in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_dbalter.php on line 882


    می خواستم ببینم کسی مشکل رو می دونه؟


    سوال های دیگه ای که دارم، می خواستم ببینم اگر بخوام یه منو سمت چپ قالب بزارم مثل forum.persiantools.com که rss اصلی سایت رو مثلا نشون بدم، چجوری امکان پذیره؟ باید داخل قالب بزارم یا پلاگینی هست؟

    مرسی




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    21
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کسی اطلاعی در این مورد نداره؟

    مرسی

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    9
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.00
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    منم مشکلی مشابه دارم ، با IIS تونستم نصب کنم ولی با آپاچی و XAMPP نتونستم.
    این نوشته ها بالای صفحه اینستال هست و وقتی هم که روی اینستال کلیک می کند یه صفحه باز میشه که علاوه بر پیغام فوف ، پیغام زیر هم در ادامه اش هست :
    <upgrade>
    <message replace="0">Connection successful</message>
    <status>Status: Installing, Step 2 of 7</status>
    <longversion>install</longversion>
    <version>install</version>
    <nextstep>2</nextstep>
    <upgradenotice><![CDATA[<strong>Installing</strong>]]></upgradenotice>
    </upgrade>

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    سوال های دیگه ای که دارم، می خواستم ببینم اگر بخوام یه منو سمت چپ قالب بزارم مثل forum.persiantools.com که rss اصلی سایت رو مثلا نشون بدم، چجوری امکان پذیره؟ باید داخل قالب بزارم یا پلاگینی هست؟
    Sidebar یا نوار کناری ویبولتین

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    9
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.00
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممکنه مشکل از این باشه که من یک بار IIS نصب کرده ام و بعدش XAMPP ؟
    البته الان با IIS تونستم Vbulletin رو نصب کنم ؟ ولی می خوام با آپاچی هم نصب کنم.

    این هم از پیغام های XAMPP
    البته من قبلا MySQL رو جداگانه نصب کرده بودم ،

    [mysql] MySQL Service Detected With Wrong Path
    [mysql] Uninstall the service manually first
    [mysql] Possible problem detected!
    [mysql] Port 3306 in use by "mysqld.exe"!
    ویرایش توسط mdot : 2012/08/02 در ساعت 09:24 PM دلیل: ادغام دو پست

  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    به نظر میاد پورت مذکور مسدود هست توسط همون فایلی که گفته .

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    9
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.00
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    خوب پورت 3306 برای Mysql هست دیگه. آخه قبلا که Mysql رو نصب کردم رویه همین پورت بود ،
    حالا فکر کنم که XAMPP هم میخواد روی همین پورت دوباره از MySQL استفاده کنه ، اما فکر میکنه یه برنامه دیگه داره استفاده می کنه.

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    50
    مورد پسند
    17 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.43
    میزان امتیاز
    10

    پیش فرض

    سلام...منم همین مشکلو دارم و زمپ ارور میده علی جان چه کنم؟؟؟

    آقا این مشکلو همه دارن ما چه کنیم؟؟؟

    من تونستم ارور هارو از بالای صفحه ببرم اما بازم نصب نشد زمپ مشکل داره باید ومپ نصب کرد
    ویرایش توسط darhale nasb : 2012/09/23 در ساعت 06:12 PM دلیل: ادغام دو پست

  10. Top | #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,123
    مورد پسند
    2,533 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 7.0.517.41
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود
    دوستان عزیز شما چرا از easyphp استفاده نمی کنید؟
    بسیار برنامه ی خوبی هست.
    با احترام دانیال.

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    6
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط amirhosein نمایش پست ها
    سلام

    من وقتی خواستم ویبولتین رو داخل لوکال هاست نصب کنم، ارور های زیر رو داد:

    Strict Standards: Non-static method vB_Shutdown::instance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_core.php on line 3314

    Strict Standards: Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::drop_index() should be compatible with vB_Database_Alter::drop_index() in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards: Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::add_index() should be compatible with vB_Database_Alter::add_index() in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards: Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::add_field() should be compatible with vB_Database_Alter::add_field() in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards: Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::drop_field() should be compatible with vB_Database_Alter::drop_field() in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards: Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::query() should be compatible with vB_Database_Alter::query() in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.0\www\forum\includes\class_dbalter.php on line 882


    می خواستم ببینم کسی مشکل رو می دونه؟


    سوال های دیگه ای که دارم، می خواستم ببینم اگر بخوام یه منو سمت چپ قالب بزارم مثل forum.persiantools.com که rss اصلی سایت رو مثلا نشون بدم، چجوری امکان پذیره؟ باید داخل قالب بزارم یا پلاگینی هست؟

    مرسی

    ایتدا فایل Config.php رو باز کن و این خط رو اضافه کن :
    کد:
    ini_set("display_errors", "0");
    بعد فایل Class_Core.php رو باز کن و خط 3314 رو

    کد:
    $this->shutdown = vB_Shutdown::instance();
    به این
    کد:
    $this->shutdown =@ vB_Shutdown::instance();
    تغییر بده ،

    موفق باشید.

    4 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. درخواست هدر برای انجمن دوچرخه سواری
    توسط masoud_txt در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2012/07/11, 08:38 AM
  2. سوال راجع به نمایندگی هاست
    توسط tsonade در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/01/21, 09:23 PM
  3. سوال در مورد هاست رایگان!
    توسط PreSideNt در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2011/09/06, 08:10 PM
  4. یه سوال و درخواست
    توسط mehrdad00200 در انجمن استایل های وردپرس
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/03/13, 07:59 PM
  5. سوال فوری در مورد هاست و دومین
    توسط Nama136te در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/02/14, 12:55 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •