تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 20

موضوع: صفحه سفید در ادمین سی پی

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    284 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    حتما یه چیزی اضافه کردین که اینجور شده.
    خود به خود که تغییر ایجاد نمیشه در انجمن.

    کاربر مقابل از goblin بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,669
    مورد پسند
    54,772 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    اون تصویری که توی ارور داده چی هست ؟

    --

    http://173.194.69.102/search?hl=en&o...h_mark()&btnG=

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    کدوم تصویر ... ؟

    وقتی روی درجه کاربری کلیک میکنی این ارور رو میده

    Fatal error: Cannot redeclare construct_depth_mark() (previously declared in /home/berozta/public_html/forum/sajjad13and11.bahman.shekaf.security.group.porya.s ari.jpg/ranks.php:99) in /home/berozta/public_html/forum/includes/adminfunctions.php on line 1914

  5. Top | #14
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,669
    مورد پسند
    54,772 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    sajjad13and11.bahman.shekaf.security.group.porya.s ari.jpg

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    این تصویر نیست یه پوشه هست ... واسه امنیته

  7. Top | #16
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,669
    مورد پسند
    54,772 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    متاسفانه نمیتونم مشکل شما رو حل کنم .

    از عیب شناسی ماژول های مشکل ساز سرور رو بزنید بینید مشکلی وجود نداره ؟

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نه نوشته خیر

  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    سلام من هنوز این مشکل رو دارم مگه میشه راهی نباشه تو رو خدا کمک کنید ...

    وقتی رو درجه کاربری میزنم این ارور رو میده

    Fatal error: Cannot redeclare construct_depth_mark() (previously declared in /home/berozta/public_html/forum/sajjad13and11.bahman.shekaf.security.group.porya.s ari.jpg/ranks.php:99) in /home/berozta/public_html/forum/includes/adminfunctions.php on line 1914


    وقتی یه فایل تو هاست به نام ranks.php رو پاک میکنم این ارور رو میده

    Not Found

    The requested URL /forum/sajjad13and11.bahman.shekaf.security.group.porya.s ari.jpg/ranks.php was not found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.



    عیب شناسی هم میزنم



    ماژول های مشکل ساز وب سرور

    Suhosin

    ماژول بارگزاری شده خیر


    mod_security

    شماره Ajax Unicode خیر

    نتیجه ها

    The above setting will indicate if mod_security is preventing some AJAX requests from being submitted to vBulletin. If this shows Yes then you either need to disable mod_security or change the AJAX settings with the vBulletin Options and disable Problematic features.


    کاربر مقابل از mario8344 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    24
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1084.56
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اقا منم دقیقا همین مشکل رو دارم میشه یکی کمک کنه همین ارور ها رو میده

  11. Top | #20
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    هیچکس نمیتونه بگه من چه کار کنم ؟ هنوز که هنوزه این مشکل هست و من نمیتونم درجه کاربری اضافه کنم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2014/05/30, 05:08 PM
  2. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/08/11, 07:37 PM
  3. پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2011/09/05, 12:14 PM
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/05/20, 08:30 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •