تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: باز نشدن عکس ها بعد از ف*ی*ل

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض باز نشدن عکس ها بعد از ف*ی*ل

    سلام دوستان، خسته نباشید.
    ببخشید بنده انجمنم ف*ی*ل*ت*ر شد و همه عکس ها رو از سایت (وردپرس) کپی میکرم. حالا بعد از ثبت آدرس جدید سیستم وردپرس یه افزونه داره که آدرس همه عکس ها و لینک ها رو میتونی تغییر بدی، یعنی اگه vbiran.ir هست شما میتونی همه رو تغییر بدی به vbiran1.ir . حالا من چه جوری میتونم چنین کاری رو تو انجمن انجام بدم که عکس های قدیمیم بالا بیاد ؟
    بعد یه سوال دیگه هم داشتم البته قبلا مطرح کردم و به جایی نرسیدم، میخواستم بدونم چه جوری میشه فونت پیش فرض انجمن رو از 1 به 2 تغییر بدم...استایل هم VbIran Special هستش
    ممنون.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    481 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    76

    پیش فرض

    عکس هایی که میگی در پست هات هست دیگه نه ؟
    میزبانی حرفه ای ویبولتین با ارائه راهکاری ها مثبت مدیریتی

    www.98mizban.com

    نظرات برخی از مشترکین گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان

    ************************************************** **

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    عکس ها رو از سایت برمیداشتم، یعنی تو پست سایتم بود، از همون جا کپی پیست میکردم میبردم تو انجمن

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    481 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0
    میزان امتیاز
    76

    پیش فرض

    خوب پس با یه کد 99 % میشه درستشون کرد

    کد:
    UPDATE tablename SET tablefield = replace(tablefield,"findstring","replacestring");

    البته شما طبق این آموزش برو که مخصوص ویبی هست

    وارد دیتابیس فروم بشید . بخش sql برید و کد زیر رو کپی کنید در کادر مربوطه و go رو بزنید

    کد:
    UPDATE post SET pagetext = replace(pagetext,"98patogh.com","98up.in");

    post نام جدولی هست که پست ها درونش ذخیره میشه

    pagetext نام فیلدی هست که متن های پست داخلش ذخیره میشه

    98patogh.com به جای این آدرس ، آدرس قدیمی خودت که فی ل تر شده رو بزن

    98up.in به جای این آدرس ، آدرس جدید خودت رو بزن



    مشکلت حل شد اینجا بگو حتما

    2 تشکر توسط:

    میزبانی حرفه ای ویبولتین با ارائه راهکاری ها مثبت مدیریتی

    www.98mizban.com

    نظرات برخی از مشترکین گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان

    ************************************************** **

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    درست شد داداش، ممنون. فقط برای سوال دومی راه حلی نداری ؟

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    481 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0
    میزان امتیاز
    76

    پیش فرض

    اگر فقط میخوای فونت های تاپیک ها تغییر کنه آموزش زیر

    ادمین سی پی --> استایل & قالب --> استایل مورد نظر --> Stylevars بروید.

    postbit_font
    و
    postbit_msg_font
    و
    posbit_control_font (غیر ضروری)
    را به فونت مورد نظر خودتون تغییر بدید.



    اگر هم میخوای کل انحمن رو تغییر بدی از آموزش زیر استفاده کن


    آموزش تغییر فونت انجمن به Tahoma (تاهما) در ویبولتین 4

    کاربر مقابل از 98patogh بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    میزبانی حرفه ای ویبولتین با ارائه راهکاری ها مثبت مدیریتی

    www.98mizban.com

    نظرات برخی از مشترکین گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان

    ************************************************** **

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    داش من میخوام وقتی داری پست ارسال میکنی سایزش از 1 بشه 2

    Stylevars رو هم پیدا نکردم متاسفانه

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    دوستان اگه پست اول رو بخونین متوجه میشین مشکل بنده چیه دیگه نمیخوام تکرار کنم که اعصابتون خورد شه. الآن مشکل من تو پست ها حل شده، اما مشکل توی قالب و شکلک ها پیش اومده، کسی راه حلی داره ؟

  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.83
    میزان امتیاز
    3117

    3 تشکر توسط:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    141
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    شرمنده اما من به نتیجه ای نرسیدم هنوز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •