تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: درخواست کمک انجمن بالا نمیاد این ارور رو میده......؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    با سلام
    دوستان یه سری کد رو تو header قرار دادم ولی به محض اینکه قرار دادم انجمن پرید الان ادمین سی پی هم نمی تونم کاری بکنم مدام این ارور رو میده

    403 Forbidden

    Access to this resource on the server is denied!


    بعد یه ارر دیگه می ده که فایل inastall.php هنوز باقی مونده و باید در دایرکتوری حذف بشه

    ممنون میشم راهنمایی کنید

    cinemacity.ir





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    68
    مورد پسند
    21 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    خب فایل inastall.php حذف کن ، مشکلی پیش نمیاد

    کاربر مقابل از Arshia بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    1,021 بار
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 5.1
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    سريع پاك كنيد فولدر اينستال رو

    کاربر مقابل از jcs.w بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    Retired Mod <

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    اخه فولدر اینستال نمی دونم کجا قرار گرفته پیداش نکردم


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    1,021 بار
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 5.1
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    هرجايي نصب كرديد زود باشيد ...

    کاربر مقابل از jcs.w بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    Retired Mod <

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    داداش من چند بار دادم یه کد رو برام ویرایش کنند که متاسفانه تو این انجمن کسی ویرایش نکرد رفتم یه انجمن دیگه کد رو برام ویرایش کرد به محض اینکه در header قرار دادم اینجوری شد و صفحه انجمن رو رفرش کردم برام اومد که فان شاپ نصب نشده نتونسته اطلاعات کانفیگ رو بخونه نصبش کنید من نصبش نکردم و صفحه رو بستم ولی به محض اینکه دوباهر رفرش دادم انجمن دیدم دیگه با نمیکنه

    اینم کد

    کد PHP:
    <div class="istopmenu">         <div class="isand_uploadcenter">             <a href="http://and-apk.ir/"> </br>                 <img alt="مارکت ایرانی اندروید" src="http://and-roid.ir/Forum/images/isand/misc/1.png" title="مارکت ایرانی اندروید">             </a>         </div>         <div class="isand_tools">             <a href="http://share.and-share.ir/"> </br>                 <img alt="آپلودسنتر فایل ها" src="http://and-roid.ir/Forum/images/isand/misc/2.png" title="آپلودسنتر فایل ها">             </a>         </div>                  <div class="isand_facebook">             <a href="http://image.and-share.ir/"> </br>                 <img alt="آپلودسنتر تصاویر" src="http://and-roid.ir/Forum/images/isand/misc/3.png" title="آپلودسنتر تصاویر">             </a>         </div>         </div>      </div 
    دو تا عکس می خواستم که یکی اپلود سنتر بود و یکی هم عکس فروشگاه بود با تو لینک بهش دادم برام ویرایش کنه تو قالب

    اخه همیچن پوشه ای و یا فیلی تو هاست نبود چطوری پاک کنم

    cinemacity.ir


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    1,021 بار
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 5.1
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    عزيز من چه ربطي داره فولدر اينستال رو پاااااك كنيد...
    تو روتتون هست
    Retired Mod <

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    سن
    26
    نوشته ها
    417
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    پاک کردم این ارور رو می ده ایندفعه

    The page isn't redirecting properly







    Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.





    This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept
    cookies.


  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    یه بار هک ها رو از کانفیگ غیر فعال کنید بعد تستس کنید

    اگه بازم نشد بلد بودی ایکس ام ال اون قالبی که نصبیدی رو از هاستت پاک کن
    یا هم آپگرید کن
    اگه نشد اگه بکاپ دارین ریستور کنین

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All version
    سن
    22
    نوشته ها
    371
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    اینقدر ویرایش نکنید دوست من برای انجمن خوب نیست
    DSST und3rgr0und Team

    dsst.ir
    وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •