تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23

موضوع: نمایش ندادن ادیتور در انجمن (فقط برای اینترنت اکسپلور نمایش داده میشه اما تو فایرفاکس و... نمیاد)

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    کسی راه حل دیگه نداره؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    up...

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    2.4.0
    نوشته ها
    90
    مورد پسند
    35 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.60
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 2danlod نمایش پست ها
    کسی راه حل دیگه نداره؟
    با سلام
    من والا بیل میرم وی بی ایران رو
    اما این رو بر اساس تجربه خودم میگم
    این آدرس رو بزن ببین مشکلت حل میشه؟
    دانش فروم | انجمن دانش آموزان ایرانی

    این :7080 رو بزار انتهای دامینت باشه. باشه؟
    بعد برو ادیتورت رو بباز ببین چه شود/؟
    وای اگه درست بشه کل وی بی ایران رو شیرینی می دم ها!
    ههه

    کاربر مقابل از Bihamta بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    نه...
    درست نشد...

  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    up

  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    819
    مورد پسند
    579 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    سلام
    ادمین سی پی >>>> مدیریت محصولات >>>> مدیریت پلاگین >>>> اگر پلاگینی اسمش عدد هست پاک کنید >>>> ذخیره
    مشکل حل شد ؟

    کاربر مقابل از sorathost بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    نه...
    مشکل از پلاگینا نیست... چون هوک هم کاملا غیر فعال کردم اتفاقی نیوفتاد..
    آقا کسی میتونه واسم درستش کنه؟؟؟

  9. Top | #18
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.60
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    ادیتور شما اگر کلاً نمیاد چند تا دلیل میتونه داشته باشه :

    1) مشکل از هک ها باشد .

    تنظیمات اصلی انجمن --> تنظیمات هوک و پلاگین --> غیر فعال

    2) مشکل از استایل باشد .

    تنظیمات استایل --> اضافه کردن استایل جدید --> یک اسم بدید و یک استایل دیفالت ساخته میشود . با استایل دیفالت تست کنید .

    3) مشکل از YUI ها باشد که در تنظیمات سرور و بهینه سازی سیستم باید روی هیچکدام باشد .

    4) که خیلی مهم هست مشکل از شکلک ها هست !!!!

    تمامی شکلک هاتون رو دیلیت کنید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    مرسی بابت جواب ولی
    1) تمام هک هارو با هوک غیر فعال کردم ولی اتفاقی نیوفتاد البته بعد 1 دقیقه به حالت اول برگردوندم.. ممکنه بعضی هکا بعد نیم ساعت غیر فعال بشن؟
    2)با استایل دفالت امتحان کردم... نه.. اتفاقی نمی افته... مشکل هنوزم بود..
    اینم استایل دفالت روی سایتم : daneshforum.ir/index.php?styleid=12
    3)روی هیچکدام نبود ولی با اینکه اینکارو کردم ولی بازم اتفاقی نیوفتاد!
    4) شکلک هارو پاک کردم! هم از هاست! هم یه گروه خالی ساختم که گیر نده گروه نداری،بعدم گروه حاوی شکلک رو پاک کردم..
    هیچ اتفاقی نیوفتاد! مشکل هنوز هست!
    میشه خودتون برام انجام بدید؟
    فکر کنم مشکل از یکی از این هک هاست که فایلاشو توی هاست ریختم ولی ازش خوشم نیومد پلاگینش رو حذف کردم ولی فایلاش توی هاست موندن! مثل پلاگین هاست و...
    با اینکه الانم اونارو هم پاک کردم ولی هنوز این شاخه ها مونده! فکر کنم توی دیتابیس اند! چیجوری پاکشون کنم؟؟؟
    12.png

  11. Top | #20
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.60
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    اگر فایل های یک هک داخل هاست بمونند هیچ اخلالی بوجود نمیاد .

    البته فایل های داخل

    includes/xml یک مقدار حائز اهمیت هستند و شاید تاثیر خیلی جزئی داشته باشند .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. درخواست اموزش زیر انجمن های تو در تو
    توسط usef در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/07/17, 12:52 PM
  2. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/03/24, 05:46 PM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/03/23, 10:27 AM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/04/17, 09:04 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •