تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: کد گوگل پلاس ثابت برای همه صفحات

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    29 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    سلام کد گوگل پلاس رو میخوام که واسه هم صفحه اصلی انجمنم و کل صفحات دیگش همون کی باشه

    گشتم پیدا نکردم

    و اینکه کجا باید دقیقا قرار بدم که بیاد سمت چپ پایین و همراه با بالا پایین بردن صفحات اونم بیاد ( پی سی دانلود




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    284 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    51

    کاربر مقابل از goblin بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    29 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    403. That’s an error.

    این صفحه قبلا هم امتحان کردم باز نمیشه

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    284 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    متاسفانه دسترسی با IP ایران رو محدود کردن.
    این کد:

    کد HTML:
    <div style="border:solid 1px #000000; padding:15px; position:fixed; bottom:60px; left:10px; border-radius:6px; background-color:#FFFFFF; opacity:0.90; ******:alpha(opacity=90);">
    
    <!-- Place this tag where you want the +1 button to render -->
    <g:plusone size="tall" href="http://YourForum.com/"></g:plusone>
    
    <!-- Place this render call where appropriate -->
    <script type="text/javascript">
      window.___gcfg = {lang: 'fa'};
    
      (function() {
        var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;
        po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';
        var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);
      })();
    </script>
    
    </div>
    توی فوتر بذارید بهتره.
    در خط سوم آدرس صفحه ای که می خواید +1 بشه وارد کنید.
    ویرایش توسط goblin : 2012/08/03 در ساعت 06:24 PM

    3 تشکر توسط:



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    29 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    داداش دیگه نیازی نیست آدرس سایت رو جایی از کد اضافه کرد؟

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    284 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    نه فقط آدرس سایت باید در خط سوم ویرایش بشه:

    <g:plusone size="tall" href="http://YourForum.com/"></g:plusone>


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    29 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    فکر کنم اگه آدرس اضافه نکنیم واسه هر صفحه جدا + گوگل میشه

    و اگه آدرس اضافه کنیم فقط واسه همون صفحه میشه!

    چون یه بار بدون زدن آدرس کد رو گذاشتم ، واسه هر تاپیک جداگانه میومد

    الان با آدرس گذاشتم ، واسه همه یکی میاد



    حالا کدومش بهتره؟

    اینکه واسه هر تاپیک جدا بیاد؟ یا کلی واسه همه باشه؟

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    284 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    بله درسته. خب شما مگه ثابت نمی خواستید؟ نوشتین "کد گوگل پلاس ثابت برای همه صفحات"

    هردوش خوبه. نمیشه گفت کدوم بهتره. من که خودم برای سایتم از هر دو کد با هم استفاده می کنم.


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    29 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    درسته

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    12
    نوشته ها
    585
    مورد پسند
    107 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    برای من فقط یک مربع سفید امده سمت چپ قالب
    شکل گوگل پلاس نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •