تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: [سوال] : مشاهده تعداد دفعات دانلود یک فایل مشخص

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    29
    نوشته ها
    432
    مورد پسند
    177 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.60
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض [سوال] : مشاهده تعداد دفعات دانلود یک فایل مشخص

    سلام
    دوستان گرامی من اگر یه VPS یا هاست دانلود داشته باشم ، از چه طریقی میتونم تعداد دفعات فایلهای موجود رو به صورت گزارش داشته باشم ؟ منظورم اینه مشابه سایت ها که شمارنده دارند ، آیا این دو نوع سرویس هم چنین امکانی دارند که ادمین شون بدونه چند بار هر فایلی دانلود شده ؟ ممنون میشم یه توضیح حرفه ای بدید
    سامانه تامین مقالات و اسناد علمی پیپرگیت

    http://papergate.ir




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    29
    نوشته ها
    432
    مورد پسند
    177 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.60
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    از دوستان کسی اطلاعی نداشت در این خصوص ؟
    سامانه تامین مقالات و اسناد علمی پیپرگیت

    http://papergate.ir

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    284 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    ثبت تعداد دفعات دانلود ربطی به هاست و نوعش نداره!!
    شما برای سایتتون از چه سیستمی استفاده می کنید؟

    2 تشکر توسط:



  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    29
    نوشته ها
    432
    مورد پسند
    177 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.60
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    من از ویبولتین استفاده میکنم. ولی فایلها به صورت اتچ شده نیستند که با هک بشه آمار دانلودش رو مشخص کرد
    سامانه تامین مقالات و اسناد علمی پیپرگیت

    http://papergate.ir

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    22
    نوشته ها
    432
    مورد پسند
    163 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    خب از يه اسكريپتي استفاده كنيد واسه آپلود و دانلود.

    کاربر مقابل از ms313 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.8 Safari 6.0
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    شمارنده بنویسید ...

    دو راه داره :

    ۱ - PHP

    ۲ - جاوا اسکریپت

    من اولی رو براتون توضیح مختصر میدم ، بقیه اش با خودتتون ه :

    اولین قدم ساخت یک تیبل در دیتابیس (MySQL) شماست ، برای مثال من یک تیبل به نام " redirect " ایجاد میکنم :

    کد PHP:
    CREATE TABLE `redirect` (
        `
    idINT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY ,
        `
    linkTINYTEXT NOT NULL ,
        `
    clickINT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0',
        
    INDEX ( `click` )
    ENGINE InnoDB
    حالا یک صفحه به نام " dl.php " بسازید و این کد رو داخلش قرار بدین :

    کد PHP:
    if(!isset($_GET['id']) OR !ctype_digit($_GET['id']))
        die;
    $link yourDbFuncOrClass('SELECT `link` FROM `redirect` WHERE `id`='.$_GET['id']);
    if(empty(
    $link))
        die;
    yourDbFuncOrClass('UPDATE `redirect` SET `click`=`click`+1  WHERE `id`='.$_GET['id']);
    header('Location: '.$link);
    die; 
    حالا هر جا خواستین ، لینک بدین ، به اینصورت عمل کنید :

    کد PHP:
    http://siteshoma.com/dl.php?id=1 

    این یک مثال بود ، شما میتونید توسعه اش بدین ... براش Countdown و یا کپچا بزارین و ...
    ویرایش توسط OmidX : 2012/08/06 در ساعت 06:57 AM

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    29
    نوشته ها
    432
    مورد پسند
    177 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.60
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    امید جان ماشالله شما حرفه ای هستی ! ما پرتالمون رو هم مدیون راهنمایی های شما هستیم (واسه صفحه ایندکس زیبایی که گذاشته بودی) همه رو مثه خودت درنظر نگیر... به هرحال ممنون
    سامانه تامین مقالات و اسناد علمی پیپرگیت

    http://papergate.ir

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    284 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    از این اسکریپت ساده و کم حجم هم می تونید استفاده کنید:
    اسکریپت شمارنده تعداد دانلود فایل
    شمارنده + مدیریت دانلود داره.

    کاربر مقابل از goblin بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    29
    نوشته ها
    432
    مورد پسند
    177 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.60
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط goblin نمایش پست ها
    از این اسکریپت ساده و کم حجم هم می تونید استفاده کنید:
    اسکریپت شمارنده تعداد دانلود فایل
    شمارنده + مدیریت دانلود داره.
    آقا دستت درد نکنه. فقط یه سوال : نوشته که این اسکریپت تعداد دانلودها رو درون دیتابیس ذخیره میکنه. بعد وقتی من فایلهام روی هاست دانلود یا وی پی اس باشه باید چه کار کنم ؟ رو اونا میشه اسکریپت نصب کرد ؟
    سامانه تامین مقالات و اسناد علمی پیپرگیت

    http://papergate.ir

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    412
    مورد پسند
    284 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    51

    پیش فرض

    دیتابیس بسازید. در فایل configuration اطلاعات دیتابیس رو وارد کنید.
    بعد فایل هاتون رو درون پوشه پیشفرض files بریزید. از مرورگر فایل demo.php رو که باز کنید تعداد دفعات دانلود رو می بینید. (و همینطور فایل ها رو با لینک دانلودشون)
    فایل download.php هم مدیریت فایل ها هست.

    شما از این به بعد باید فایل هاتون رو درون پوشه files از طریق یه FTP manager تحت وب (مثل net2ftp.com) یا تحت ویندوز (مثل cute ftp) آپلود کنید.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/04/26, 06:11 PM
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/10/02, 02:26 PM
  3. تعدادی سوال در مورد ظاهر انجمن و تاپیک ها
    توسط امين رضا در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/18, 01:44 PM
  4. سوال تعطیل بودن انجمن
    توسط iLove در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/08/27, 09:18 PM
  5. سوال از نحوه تعریف کردن دامین
    توسط masuod در انجمن آموزش ها
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2011/02/25, 08:21 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •