تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل در اضافه کردن تب به ناوبر ویبولتین 4.2.0

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    162
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در اضافه کردن تب به ناوبر ویبولتین 4.2.0

    سلام.

    من از قسمت Navigation Manager یه تب در ناوبر ایجاد کردم، در قسمت Target URL هم آدرس رو وارد کردم. اما وقتی روی اون گزینه در ناوبر کلیک می کنم وارد صفحه میشه فقط بالای صفحه میاد که هشدار : دایرکتوری دریافت شده وجود ندارد.

    چکار کنم تا درست بشه؟ مشکل کجاست؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    8
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    من هم همین مشکل رو دارم.

  4. Top | #3
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,769 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    3114

    2 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    8
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    متشکر، با این روش تونستم تب جدید اضافه کنم.

    ولی تب جدید توی ادمین سی پی نمیاد!

    از ادمین سی پی هم که میام اضافه کنم، ارور میده، حتی ادیت کردن تب های قبلی هم ارور میده! مشکل از چیه؟

    navbar.jpg

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    ALL VERSIONS
    نوشته ها
    604
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 21.0.1180.11
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط M0HSEN نمایش پست ها
    متشکر، با این روش تونستم تب جدید اضافه کنم.

    ولی تب جدید توی ادمین سی پی نمیاد!

    از ادمین سی پی هم که میام اضافه کنم، ارور میده، حتی ادیت کردن تب های قبلی هم ارور میده! مشکل از چیه؟

    navbar.jpg
    lمطمئن هستید به درستی تب رو ایجاد کردید ؟
    چون بعید میدونم با روشی که علی عزیز گفتن ارور دیتابیس بوجود بیاد ! بنده خودم بر روی نسخه 4.2 طبق پست قبلی تب اضافه کردم و به مشکلی برنخوردم ...

    کاربر مقابل از lvl3hr بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    8
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط lvl3hr نمایش پست ها
    lمطمئن هستید به درستی تب رو ایجاد کردید ؟
    چون بعید میدونم با روشی که علی عزیز گفتن ارور دیتابیس بوجود بیاد ! بنده خودم بر روی نسخه 4.2 طبق پست قبلی تب اضافه کردم و به مشکلی برنخوردم ...
    متشکر،

    این ارور برای روش ادیت کردن navbar نیست؛ با ادیت کردن navbar تونستم تب جدید اضافه کنم، ولی علاه بر ایجاد تب جدید، می خوام تب های قبلی رو هم تغییر اسم بدم.

    وقتی که از ادمین سی پی> تنظیمات> مدیریت مسیرها (تب ها) تب جدیدی اضافه می کنم، یا اسم تب های قبلی رو ادیت می کنم، این ارور رو میده.

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    8
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ?

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    59
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    10

    پیش فرض

    نمیشه این تب هارو جوری کرد که تو مرورگر تو یه تب جدید باز بشن؟

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    23
    نوشته ها
    1,725
    مورد پسند
    1,532 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    208

    پیش فرض

    درود

    با استفاده از این آموزش تب هاتون رو اضافه کنید

    آموزش ابتدائی اضافه کردن تب بدون هک ( افزایش سرعت سایت )

    منتها به جای کد های اون تاپیک این کد ها رو استفاده کنید:

    کد:
    <li><a class="navtab" target="_blank" href="LINK MAGHSAD">ONVANE TAB</a></li>

    کاربر مقابل از P30ByTe بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 64
    آخرين نوشته: 2016/07/30, 11:47 AM
  2. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2015/06/22, 02:14 PM
  3. پاسخ: 200
    آخرين نوشته: 2013/08/13, 09:07 PM
  4. آموزش پهن کردن پاسخ سریع ویبولتین Wide Quick Reply ویبولتین 3
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/07/05, 11:40 PM
  5. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/05/07, 04:29 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •