تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 20

موضوع: مشکل لاگین

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    180
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض مشکل لاگین

    با سلام
    خوب هستید؟
    ببخشید من مشکل لاگین دارم که میدونم همه حدس زدن چیه
    همون قضیه که وارد میشی و پیام خوش آمد گویی رو میده و بعد موقع برگشتن قسمت یوزر نیم و پسورد خالیه و با رفتن به یکی از صفحات دوباره وارد میشم
    من 1هفته پیش همچین مشکلی داشتم که اونقد اذیت کردو کارایی که تو انجمن گفته بودین رو انجام دادم که انجمن به هم ریخت و دوباره نصب کردم
    الان من چیکار کنم؟
    کسی میتونه برام حلش کنه؟
    پررویی هم نکردمااااا ( در قبال دوستانی که تجربه دارن شرمندگی واس ماست دیگه) :">




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    180
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    دوستان کسی نمیتونه مارو کمک کنه؟

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    ادرس ساتتون رو بدون www بزنید و وارد انجمن شید تا مشکلی نداشته باشه

    بعد برین ادمین سی پی بعد تنضیمات > تنضیمات اصلی > نام انجمن/ آدرس سایت/ ایمیل/ متن کپی رایت/ شماره تماس > Redirect Domain Whitelist اینجا ادرس رو هم با www و هم بدن اون وارد کنید و چک کنید ببنید اوکی میشه

    کاربر مقابل از Revenger بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    180
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نه متاسفانه
    هیچ تغییری نکرد

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    180
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    tools.php هم کار نمیکنه صفحه سفید میاره آموزش های تو سایت هم هیچکدوم مساله رو حل نکرد کسی میتونه کمک کنه؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    1,424
    مورد پسند
    983 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    168

    پیش فرض

    از این راه باید حل بشه
    بعد برین ادمین سی پی بعد تنضیمات > تنضیمات اصلی > نام انجمن/ آدرس سایت/ ایمیل/ متن کپی رایت/ شماره تماس > Redirect Domain Whitelist اینجا ادرس رو هم با www و هم بدن اون وارد کنید و چک کنید ببنید اوکی میشه
    کش و کوکی مرورگر رو پاک کنید یا با مرورگر دیگه ای تست کنید

    کاربر مقابل از S0h3!L بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    [email protected]:~$ echo i love linux
    i love linux
    [email protected]:~$ echo :nineteen: l



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    180
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    بخدا درست نمیشه
    اینطوری میزنم دیگه :
    http:// mysite.com
    http://www. mysite.com
    بدون گذاشتن فروم آخرش
    کش و کوکی رو پاک کردم
    با کروم تست کردم
    نمیشه

    ====================
    خیلی جالب شد
    بعد خالی کردن کش و کوکی دیدم که با ویبی ایران هم همچین مشکلی دارم(یعنی بعد خوشامد گویی انگار اصلا وارد نشدم)
    ولی آخه همه کاربرای سایتم میگن همچین مشکلی داریم

  9. Top | #8
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.75
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    تنظیمات اصلی انجمن --> داخل بخش Header and Cookies دومین Cookie رو تنظیم کنید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    180
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    اونم رو .mysite.com تنظیم کردم
    متاسفانه جوابی نگرفتم

    با توجه به راهنمایی های دوستان
    الان اصلا نمیتونم خارج شم
    قبلا بعد زدن خروج F5 رو میزدم خارج میشد
    الان اونم کاری نمیتونه بکنه
    ویرایش توسط masoud.gh : 2012/08/11 در ساعت 03:32 PM دلیل: ادغام دو پست

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    این کوکی رو که تنظیم کردین یه ادرس دقیق بدید با / و یا کلا برش دارین !

    کاربر مقابل از Revenger بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •