تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: یه مشکل عجیب

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    19
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض یه مشکل عجیب

    سلام یه مشکل عجیب واسه انجمنم پیش اومده همه ی تنطیمات درسته ولی قسمت پاسخ سریع واسه ی اعضا باز نمیشه واسه مدیران فقط میشه راهنماییم کنید؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    21
    نوشته ها
    574
    مورد پسند
    169 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 / Nokia C1-01 MS Internet Explorer 8.0
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    باز نمیشه ؟ منظور باز نمیشه؟ اصلا نیست یا ادیتورش لود نمیشه

    کاربر مقابل از .::AMiR::. بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    19
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اصلا ادیتورش واسه اعضا نیست فقط مدیریت تنظیمات گروه کاربریم درسته

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    21
    نوشته ها
    574
    مورد پسند
    169 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 / Nokia C1-01 MS Internet Explorer 8.0
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    یعنی ادیتورش لود نمیشه ولی جای ارسال پاسخ هست؟


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    19
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه اصلا نیست خودتون ببنید

    forum.bloodline.ir

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    تصویر تایید کننده را برای ارسال پاسخ اعضا فعال کردید؟

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    19
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه باید فعال کنم؟ اگه آره لطفا راهنمایی کنید چه جوری
    راستش صبح یکی از دوستان گفتن که سایت رو میخوان یه جوری تنظیم کنن که روباتها هم بتونن عضو بشن ولی نتونن ارسال کنند ممکنه ازون باشه من اصلا سر در نمیارماگه راهنماییم کنید مرسی

    کسی نمیدونه؟
    ویرایش توسط sheya : 2012/08/16 در ساعت 05:58 AM دلیل: ادغام دو پست

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    خیر ! نباید فعال باشه برید تو تنظیمات گروه کاربری مورد نظر یه گزینه داره به نام
    این گروه قوانین را رعایت میکنند اون رو بزنید بله

    کاربر مقابل از Revenger بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •