تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 12 از 12

موضوع: حذف کاربر در گروه اضافی تاثیری در گروه اصلی داره؟

  1. Top | #11
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,807 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.79
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    معمولاً وقتی گروه کاربری اصلی حذف بشه تمام اعضای اون به گروه کاربر سایت یا registered users انتقال داده میشوند .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,032
    مورد پسند
    1,688 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.79
    میزان امتیاز
    242

    پیش فرض

    آخه علی جان ایشون گفتند گروه کاربری اضافیشونو میخوان حذف کنن

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •