تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل صفحات در VBIran Rainbow

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    676
    مورد پسند
    267 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.01
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض مشکل صفحات در VBIran Rainbow

    سلام

    وقتی یه تاپیک چند صفحه داره و مثلا 3 تا اولو نشون میده و 3 تا نقطه میذاره و اخریو نشون میده . این 3 تا نقطه وسط نیست و به صورت عکس زیر هست.

    چطور میتونم درستش کنم؟ اخه داره صفحاتو به هم میریزه






  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    158 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    بعضی موقع ها مشکل از مرورگره
    چک کردین؟

    کاربر مقابل از irank3 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    676
    مورد پسند
    267 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.01
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط irank3 نمایش پست ها
    بعضی موقع ها مشکل از مرورگره
    چک کردین؟
    نه مشکل تو css ها بود

    درست کردم

    کلاس separator در additional.css جوری تعریف شده که 90 درجه میچرخونه چون در هدر یه مورد بوده که لازم داشتن بچرخه برا همین چرخوندن و این کار باعث شده این نقطه ها هم قاطی کنن

    برا نقطه ها یه کلاس دیگه ایجاد کردم و تو قالب هم کلاس جدید رو دادم درست شد

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    158 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    خواهش مندم مدیران ببندن
    پاسخ به سوالات شما در پیام خصوصی یا در انجمن پرسش و پاسخ


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    10
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط refaghat نمایش پست ها
    نه مشکل تو css ها بود

    درست کردم

    کلاس separator در additional.css جوری تعریف شده که 90 درجه میچرخونه چون در هدر یه مورد بوده که لازم داشتن بچرخه برا همین چرخوندن و این کار باعث شده این نقطه ها هم قاطی کنن

    برا نقطه ها یه کلاس دیگه ایجاد کردم و تو قالب هم کلاس جدید رو دادم درست شد
    ببخشید تاپیکو میارم بالا ولی اگه میشه یه توضیح در این مورد بدید...ممنون میشم

  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.

    در header پیدا کنید :

    کد:
    <!-- Seperator --><div class="separator"></div>
    <!-- He was dead , 23 july 2012 , 10:33 am -->
    تغییر بدید به :

    کد:
    <!-- Seperator --><div class="vseparator"></div>
    <!-- He was dead , 23 july 2012 , 10:33 am -->
    در additional.css پیدا کنید :

    کد:
    .separator {width: 26px;
    border-bottom: 1px dashed #DBDBDB;
    border-top: 1px dashed white;
    transform: rotate(90deg);
    -ms-transform: rotate(90deg);
    -moz-transform: rotate(90deg);
    -webkit-transform: rotate(90deg);
    -o-transform: rotate(90deg);
    float: left;
    margin-top: 16px;
    }
    تغییر به :

    کد:
    .vseparator {
    width: 26px;
    border-bottom: 1px dashed #DBDBDB;
    border-top: 1px dashed white;
    transform: rotate(90deg);
    -ms-transform: rotate(90deg);
    -moz-transform: rotate(90deg);
    -webkit-transform: rotate(90deg);
    -o-transform: rotate(90deg);
    float: left;
    margin-top: 16px;
    }

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    10
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آقا دستت درست...من نمیدون اگه وی بی ایران رو نداشتیم چیکار باید میکردیم

    کاربر مقابل از delengoon بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    خواهش میکنم .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1213
    آخرين نوشته: 2016/03/20, 08:16 PM
  2. مشکل با لوگوی قالب VBIRAN RAINBOW
    توسط Danialskh در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/08/17, 03:27 PM
  3. مشکل در تداخل هک VietBB با قالب Rainbow
    توسط CROW در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/08/09, 04:06 PM
  4. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/08/08, 12:51 AM
  5. دو سوال در مورد استایل VBIran Rainbow
    توسط Mr.Hamed در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/06, 02:59 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •