تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل در قرار دادن لوگو در قالب vbiran8

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    517
    مورد پسند
    33 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1207.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام خدمت همه دوستان گرامی من میخواهم یه لوگوی بزرگ بالای انجمن قرار بدم ولی نمیدونم باید چیکار کنم اینم ادرس انجمن یکی رو گذاشتم بیبیند بزرگترين انجمن هزاره ها





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,788 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    داخل additionall.css اینو جست جو کنید: .arm {

    بعد height و width رو پاک کنید و هر لوگویی با هر اندازه ای که میخواید جایگزینش کنید

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    517
    مورد پسند
    33 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1207.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تشکر بعد لوگو رو باید جای هیدر قرار بدم تا تو navbar یا جای دیگه؟؟

  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,788 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    منظورتون رو متوجه نشدم شما میخواید کلا هدر رو پاک کنید و یک عکس سرتاسری بزارید؟

    کاربر مقابل از Leberman بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    517
    مورد پسند
    33 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1207.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط leberman نمایش پست ها
    منظورتون رو متوجه نشدم شما میخواید کلا هدر رو پاک کنید و یک عکس سرتاسری بزارید؟
    اری میخواهم هدر کلا پاک بشه یه لوگوی سرتاسری بزارم که فیکس بیاد

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,788 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    اول از هدرتون یه بکاپ بگیرید و بعد اینو از داخل header پاک کنید <div class="vb8-4">

    بعد برید به addtionall.css و .arm{ رو کلا با این عوض کنید:

    کد:
    .arm {
        margin-right:-28px;
        float:right;
        position:absolute;
        top:60px;
        right:30px;
        transition-property:transform;
        transition-duration:1s;
        -moz-transition-property:-moz-transform;
        -moz-transition-duration:1s;
        -webkit-transition-property:-webkit-transform;
        -webkit-transition-duration:1s;
        -o-transition-property:-o-transform;
        -o-transition-duration:1s;
        z-index:10
    }


    بعد یه عکس به اندازه هدرتون درست کنید وجایگزین کنید

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    517
    مورد پسند
    33 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1207.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط leberman نمایش پست ها
    اول از هدرتون یه بکاپ بگیرید و بعد اینو از داخل header پاک کنید بعد برید به addtionall.css و .arm{ رو کلا با این عوض کنید:
    کد:
    .arm {    margin-right:-28px;    float:right;    position:absolute;    top:60px;    right:30px;    transition-property:transform;    transition-duration:1s;    -moz-transition-property:-moz-transform;    -moz-transition-duration:1s;    -webkit-transition-property:-webkit-transform;    -webkit-transition-duration:1s;    -o-transition-property:-o-transform;    -o-transition-duration:1s;    z-index:10}
    بعد یه عکس به اندازه هدرتون درست کنید وجایگزین کنید
    تشکر عکس رو باید کجا جایگزین کنم ؟؟

    سلام کارهای که گفته بودین رو انجام دادم یه سری بزنید لطفا حالا باید عکس مورد نظر رو کجا قرار بدم و راستی اندازه دقیق اش چند هست تشکر

    سلام دوستان کارهای را که گفتین انجام دادم ولی یه قسمتی بهم ریخته
    ویرایش توسط afghan-gsm : 2012/08/21 در ساعت 09:48 PM دلیل: ادغام دو پست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل در قالب vbiran8
    توسط benahayat در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/08/15, 04:37 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •