تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: عدر ارسال پست

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    26
    نوشته ها
    113
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض عدر ارسال پست

    سلام

    نمیدونم چرا وقتی میخوام موضوع جدیدی ارسال کنم ارسال نمیشه یه صفحه سفید میاد اینو توش نوشته




    Warning: require([path]/includes/osbdisplay.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/functions_newpost.php(784) : eval()'d code on line 1

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/micker/public_html/includes/osbdisplay.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/micker/public_html/includes/functions_newpost.php(784) : eval()'d code on line 1


    اما بعد که میام به صفحه اصلی میبینم پست ارسال شده




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,032
    مورد پسند
    1,688 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    242

    پیش فرض

    اروز که میگه فایل functions_newpost.php در پوشه includes مشکل داره

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    3.5.5
    سن
    21
    نوشته ها
    27
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    باید چیکار کنم؟

    ورژن منم 4.2.0 هست
    ویرایش توسط ashkan.boy : 2012/08/25 در ساعت 07:15 PM دلیل: ادغام دو پست
    یک زندگی خوب بر سه پایه هست


    عشق

    شادی

    ازادی

    پس همهی اینها + زندگی=بهشت

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    1. تمام هکاتونو غیر فعال کنید از تو کانفیگ ببندید حل میشه ؟!

    کاربر مقابل از Revenger بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    3.5.5
    سن
    21
    نوشته ها
    27
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    هک هارو همشو غیر فعال کردم و مشکل حل شد
    یک زندگی خوب بر سه پایه هست


    عشق

    شادی

    ازادی

    پس همهی اینها + زندگی=بهشت

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    وی بی سئو دارید ؟!
    اگه بله همه هک ها رو فعال کرده و وی بی سئو رو غیر فعال کنید

    کاربر مقابل از Revenger بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    26
    نوشته ها
    113
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    درست شد مشکل از هک سیستم عامل و مرورگر بود

    کاربر مقابل از setev بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش قرار دادن ميانگين پست در روز در پست بيت
    توسط Dear-Amir در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/12/23, 09:19 PM
  2. پاسخ: 30
    آخرين نوشته: 2012/04/18, 01:44 PM
  3. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/17, 11:19 AM
  4. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/10/10, 05:50 PM
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/09/26, 01:40 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •