تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل این ارور چیه؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    101
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.43
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض مشکل این ارور چیه؟

    سلام!
    وقتی میخوام آواتار عوض کنم این ارور بالای قالب به نمایش درمیاد!
    چطور میشه این ارور رو برطرف کرد؟


    Warning: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home2/animhair:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in[path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    101
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.43
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Revenger نمایش پست ها
    کل هاتونو از بخش هوک غیر فعال کنید و تست کنید ببنید حل میشه ! ؟
    کل چی رو؟

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    هک هاتونو . پوزش اشتباه نوشتاری داشتم

    کاربر مقابل از Revenger بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    101
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.43
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    درست نشد!
    میتونه مشکل از سرور باشه
    ؟

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    مشکل از تنظیمات safe mode در admincp هست.
    پوشه tmp را ساختید؟

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    101
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.43
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    مشکل از تنظیمات safe mode در admincp هست.
    پوشه tmp را ساختید؟
    تو خود روت سایت هست اما روت فروم وجود نداره!
    فقط باید اینو درست کنم ؟
    اونوقت حل میشه؟

  9. Top | #8
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    30
    نوشته ها
    4,743
    مورد پسند
    6,904 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 23.0.1243.2
    میزان امتیاز
    621

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Novin Digital نمایش پست ها
    تو خود روت سایت هست اما روت فروم وجود نداره!
    فقط باید اینو درست کنم ؟
    اونوقت حل میشه؟
    پوشه tmp رو ایجاد کنید

    کاربر مقابل از P4NiSh3R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    101
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط P4NISh3R نمایش پست ها
    پوشه tmp رو ایجاد کنید
    ایجاد کردم ولی درست نشد !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •