تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 52

موضوع: در خواست راهنمایی

  1. Top | #41
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.0.0
    نوشته ها
    175
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows XP MS Internet Explorer 6.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    کد:
    <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'showthread'"><img src="http://BANNER.png" border="0" alt="discovery-challenger" /></a>
    </vb:if>
    مرسی منتها درون ناوبار کدهای ناوبار تب است کجاش باید بزارم پایین تر هم کد های اخرنی ارسالات انجمن است در کجا دقیقا باید قرار بدم که زیر ناوبار تب بیاد




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #42
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    زیر تب های نوبار میخواید بذارید ؟!؟!

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #43
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.0.0
    نوشته ها
    175
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows XP MS Internet Explorer 6.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    زیر تب های نوبار میخواید بذارید ؟!؟!
    بله دقیقا


    یک سئوال

    این کدهای اخرنی ارسالات است
    من فونت رو میخوام بزرگتر کنم کجاش قرار داره

    <div style="height:225px;padding-left:10px;padding-right:10px;margin-bottom:10px;border:solid 1px #c4dae3;font-size:10px;border-top:0;-moz-border-radius-bottomleft:7px;-moz-border-radius-bottomright:7px;-webkit-border-bottom-left-radius:7px;-webkit-border-bottom-right-radius:7px;border-bottom-left-radius:7px;border-bottom-right-radius:7px;">
    <iframe name="I1" align="center" src="last.php"
    marginwidth="0" marginheight="0" width="100%" scrolling="no"
    height="225" border="0" target="_top"
    style="border-styleolid; border-width:0px; " frameborder="0">
    </iframe>
    </div>


    اون قسمتی که نوشته فونت روی ده است تغییر دادم منتها بزرگ نشد نوشته ها

  5. Top | #44

  6. Top | #45
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.0.0
    نوشته ها
    175
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows XP MS Internet Explorer 6.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    کد هاتون رو بعد از

    <!-- closing div for above_body -->

    بذارید .
    اقا گزاشتم اما نشان نمیده ..!!

  7. Top | #46
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    ببخشید در کد ها showthread رو بکنید index

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #47
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.0.0
    نوشته ها
    175
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows XP MS Internet Explorer 6.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    ببخشید در کد ها showthread رو بکنید index
    یعنی برم جستجوی قالب ها - بخش showthread را پیدا کنم و بعد تمامی showthread را به نام ایندکس تغییر دهم ؟؟؟؟

  9. Top | #48
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    نه ببینید کدی که به شما دادم اشتباه بود به جاش از این کد استفاده کنید :

    کد:
    <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'"><img src="http://BANNER.png" border="0" alt="discovery-challenger" /></a>
    </vb:if>

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #49
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.0.0
    نوشته ها
    175
    مورد پسند
    11 بار
    اطلاعات
    Windows XP MS Internet Explorer 6.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    نه ببینید کدی که به شما دادم اشتباه بود به جاش از این کد استفاده کنید :

    کد:
    <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'"><img src="http://BANNER.png" border="0" alt="discovery-challenger" /></a>
    </vb:if>

    اقا دست گلت درد نکنه درست شد فقط یک کد CENTER میخواد رفته سمت راست مونده میخوام وسط در وسط باشه

  11. Top | #50
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    کد:
    <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
    <center>
    <a><img src="http://BANNER.png" border="0" alt="discovery-challenger" /></a>
    </center>
    </vb:if>

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/09/23, 04:39 PM
  2. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/04/20, 04:06 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/01/03, 04:20 AM
  4. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/06/23, 12:16 PM
  5. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/06/19, 07:26 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •