تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: چگونه متن درون پست بیت رو متحرک کنم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.0.2
    نوشته ها
    194
    مورد پسند
    44 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض چگونه متن درون پست بیت رو متحرک کنم

    با سلام!

    دوستان من چگونه یک متن درون پست بیت رو متحرک کنم!

    یعنی میخوام از یه سمت به سمت دیگه حرکت کنه




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    منظورتون حالت اسکرول هست ؟

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.0.2
    نوشته ها
    194
    مورد پسند
    44 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    بله دوست عزیزم!

    میخوام از سمت چپ به سمت راست بره

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    Do NOT Know
    نوشته ها
    1,704
    مورد پسند
    1,436 بار
    نوشته های وبلاگ
    16
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    203

    پیش فرض

    کد که مخصوص وی بی باشه من نمی دونم ولی کد HTML هست .

  6. Top | #5
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,756
    مورد پسند
    11,358 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    923

    پیش فرض

    خیر css3 هست.


    Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.0.2
    نوشته ها
    194
    مورد پسند
    44 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    این چی هست حسین جون

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    خیلی ساده هست اگر منظورتون یه چیزی مثل همین شعار کاربر یا موارد مشابه هست اول از هر کاری یه فیلد واسش بساز به هر اسمی که مایل هستی.

    بعد برو توی جست جوی قالب ها و Postbit_legacy رو پیدا کن. حالا این کد رو پیدا کن :
    کد:
    <dl class="userinfo_extra">


    دقیقا بالای این کد این کد زیری رو بذار :


    کد:
                 <div class="post_field">
                    <p><a href="http://www.MySite.Com/profile.php?do=editprofile">
                    <marquee scrollamount="1" direction="right"> {vb:raw post.fieldXX} </marquee></a></p></div>

    به جای MySite ادرس فروم خودت و به جای XX شماره فیلدی رو که ساختی رو بزن

    کاربر مقابل از BraTZerS بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/10/01, 06:13 PM
  2. آموزش زیبا سازی پست بیت (مخلوطی از چندین پست بیت و تغییرات)
    توسط sorathost در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 26
    آخرين نوشته: 2013/07/12, 07:18 AM
  3. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/08/27, 03:53 AM
  4. پاسخ: 57
    آخرين نوشته: 2012/05/10, 02:44 PM
  5. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/10/10, 05:50 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •