تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: کد بالا رونده لینک

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    32 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض کد بالا رونده لینک

    سلام من دیگه نمی دونیتم کجا این تاپیک بزارم برای همین این را در این جا مطرح میکنم.

    من دنبال کدی هستم لینک ها را بالا ببرد (متحرک باشد) لطفا برام کدش را همراه با آموزش برام بنویسید.

    این هم آدرس انجمنم : انجمن میهن سنتر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    22
    نوشته ها
    1,203
    مورد پسند
    905 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0
    میزان امتیاز
    143

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    32 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نه منظورم من این چیزی که گذاشتید نبود منظرم اینه که لینک های سایت (لینک دوستان وهمکاران)در انجمنم به بالا برود.
    مثل سایت سایت تفریحی اصفهان پاتوق در قسمت لینک دوستان

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    Do NOT Know
    نوشته ها
    1,704
    مورد پسند
    1,436 بار
    نوشته های وبلاگ
    16
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    203

    پیش فرض

    این کد هست که تقریبا مثل اونه :
    کد:
    <!-----www.zirebaran.org----->
    <SCRIPT language=JavaScript>
    document.write('<marquee id="iescroller" direction="up" width="100%" height="110" scrollamount="4" scrolldelay="100" style="border:3 solid #33cccc;background-color:black">');
    iescroller.onmouseover=new Function("iescroller.scrollAmount=0");
    iescroller.onmouseout=new Function("iescroller.scrollAmount=2");
    
    document.write('<font size="5" face="Monotype corsiva" color="white">')
    document.write('<Div align="center">کد متن اسکرول</div><br><br>');
    document.write('<Div align="center"><b><font size="2">gig98.ir</font></b></div><br><br>');
    document.write('<Div align="center">مرجع کد و ابزار وبمستر</div><br><br>');
    document.write('<Div align="center"><b><font size="3">www.toolsdl.com</font></b></div><br><br>');
    
    document.write('</font>');
    document.write('</marquee>');
    </SCRIPT>

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    32 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    میتونی بمن بگی در کجا (قالب) بزارمش

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    این کد که خیلی قدیمیه
    یادش به خیر یاد دورانی که وبلاگ داشتم افتادم

    اینم کد خدمت شما :

    کد PHP:
    <div class="dcont">                        <ul class="ul">                            <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" direction="up" scrollamount="1" style="height:130px" scrolldelay="20"><li><a href="http://www.google.com" title="google" target="_blank" style="">گوگل</a></li><li><a href="http://atishkade.ir" title="" target="" style="">بزرگ ترین پاتوق فارسی زبان ها</a></li><li><a href="http://par30fun.ir" title="" target="" style="">بزرگترین پاتوق و پارسی زبانان</a></li><li><a href="http://kermandownload.rozblog.com" title="" target="" style="">کرمان دانلود</a></li><li><a href="http://www.arandownload.ir" title="" target="" style="">آران دانلود</a></li><li><a href="http://farsidownload.net" title="" target="" style="">فارسی دانلود</a></li><li><a href="http://www.hamidsiadat.ir" title="بزرگترین سایت طراحی های مدرن و زیبا" target="_blank" style="">وی بی دیزاین</a></li><li><a href="http://www.4jok.com" title="" target="_blank" style="">جوک,اس ام اس</a></li><li><a href="http://www.freelink.ir" title="تبادل لینک,لینک رایگان,بک لینک,بک لینک رایگان,تبادل لینک اتوماتیک" target="_blank" style="">لینک رایگان</a></li></marquee>                    </ul>                    </div

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    Do NOT Know
    نوشته ها
    1,704
    مورد پسند
    1,436 بار
    نوشته های وبلاگ
    16
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    203

    پیش فرض

    اینو باید از دوستان وی بی کار بپرسید چون من در زمینه وی بی حرفه ای نیستم

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    32 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    ببینید حالا من باید این کد را کجا بزارم آخه یکی به من کمک کنه من هنوز تازه کارم (ninja)

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    احتمالا سیستم من مورد پیدا کرده چون من جواب رو فرستاده بودم

    شما باید این کد رو داخل :
    ادمین سی پی-->قالبها-->جستجو-->footer--> کد رو در جای مناسب فوتر قرار بدین

    بعضی ها هم در انجمنشون ستون کناری رو فعال میکنن و این کد هارو داخل بلوک ها قرار میدن

    شما هر کدم رو دوست داشتین قرار بدین

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •