تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: ارور ديتابيسDatabase Erorror

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    185
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض ارور ديتابيسDatabase Erorror

    جهت تبديل به وي بي:
    الان مطابق اموزش انجام دادم وقتي رفتم توي admincpپيغام داد كه توي پوشه includeفايل config.php.new رو به config.php تغيير بدم،وقتي اينكارو كردم و بعد رفتم توي ادمين حالا اين اخطارو ميده

    کد:
    Database error
    The database has encountered a problem.

    Please try the following:
    • Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
    • Open the exiran.ir home page, then try to open another page.
    • Click the Back button to try another link.
    The exiran.ir forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
    We apologise for any inconvenience.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    install/install.php رو اجرا کردید؟!

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    185
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    حالا اين ارور مياد:
    کد:
    Due to the following errors, the install/upgrade can not continue:					
    
    • The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the includes/config.php file
    • Error description: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) /home/exiran/public_html/includes/class_core.php on line 317

  5. Top | #4

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    185
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    اينو بايد پر كنم؟include>comfig.php

    کد:
        //    ****** SLAVE DATABASE CONFIGURATION ******
        //    If you have multiple database backends, this is the information for your slave
        //    server. If you are not 100% sure you need to fill in this information,
        //    do not change any of the values here.
    $config['SlaveServer']['servername'] = '';
    $config['SlaveServer']['port'] = 3306;
    $config['SlaveServer']['username'] = '';
    $config['SlaveServer']['password'] = '';
    $config['SlaveServer']['usepconnect'] = 0;

  7. Top | #6

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    185
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    منظورم اين هست كه اطلاعات ديتابيسو بايد اينجا وارد كنم؟

  9. Top | #8
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    3117

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    185
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    خب الان نصب شد
    اول اينكه فارسي نيستش ،فارسي سازو دريافت كردم كه محتواياتش چندتا پوشست ،كدومشو بايد اپلود كنم؟

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    سه تا فارسی ساز را باید از مسیر زیر ایمپورت کنید

    استایل و زبان / دانلود و اپلود / اجازه بازنویسی بله

    شما اول یکی از فارسی سازها مثلا iso را نصب کنید اگه مشکلی نداشت همه فارسی سازهای iso را نصب کنید اگه مشکل داشت همه utf8 را نصب کنید

    فقط بعد از نصب اولین فارسی ساز بقیه را باید روی همون فارسی ساز بازنویسی کنید و نصب زبان جدید را انتخاب نکنید

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارور ديتابيس
    توسط mohamad-rezai در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/07/15, 09:00 AM
  2. ارورديتابيس در بعضي از بخش هاي انجمن
    توسط Hamid2013 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/02/13, 09:58 AM
  3. ارور ديتابيس
    توسط irank3 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/01/13, 03:15 PM
  4. مشكل ارور ديتا بيس
    توسط sawyer1 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/01/02, 12:49 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •