تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: نمایش ندادن بخشها انجمن

  1. Top | #1
    ebi
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    137
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    سلام
    من بخش های انجمن درست کردم زیر انجمن هم برای هر بخش درست کردم حالا وقتی داخل یکی از بخش های انجمن میرم خالی هیچی نیست ولی زیر انجمن ها درسته
    مشکل از کجاست


    اینم یک شات

    کسی نیست جواب بده up
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط ebi : 2012/09/08 در ساعت 03:55 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    685
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.60
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    آدرس سایت ..فیلداشو پر کردی ..موقع ساختن ..این ..چه فلاکتیه ههه

  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    در قالب دیفالت هم همین مشکل را دارید؟

  5. Top | #4
    ebi
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    137
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    دارم فعلا روی لوکال درستش میکنم

    فقط یک قالب دارم همین قالب دیفالتمه

    چه کنیم ؟؟؟؟

    فیلد چی کدوم فیلد ها ؟؟؟
    ویرایش توسط ebi : 2012/09/08 در ساعت 08:58 PM دلیل: ادغام دو پست

  6. Top | #5
    ebi
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    137
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    سلام کسی نیست جواب منو بده ؟

  7. Top | #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    یک قالب دیگه نصب و تست کنید.

  8. Top | #7
    ebi
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    137
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    سلام

    تو قالب دیفالت وی بی جواب میده ولی نمیدونم تو این قالب چرا جواب نمیده ؟

  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    از چه قالبی استفاده می کنید؟
    کدهای اون رو دست کاری کردید؟

  10. Top | #9
    ebi
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    137
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    از استایل رنگین کمان



    من فکر نمی کنم از استایل باشه چون خیلی ها دارن با این استایل کار میکنن

  11. Top | #10
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    استایل رو با یک نام دیگر نصب کن، ببین مشکل همچنان هست.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •