تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از 41 به 47 از 47

موضوع: fatal error in [path]/includes/functions.php ارور در هنگام ورود

  1. Top | #41
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    275
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    بسیار سپاسگذارم
    اما قالب سایتم و همه چیزش چپ چین شده !
    مشاهده بفرمائید :
    BarcelonaCF.Ir | کانون هواداران بارسلونا




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #42
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 10.0
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    خوب برادر زبان ریست شده دیگه

    از تنظیمات اصلی / زبان پیش فرض را به فارسی تغییر بدید

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  4. Top | #43
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    275
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    یه مشکل جدید پیش اومد !
    وقتی میخوام وارد ادمین سی پی بشم این صفحه میاد :
    http://up.vbiran.ir/images/8pzywtu3cl6f5xbzol.jpg

  5. Top | #44
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    فقـــــط گرافیک
    نوشته ها
    981
    مورد پسند
    893 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 23.0.1271.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    خوب اینستال رو که در ادمین سی پی گذاشتی پاک کنی (یعنی Install.php)

  6. Top | #45
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    219
    مورد پسند
    48 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    من نتونستم مشکل رو حل کنم...

    tools.php اجرا میکنم هیچ چیزی بالا نمیاد

  7. Top | #46
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.X
    نوشته ها
    69
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    سلام دوستان

    متاسفانه فولدر vb پاک شد از روی روت و دوباره از همان نسخه قبل 4.2.1 آپلود و جایگزین کردم الان انجمن بالا میاد ولی این ارور رو میده

    لطفا راهنمایی کنید

    با تشکر

    Warning: Static function vB_Route::getURL() should not be abstract in ..../vb/route.php on line 428

  8. Top | #47
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    تاپیک های مربوط به یک سال پیش رو بالا نیارید.
    بسته شد .

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل [path]/includes/functions.php on line 1510
    توسط m43ih در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2012/11/14, 08:07 PM
  2. مشکل در /includes/functions.php
    توسط ymz1376 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2012/07/02, 05:30 PM
  3. انجمن باز نمیشه [path]/includes/functions.php
    توسط TARIMEHR در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2012/03/29, 06:55 PM
  4. همش خطا میده[path]/includes/class_core.php on line 3993
    توسط elnazzz در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 31
    آخرين نوشته: 2012/02/28, 11:51 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •