تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 46

موضوع: سیستم بانکی ICach هکی فوق العاده عالی ! بهمراه فارسی ساز برای vBulletin 3.x.x به درخواست island4u

    1. توضیحات سیستم بانکی ICach هکی فوق العاده عالی ! بهمراه فارسی ساز برای vBulletin 3.x.x به درخواست island4u »»

      سیستم بانکی ICach هکی فوق العاده عالی ! بهمراه فارسی ساز برای vBulletin 3.x.x به درخواست island4u

      نگارش: 2.0.3 ، توسط (مدیر بازنشسته)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 3.x.x امتیاز:  نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2010/12/30 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 20 بار
      پشتیبانی نمی شود تغییرات دستی در قالب تغییرات اتوماتیک در قالب فایل های اضافی

      درود

      این هک، یک سیستم بانکی را در سایت شما راه اندازی می کند، که کاربر در ازای ارسال پست، ایجاد تاپیک، بازدید از تاپیک ها و یا به ازای هر کاراکتری که تایپ و ارسال می کند، به حساب ایشان مقداری تعیین شده از طرف ادمین سایت بطور اتوماتیک واریز می شود..

      همچنین، امکانات اهدا و واریز وجه از کاربری به کاربری دیگر وجود دارد.
      و باز همچنین، امکان واریز وجه اولیه توسط سایت بصورت کاملاً خودکار بهنگام ثبت نام نیز موجود است.

      از استفاده این هک در فروشگاه و امکان پرداخت از حساب بانکی سایتی کاربر در فروشگاه مطلع نیستم. پس لطفاً در این مورد سئوالی نپرسید.





      دانلود هک ICach
      فایل پیوست 2888

      امکانات اضافی
      فایل پیوست 2885

      دانلود فارسی ساز
      مترجم دسیرونا
      فایل پیوست 2884


      اسکرین شات ها (از تنظیمات در ادمین سی پی و درون انجمن ):











      ********************************


      نحوه نصب:
      پس از آپلود فایل ها و فولدرها در هاست، هک را ایمپورت کنید.
      سپس در قابل مورد نظر خود، جستجو کنید: ICash_SHELL
      سپس تمامی کدها را حذف کرده و کد زیر را جایگزین آن نمائید:

      پ.ن: پیشنهاد می شود، کدهای زیر را ابتدا در notepad پیست کرده، سپس دوباره از روی کد ها از روی notepad کپی کرده و جایگزین کنید..

      کد PHP:
      <style type="text/css">
      <!--
      .
      smallfont {    font11px verdanagenevalucida'lucida grande'arialhelveticasans-serif;
      }
      .
      tborder {    background#D1D1E1;
          
      color#000000;
          
      border1px solid #0B198C;
      }
      .
      tcat {    background#869BBF url(images/gradients/gradient_tcat.gif) repeat-x top left;
          
      color#FFFFFF;
          
      fontbold 10pt verdanagenevalucida'lucida grande'arialhelveticasans-serif;
      }
      .
      thead {    background#5C7099 url(images/gradients/gradient_thead.gif) repeat-x top left;
          
      color#FFFFFF;
          
      fontbold 11px tahomaverdanagenevalucida'lucida grande'arialhelveticasans-serif;
      }
      .
      vbmenu_option {    background#BBC7CE;
          
      color#000000;
          
      font11px verdanagenevalucida'lucida grande'arialhelveticasans-serif;
          
      white-spacenowrap;
          
      cursorpointer;
      }
      .
      vbmenu_popup {    background#FFFFFF;
          
      color#000000;
          
      border1px solid #0B198C;
      }
      -->
      </
      style>
      $stylevar[htmldoctype]
      <
      html dir="$stylevar[textdirection]" lang="$stylevar[languagecode]">
      <
      head>
      $headinclude
          
      <title>$vboptions[bbtitle] - $pagetitle</title>
      </
      head>
      <
      body$onload>
      $header
      $navbar

      <!-- table to support left column nav -->
      <
      table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center">
      <
      tr valign="top">
      <
      td>
          
      <!-- 
      usercp nav -->
      <
      table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="1" border="0">
        <
      tr>
          <
      td class="tcat"><a href="{$vboptions['icash_filename']}">بانک من</a></td>
        </
      tr>
        <
      tr>
          <
      td class="thead">ابزار بانک</td>
        </
      tr>
        <
      tr>
          <
      td class="alt2" nowrap="nowrap"><class="smallfont" href="{$vboptions['icash_filename']}?$session[sessionurl]">صفحه اصلی بانک</a></td>
        </
      tr>
        <
      tr>
          <
      td class="alt2" nowrap="nowrap"><class="smallfont" href="{$vboptions['icash_filename']}?$session[sessionurl]do=donate">واريز پول به حساب يک كاربر</a></td>
        </
      tr>
        <
      tr>
          <
      td class="alt2" nowrap="nowrap"><class="smallfont" href="{$vboptions['icash_filename']}?$session[sessionurl]do=logs">نمايش دريافتی ها و پرداختی ها و آمار كلی</a></td>
        </
      tr>
      </
      table>
      <!-- / 
      usercp nav --></td>
      <
      td>&nbsp;&nbsp;</td>
      <
      td width="100%">

      <!-- 
      main page contents -->
      $HTML
      <!-- / main page contents -->
          
      </
      td>
      </
      tr>
      </
      table>
      <!-- / 
      table to support left column nav -->
      $footer
      </body>
      </
      html
      سپس جستجو کنید: ICash_main
      سپس تمامی کدها را حذف کرده، بجای آن کد زیر را جایگزین نمائید:
      کد PHP:
      <table class="tborder" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="5" border="0" align="center">
        <
      tr>
      <
      div style="text-align: justify;" align="right">دوست عزيز و گرامی اين قسمت مربوط به حساب بانكی شما در سايت می باشدهنگامی كه در سايت ثبت نام می كنيد، همزمان يک حساب بانكی نيز برای شما ايجاد می شود شما براساس فعاليتی كه انجام می دهيد، می توانيد درآمد داشته باشيد و همچنين می توانيد با واريز وجه ريالی به حساب سايت بر حساب خود بيافزایيد با درآمدی كه داريد می توانيد از امكانات متنوع سايت استفاده كنيد مثلاً می توانيد با درآمد خود از فروشگاه خريد كنيد.
      <
      br>

        </
      tr>
        <
      tr>
          <
      td colspan="4" align="center" class="thead"><b>نمایی از حساب بانکی شما</b></td>
          <
      td colspan="3" align="center" class="thead"><b>آمار</b></td>
        </
      tr>
        <
      tr>
          <
      td class="alt2" colspan="4" valign="top"> <div align="center">عزيز به صفحه حساب بانكی خود خوش آمديد {$vbulletin->userinfo['username']}!<br />
          </
      div></td>
          <
      td class="alt1" colspan="2" align="right">تراكنش ها :</td>
          <
      td width="18%" class="alt2"> {$transactions}</td>
        </
      tr>
        <
      tr>
          <
      td class="thead" colspan="4" valign="top"><div align="center"><b>موجودی حساب شما</b></div></td>
          <
      td class="alt1" colspan="2" align="right">دريافتی ها :</td>
          <
      td class="alt2"> {$incoming} </td>
        </
      tr>
        <
      tr>
          <
      td class="alt1" colspan="2" valign="top"><div align="right">{$vboptions['icashn']}: </div></td>
          <
      td valign="top" class="alt2" colspan="2">{$money}</td>
          <
      td class="alt1" colspan="2" align="right">پرداختی ها :</td>
          <
      td class="alt2"> {$outgoing} </td>
        </
      tr>
        <
      tr>
          <
      td colspan="7" align="center" class="thead"><b>سه تراكنش آخر</b></td>
        </
      tr>
        <
      tr>
          <
      td width="22%" class="alt2"><b>دريافت پرداخت</b></td>
          <
      td width="15%" class="alt2"><b>كاربر</b></td>
          <
      td width="13%" class="alt2"><b>تاريخ</b></td>
          <
      td width="24%" class="alt2"><b>مبلغ به دسیرون</b></td>
          <
      td class="alt2" colspan="3"><b>دليل توضيحات اضافی</b></td>
        </
      tr>
        <if 
      condition="empty($transactions)">
        <
      tr>
          <
      td class="alt1" colspan="7"><div align="center"><strong>هيچ تراكنشی وجود ندارد</strong></div></td>
        </
      tr>
        </if>
        {
      $transacts}
        <
      tr>
          <
      td class='tfoot' colspan='7' align='center'>&nbsp;</td>
          </
      tr>
      </
      table
      در کد فوق، بجای عبارت "مبلغ به دسیرون" عنوان واحد پولی دلخواه خود را تایپ نمائید.

      ********************************
      سپس جستجو کنید: ICash_DonateICash
      تمامی کدها را حذف نموده، کد زیر را جایگزین آن نمائید:
      کد PHP:
      <form action="{$vboptions['icash_filename']}?$session[sessionurl]do=dodonatemoney" method='post'>
      <
      table class="tborder" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center">
          <
      tr>
              <
      td class="alt1">
                  <
      table bgcolor="#ffffff" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="4" border="0" align="center">
                      <
      tr>
                          <
      td class="tcat" align="center" colspan="2">
                              
      فیش بانکی واریز وجه
                          
      </td>
                      </
      tr>
                      <
      tr>
                          <
      td colspan="2" align="center" class="thead">
                              <
      b>واریز دسیرون</b>
                          </
      td>
                      </
      tr>
                      <
      tr>
                          <
      td width="20%" align="right" class="alt1">
                              
      دريافت كننده:
                          </
      td
                          <
      td width="80%" class="alt2">
                              <
      input name="to" type="text" size="25" value="{$to}">
                              <
      font color="red"> *</font> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;نام کاربری دریافت کننده را عیناً درج نمائید.
                          </
      td>
                      </
      tr>
                      <
      tr>
                          <
      td width="20%" align="right" class="alt1">
                              
      مبلغ به دسیرون:
                          </
      td
                          <
      td width="80%" class="alt2">
                              <
      input name="amount" type="text" size="25">
                              <
      font color="red">*</font> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;هر دسیرون معادل یک ریال است.
                          </
      td>
                      </
      tr>
                      <
      tr>
                          <
      td colspan="2" align="center" class="thead">
                              <
      b>اطلاعات اضافی</b>
                          </
      td>
                      </
      tr>
                      <
      tr>
                          <
      td width="20%" align="right" class="alt2">
                              
      دليل واريز:
                          </
      td>
                          <
      td width="80%" class="alt2">
                              <
      input name="comment" type="text" size="50" maxlength="50"><span align="right">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbspدرج دلیل الزامی نیست. (اختیاری)</span>
                          </
      td>
                      </
      tr>
                      <
      tr>
                          <
      td colspan="2" align="center" class="alt2">
                              <
      input type='submit' value='واریز' class='bginput'><input name="Reset" type="reset" class="button" value="بازنگری">
                              <
      br /><font color="red">* = لطفاً فيلد هاي ستاره دار را كامل پر كنيد.</font>
                          </
      td>
                      </
      tr>
                  </
      table>
              </
      td>
          </
      tr>
      </
      table>
      </
      form>

      <if 
      condition="$bbuserinfo[usergroupid] == 6 "><br /><form action="{$vboptions['icash_filename']}?$session[sessionurl]do=doadmindonate" method='post'>
      <
      table class="tborder" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center">
          <
      tr>
              <
      td class="alt1">
                  <
      table bgcolor="#ffffff" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="4" border="0" align="center">
                      <
      tr>
                          <
      td class="tcat" align="center" colspan="2">
                              
      فیش بانکی واریز وجه مدیر کل
                          
      </td>
                      </
      tr>
                      <
      tr>
                          <
      td colspan="2" align="center" class="thead">
                              <
      b>واریز دسیرون</b>
                          </
      td>
                      </
      tr>
                      <
      tr>
                          <
      td width="20%" align="right" class="alt1">
                              
      دريافت كننده:
                          </
      td
                          <
      td width="80%" class="alt2">
                              <
      input name="to" type="text" size="25" value="{$to}">
                              <
      font color="red"> *</font> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbspنام کاربری دریافت کننده را عیناً درج نمائید.
                          </
      td>
                      </
      tr>
                      <
      tr>
                          <
      td width="20%" align="right" class="alt1">
                              
      مبلغ به دسیرون:
                          </
      td
                          <
      td width="80%" class="alt2">
                              <
      input name="amount" type="text" size="25">
                              <
      font color="red">*</font> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbspهر دسیرون معادل یک ریال است.
                          </
      td>
                      </
      tr>
                      <
      tr>
                          <
      td colspan="2" align="center" class="alt2">
                              <
      input type='submit' value='واریز' class='bginput'><input name="Reset" type="reset" class="button" value="بازنگری"><br /><font color="red">* = پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامیست.</font>
                          </
      td>
                      </
      tr>
                  </
      table>
              </
      td>
          </
      tr>
      </
      table>
      </
      form>
      </if> 
      در کد فوق، بجای "هر دسیرون معادل یک ریال" ، "واریز دسیرون" و "مبلغ به دسیرون"، عنوان واحد پولی دلخواه خود را در سایت خود درج نمائید..
      ********************************
      برای تنظیمات در مورد ارسال پست، ایجاد تاپیک و همچنین هر کاراکتری که کاربر در ازای آن از سایت وجه دریافت می کند، به مسیر زیر بروید و تنظیمات را اعمال نمائید:

      انجمن ها & مدیریت ها > تنظیمات انجمن >انجمن یا بخش مورد نظر
      در پائین صفحه تنظیمات مربوط به مقدار وجه برای ارسال هر پست و ایجاد هر تاپیک و همچنین مقدار واریز وجه به ازای هر کاراکتری که کاربر تایپ و ارسال می کند، وجود دارد و شما می توانید برای هر بخشی تنظیمات واریز وجه مخصوص آن بخش را اعمال نمائید. مثلاً در بخش هایی که مربوط به گپ و گفتگوست و اسپم طلقی میشود، بطور کل تمامی مقادیر واریز وجه را در این بخش صفر قرار دهید ! و یا در بخش ها و انجمن هایی که از اهمیت خاص و مهمی بهره می برند، مقادیر واریز وجه را در آنها بالاتر ببرید !
      ********************************
      اگر میخواهید (مثل من) برای تمامی بخش ها و انجمن ها بصورت یکسان و مسای تنظیمات واریز وجه اعمال شود، به مسیر زیر بروید:
      صفحه کنترل پنل ادمین > تنظیمات ICach > روی Mass forum options یکبار کلیک کنید
      در این صفحه، میتوانید برای تمامی بخش ها و انجمن ها بصورت یکسان تنظیمات مورد نظر خود را اعمال و ذخیره نمائید..
      ********************************
      برای واریز وجهی مشخص به حساب تمامی کاربران و یا یک گروه کاربری خاص، به مسیر زیر بروید:

      صفحه کنترل پنل ادمین > تنظیمات ICach > روی Donate To Members یکبار کلیک کنید
      سپس، در قسمت بالایی، گروه کاربری مور نظر را انتخاب نموده، مقدار وجه را درج نموده و روی دکمه Donate To Members کلیک کنید.
      در بخش پائینی این قسمت، می توانید عنوان کاربری یک کاربر را درج نموده، مقدار وجه را برای واریز به حساب کاربر مورد نظر انتخاب کرده و روی دکمه Donate To Members کلیک کنید.
      ********************************
      برای تنظیمات دسترسی کاربران به مسیر زیر بروید:
      صفحه کنترل پنل ادمین > گروه های کاربری > گروه کاربری مورد نظرتان
      در بخش تنظیمات ICach سه تا دسترسی رو بسته به سیاست مدیریتیتون تنظیم کنید:


      ********************************
      بخش هایی از این هک غیر قابل ترجمه است. بطوری که من هرچه سعی کردم، منابع عبارات را پیدا نکردم. اگر شخصی توانست بخش های ذکر شده را ترجمه نماید، در همین تاپیک اعلام نماید تا بنده و دیگر دوستان از آن استفاده کنیم..

      سپاس
      کلبه دار

      دانلود رایگان سیستم بانکی ICach هکی فوق العاده عالی ! بهمراه فارسی ساز برای vBulletin 3.x.x به درخواست island4u از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #22
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط دسیرونا نمایش پست ها
    گفتم نپرسین چون گفتم نمیدونم ! وقتی چیزیو نمیدونم، میگم نمیدونم و بعدش گفتم از من نپرسین چون نمی دونم ! این paybycash رو هم نمیشناسم ! ساری
    کلی گفتم! شما بلد نیستید، شاید یکی دیگه بلد باشه! paybycash یه چیز مثل paypal و creditcard هست!

    کاربر مقابل از Par30web بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    خودتی!

  3. Top | #23
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.10
    نوشته ها
    1,777
    مورد پسند
    3,437 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    250

    پیش فرض

    من kbank نصب نکردم ولی ارور دیتابیس دارم وقع پاک کردن تاپیک

    کاربر مقابل از Haji بابت این پست مفید تشکر کرده است:




    دِلخور نشو از مَن، از اینکه دِلتنگم ... من با خودم قَهرم ... با تو نِمیجَنگم ... از دست خود رَفتم از دَست تو دورم ... دلخور نشو از مَن وقتی که مجبورم ...

    چرک نویس های پسری از جنس اُردیبهشت ... http://ordibeheshti.ir

  4. Top | #24
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    My Own Version
    سن
    33
    نوشته ها
    2,440
    مورد پسند
    3,845 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    361

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط orojlo نمایش پست ها
    من kbank نصب نکردم ولی ارور دیتابیس دارم وقع پاک کردن تاپیک
    نمیدونم والا !
    من این هک رو خودم اول امتحانش کردم مشکلی نداشت !
    یه چیزی رو امتحان کن !
    اون امکانات اضافی رو حذفش کن اگه درست شد بگو من هم از اینجا برش دارم
    ..




    فروش هک "ثبت نام فوق فوق فوق سریع" فقط 4000 تومان !!

    فروشگاه خرید کارت شارژ دردونه نیز راه افتاد !
    http://www.charge.dorduneh.ir



    برای نصب وی بولتین (راه اندازی انجمن) و نصب هک پ.خ دهید..
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #25
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    خب حالا ارور رو بگید چیه! شاید بتونه کمک کنه! معمولا ارور ها خیلی کمک می کنن در خصوص عیب یابی...

    کاربر مقابل از Par30web بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    خودتی!

  6. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    جزیره
    نوشته ها
    374
    مورد پسند
    239 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    سلام
    خب بلاخره من این هک و نصب کردم و راه افتاد
    بماند که به خاطر عدم هماهنگی ورژن این هک مجبور شدیم دستی تو دیتا بیس جداولشو تهیه کرد ولی به هر حال راه افتاد
    فقط چند تا نکته
    اول اینکه این امکانات اضافی چیا هستند ؟
    دوم اینکه من تو توضیحات این هک دیدم در مورد فروشگاه و خرید از فروشگاه هم صحبت شده اگه ممکنه یک توضیحی هم در مورد این قسمت بدید
    و همچنین من چطوری میتونم دستی یا اتومات از حساب کسی مبلغی رو کم کنم مثلا مالیات و یا مصارف دیگه
    با تشکر از همه دوستان

    کاربر مقابل از island4u بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #27
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    My Own Version
    سن
    33
    نوشته ها
    2,440
    مورد پسند
    3,845 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    361

    پیش فرض

    درود
    در مورد فروشگاه نمیدونم چون کلبه فروشگاهش راه نیفتاده هنوز..
    اما توی سایت نت آهن دیدم (خودم همینطور خرید کردم) که توی فروشگاهش میتونی از حساب بانکی کاربریت وجه مورد نیاز رو واریز کنی و از حسابت کم میشه..اما چطوریش رو نمی دانی یم !
    اما در مورد امکانات اضافی، این امکانات اضافی توی سایت مادر vbulletin.org بود همراه هک و من هم اون رو عیناً توی این تاپیک درج کردم. البته نگاهی که بهش انداختم متوجه شدم امکاناتش اختصاص دادن به انجمن ها برای ارسال پست و تاپیک هست برای واریز وجه خودکار سایت به حساب کاربر در ازای هر ارسال یا ایجاد تاپیک که خود این هک این ابزار و امکانات رو داره !
    پس فکر نمی کنم لازم باشه اصلاً این امکانات اضافی رو هم نصب کنیم..
    در مورد اینکه چطوری میتونی توی حساب کاربر دست ببری، باید کاربر رو توی ادمین سی پی ویرایش کنی. وی صفحه اصلی وسط صفحه لینک های سریع مدیریت کل زیرش قسمتی داره با عنوان جستجوی سریع کاربر که عنوان کاربری کاربر مورد نظرت رو درج می کنی و روی کلید جستجو کلیک می کنی تا وارد صفحه ویرایش کاربر بشه..
    توی صفحه ویرایش کاربر یه قسمتی هست برای مقدار وجه که میتونی اونطور که دوست داری تنظیم کنی و وجهش رو درج کنی !
    ..




    فروش هک "ثبت نام فوق فوق فوق سریع" فقط 4000 تومان !!

    فروشگاه خرید کارت شارژ دردونه نیز راه افتاد !
    http://www.charge.dorduneh.ir



    برای نصب وی بولتین (راه اندازی انجمن) و نصب هک پ.خ دهید..
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  8. Top | #28
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    62
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    من مشكل دارم
    هر دفغه خودش اتوماتيك تمام حساب هاي كاربران رو صفر ميكنه !

  9. Top | #29
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.10
    نوشته ها
    1,777
    مورد پسند
    3,437 بار
    نوشته های وبلاگ
    17
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    250

    پیش فرض

    مهیار جان کی وقت میکنی بدم خودت نصب کنی برام؟ من هرکاری میکنم ارور دیتا بیس برام میاد موقع پاک کردن تاپیک



    دِلخور نشو از مَن، از اینکه دِلتنگم ... من با خودم قَهرم ... با تو نِمیجَنگم ... از دست خود رَفتم از دَست تو دورم ... دلخور نشو از مَن وقتی که مجبورم ...

    چرک نویس های پسری از جنس اُردیبهشت ... http://ordibeheshti.ir

  10. Top | #30
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,669
    مورد پسند
    54,772 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    مهیار جان کی وقت میکنی بدم خودت نصب کنی برام؟ من هرکاری میکنم ارور دیتا بیس برام میاد موقع پاک کردن تاپیک
    توی کادر زرد چی مینویسه ؟
    هر دفغه خودش اتوماتيك تمام حساب هاي كاربران رو صفر ميكنه !
    تنظیماتش رو تغییر دادید ؟
    توی cron job چیزی اضافه شده؟
    اما توی سایت نت آهن دیدم (خودم همینطور خرید کردم) که توی فروشگاهش میتونی از حساب بانکی کاربریت وجه مورد نیاز رو واریز کنی و از حسابت کم میشه..اما چطوریش رو نمی دانی یم !
    لینک؟

  11. Top | #31
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    62
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    تنظیماتش رو تغییر دادید ؟
    توی cron job چیزی اضافه شده؟
    تغييرات خاصي ندادم
    Cron Job چيه ؟
    فارسيش چيه ؟




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2013/06/03, 04:26 PM
  2. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/01/14, 08:23 PM
  3. درخواست فارسی ساز هک سیستم فروشگاه سرگرمی Fun Shop System vBulletin 4
    توسط omidjoun1 در انجمن درخواست مکمل فارسی ساز
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/12/30, 05:41 PM
  4. درخواست فارسی ساز سیستم فروشگاه سرگرمی Fun Shop System vBulletin 4
    توسط Mystogan در انجمن درخواست مکمل فارسی ساز
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/01, 03:44 PM
  5. درخواست قالب island4u
    توسط niktaal در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/06/30, 09:33 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •