تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: دوستان کمک کنید .ارور بدی میده انجمن سخت بالا میاد

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    vBulletin® Version 4.2.0
    نوشته ها
    20
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    دوستان کمک کنید .ارور بدی میده انجمن سخت بالا میاد

    دوستان کمک کنید .ارور بدی میده انجمن سخت بالا میاد

    با سلام به همگی دیشب انجمن من سخت بالا میاد اول فکر کردم از سرور هست ولی اینطور نبود صبح که انجمن رو باز کردم دیگه از خیلی دیر بالا امدن هم گذشته بود اصلا باز نمیشد .البته این ارور میده


    Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in [path]/vb/vb.php on line 114

    این آدرس انجمن : Ps3crunch Persian

    این هم آدرس سایت :PS3Crunch - Persian PS3 Crunch

    خواهشنا کمکم کنید .خیلی برای این انجمن زحمت کشیدم

    ویرایش توسط کرانچ : 2012/09/13 در ساعت 03:49 PM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.

    به مدیر هاستتون تیکت ارسال کنید و بگید متغیر ini_set رو در php.ini باز کنند .

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    vBulletin® Version 4.2.0
    نوشته ها
    20
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این ارور هم هنگام ورود به کنترل پنل آدمین میده و دیگه وارد نمیشه

    Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in [path]/vb/vb.php on line 114
    Unable to add cookies, header already sent.
    File: /home/ps3crun/public_html/forums/includes/class_core.php
    Line: 5615



    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    درود.

    به مدیر هاستتون تیکت ارسال کنید و بگید متغیر ini_set رو در php.ini باز کنند .
    دوست عزیز واقعا دست ت درد نکنه درست شد.
    اما هنوز مشکل تاخیر خیلی زیاد در لود شدن انجمن پیش آمده .البته این لود شدن در استایل دیفالت درسته .آیا ممکنه موردی باشه که من در استایلم اضافه کردم و باعث این مسلئه شده .باید کجای استایل تعغییرات بدم .
    ویرایش توسط کرانچ : 2012/09/13 در ساعت 04:48 PM دلیل: ادغام دو پست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2012/03/23, 02:08 PM
  2. مشکل آپگرید ورژن جدید vb کمک فوری دوستان
    توسط rezadj در انجمن دانلود وی بولتین نال شده / کرک شده
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 11:42 PM
  3. دوستان كمك كنيد‌!!!‌ انجمنم حذف شد !!
    توسط nima90 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/08/10, 12:11 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •