تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل بعد از انتقال سرور

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض کمککککککک کمک فوری مشکل بعد از انتقال سرور

    سلام بعد از انتقال سرور پیام ریست دادن زبان داد که ریست کردم سایت بالا اومد ... زبانی که قبل از انتقال سرور از ادمین سی پی دانلود کرده بودم رو زدم که گفت خرابه ... بعد استایل رو هم که از پنل دانلود کردم رو هم آپ کردم که اپ شد ...

    بعدش که همه چی درست شد

    سایت قالبش به قالب موبایل رفته ... خیلی از بخشهای ادمین سی پی سفید شد عکسهای پیوست...
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 1.jpg (17.1 کیلو بایت, 0 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg (25.9 کیلو بایت, 1 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg (32.7 کیلو بایت, 1 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 4.jpg (44.3 کیلو بایت, 1 نمایش)
    ویرایش توسط mario8344 : 2012/09/13 در ساعت 09:48 PM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    ALL VERSIONS
    نوشته ها
    604
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 21.0.1180.11
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    شما از سایتتون بک آپ ندارین ؟
    شما مجددا اصل قالب رو نصب کنید.
    مواردی هم که از بخش تنظیمات اصلی از قلم افتادن تنظیمات هک هاتون باید باشن ...

    کاربر مقابل از lvl3hr بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    اصل قالب رو نصب میکنم ایکس ام ال رو ... میزارم رو اون قالب صفحه سفید میشه

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    ALL VERSIONS
    نوشته ها
    604
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 21.0.1180.11
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mario8344 نمایش پست ها
    اصل قالب رو نصب میکنم ایکس ام ال رو ... میزارم رو اون قالب صفحه سفید میشه
    چک کنید ببینید فایل های قالب شما در موقعیت درستی از هاست قرار گرفتن ؟

    کاربر مقابل از lvl3hr بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط lvl3hr نمایش پست ها
    چک کنید ببینید فایل های قالب شما در موقعیت درستی از هاست قرار گرفتن ؟
    اره درسته انجمن علمی تفریحی بروز ترین ها

    با این ادرس قالب اصلی میاد ...

    اما همونجوری که گفتم تو قسمت پیش فرض نیست و بعضی از قسمتها سفید شده ...

    البته وقتی دوباره ایکس ام ال رو نصب کنی تو پیش فرض میاد اما صفحه سفید میشه

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    ALL VERSIONS
    نوشته ها
    604
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 21.0.1180.11
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mario8344 نمایش پست ها
    اره درسته انجمن علمی تفریحی بروز ترین ها

    با این ادرس قالب اصلی میاد ...

    اما همونجوری که گفتم تو قسمت پیش فرض نیست و بعضی از قسمتها سفید شده ...

    البته وقتی دوباره ایکس ام ال رو نصب کنی تو پیش فرض میاد اما صفحه سفید میشه
    از وی بی سئو استفاده کرده بودید ؟

    کاربر مقابل از lvl3hr بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نه وی بی سئو ندارم ... قبلا نصب کرده بودم نصفحه شده بود بعد پاک کردم بعدش مشکلی نداشت بعد از انتقال سرور اینجوری شد

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    ALL VERSIONS
    نوشته ها
    604
    مورد پسند
    332 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 21.0.1180.11
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mario8344 نمایش پست ها
    نه وی بی سئو ندارم ... قبلا نصب کرده بودم نصفحه شده بود بعد پاک کردم بعدش مشکلی نداشت بعد از انتقال سرور اینجوری شد
    اگر قبلا وی بی سئو نصب داشتید بایستی تغییراتی در کدهای htaccess داشته باشیم ولی خوب فرمودید که قبلا پاک کردید ، شما یک بار یک قالب جدید از سایت دریافت کنید و نصب کنید اگر مشکلتون برطرف نشد از نظر بنده پیشنهاد میکنم مجددا ویبولتین رو نصب/آپگرید کنید ...

    کاربر مقابل از lvl3hr بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    خب مشکل از قالب نباید باشه ... چون بعضی از قسمت های تنظیمات تو ادمین سی پی سفید شده ...

    تو قسمت نصب و دانلود استایل تو قسمت دانلود هیچ قالبی نیست جز قالب دیفالت






    اما تو قسمت تنظیمات استایل همه هستن


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •