WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: دیتابیس ارور ناگهانی ! [مرتبط با MySQL]

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    32
    نوشته ها
    432
    مورد پسند
    177 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    54

    پیش فرض دیتابیس ارور ناگهانی ! [مرتبط با MySQL]

    سلام. خسته نباشید

    از دیروز بعد از ظهر تا حالا ، من یه سری دیتابیس ارور برام ایمیل میشه که نمی فهمم ایراد از کجاست. اگر دوستان متوجه میشن توضیح بدند ...

    کد:
    Database error in vBulletin:
    
    Invalid SQL:
    
                            SELECT thread.threadid, thread.title, thread.lastpost, thread.forumid, thread.replycount, thread.postusername, thread.postuserid, thread.lastposter, thread.lastposterid, thread.dateline, thread.views, thread.visible, thread.open, user.usergroupid, user.displaygroupid
                            FROM thread AS thread
                            LEFT JOIN user AS user ON (user.userid = thread.lastposterid)
                            WHERE NOT ISNULL(thread.threadid) AND thread.visible = '1' AND thread.open!='10'  AND thread.forumid NOT IN(58,59,)
                            ORDER BY lastpost DESC
                            LIMIT 0, 20;
    
    MySQL Error   : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')
                            ORDER BY lastpost DESC
                            LIMIT 0, 20' at line 4
    Error Number  : 1064
    Request Date  : Friday, September 14th 2012 @ 03:17:21 PM
    Error Date    : Friday, September 14th 2012 @ 03:17:21 PM
    Script        : http://www.chemistbax.ir/forum/
    Referrer      : http://www.chemistbax.ir/
    IP Address    : 89.144.167.10
    Username      : ثبت نام نشده
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version :
    در ضمن بگم که سایت با آدرس www.chemistbax.ir/forum/index.php به راحتی باز میشه ولی وقتی آدرس رو به صورت www.chemistbax.ir/forum میزنم ، هر از چندگاهی دیتابیس ارور میده و اصن بالا نمیاد.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    no version
    نوشته ها
    598
    مورد پسند
    209 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    مشکل از هاستینگته به اونا تیکیت بده .
    انجام تمام کار های انجمن شما از نصب وی بی و سئو تا طراحی درجه بنر لوگو با کمترین قیمت پیام خصوصی بدید ایمیلم رو بهتون بدم

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    32
    نوشته ها
    432
    مورد پسند
    177 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    54

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط syst3m1371 نمایش پست ها
    مشکل از هاستینگته به اونا تیکیت بده .
    نمیدونم والا ! آخه خیلی جالبه. هر وقت عشقش بکشه بالا میاد ، هر وقت نخواد نمیاد. الان در هر 10 دقیقه یه دونه واسم میاد ولی خودم که میرم با جفت آدرس بالا میاد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/15, 11:39 AM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM
  3. انتقال یک انجمن از طریق دیتابیس به دیتابیسی دیگر
    توسط ReZaPishgam در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/05/09, 10:32 PM
  4. مشکل در حجیم شدن یک دفعه دیتابیس
    توسط ozhan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/03/12, 11:02 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •