تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: نمایش ارور عجیب در تمام بخش های انجمن! فقط این ارورو نشون میده!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    سن
    27
    نوشته ها
    311
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1036.7
    میزان امتیاز
    36

    Question نمایش ارور عجیب در تمام بخش های انجمن! فقط این ارورو نشون میده!

    سلام دوستاناین ارور چرا نمایش داده میشه:Fatal error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]/includes/class_core.php on line 4020آدرس انجمنم:http://forum.parsacad.com/خواهش میکنم کمک کنید





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    فایل tools.php رو باید اجرا کنی تا درست بشه آموزش هست توی وی بی ایران.

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    سن
    27
    نوشته ها
    311
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1036.7
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    اگر لینک بدید ممنون میشم


  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ali_architecture_pro نمایش پست ها
    اگر لینک بدید ممنون میشم
    سعی کنید سرچ کنید بهتر هست :

    فایل tools.php رو از ویبولتینی که دانلود کردید از پوشه do not upload بریزید توی پوشه admincp توی هاست و کل پوشه install هم از همون ویبولتین دانلود شده رو بریزید توی روت هاست و این آدرس رو اجرا کنید و زبان رو ری
    site.com/admincp/tools.php
    بعد هم که اینکارو کردید و مشکل حل شد tools.php و install رو پاک کنید.

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    سن
    27
    نوشته ها
    311
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1036.7
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    فایل tools.php رو از داخل هاست به پوشه اوین سی پی انتقال دادم و اجرا کردمحالا این ارور رو میده:Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in /home3/parsacad/public_html/forum/includes/class_bootstrap_framework.php on line 65


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    برای حل این مشکل فایل class_bootstrap_framework.php را از مسیر include پیدا کرده و آن را باز کنید. سپس خطوط زیر(خط 65) را بیابید:

    کد:
    // Check datastore // This should be redundant as all routes are accessed via vB_Router if (!sizeof($vbulletin->routes) AND VBINSTALL !== true) {    $vbulletin->datastore->fetch(array('routes')); }



    و آن را به شکل زیر تغییر دهید:

    کد:
    // Check datastore // This should be redundant as all routes are accessed via vB_Router //if (!sizeof($vbulletin->routes) AND VBINSTALL !== true) //{ //    $vbulletin->datastore->fetch(array('routes')); //



    سپس دوباره فایل tools.php را اجرا کنید و بدون مشکل از آن استفاده کنید.

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    سن
    27
    نوشته ها
    311
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1036.7
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    More information about this error may be available in the server error log.
    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    چجوری انجامش دادی اینطوری شده؟

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    سن
    27
    نوشته ها
    311
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 19.0.1036.7
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    درستش کردم

    پارسا کد - انجمن معماری و عمران ایران

    ممنون از راهنمایتون

    یک مشکل دیگه! فارسی ساز هک از بین رفته و انگلیسی شده
    دوباره باید انجام بدم؟
    ویرایش توسط ParsaCad : 2012/09/22 در ساعت 05:09 PM دلیل: ادغام دو پست


  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    بله این مشکلات به علت درست کانفیگ نبودن سرور هست

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •