تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مشکل در طراحی قالب

  1. Top | #1
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    716
    مورد پسند
    438 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    85

    پیش فرض مشکل در طراحی قالب

    سلام.
    بنده برای طراحی قالب وی بی رو داخل لوکال هاست هم نصب کردم.

    الان داخل additional.css

    این ادرس :
    background:url(images/darksir/topofall.png);height:56px;

    رو که میزنم چیزی دیده نمیشه داخل قالب.در صورتی که کد های یکسان رو داخل هاست خودم امتحان کردم و درست بود.مشکل کجاست؟
    خبری در راه است




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    46
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0.2
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    شاید این فایل که تو این پوشه ها فراخوانی کردین تو لوکال هاستتون نباشه
    جاییی که نمایش نمیده به اون پوشه برید ببینید فایلش هست
    یعنی ببینید این فایل تو لوکال هاست موجود هست images/darksir/topofall.png

  4. Top | #3
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    716
    مورد پسند
    438 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    85

    پیش فرض

    بله.موجود هست
    خبری در راه است

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.8.2 Safari 6.0.1
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    اگه پرمیشن فولدرها درست باشه ،

    ممکنه مشکل از متغیر های جایگزین باشه ، شما متغیری برای تغییر آدرس عکس ها تعریف نکردین ؟

  6. Top | #5
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    716
    مورد پسند
    438 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    85

    پیش فرض

    امید جان پرمیشن فولدر رو چطور میشه چک کرد؟

    ببخشید.من الان height:56px;
    رو که از ته کد برداشتم عکس اومد ولی در فوتر!
    مشکل از کجاست؟
    ویرایش توسط eRan94 : 2012/09/27 در ساعت 04:26 PM دلیل: ادغام دو پست
    خبری در راه است

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •