تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: بازهم ارور دیتابیس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    12

    Lightbulb بازهم ارور دیتابیس

    با سلام
    دوستان گلم خسته نباشید .
    من چند روزس هست که هاست سایتمو عموض کردم و تمام اطلاعاتش رو خود اون شرکت واسم انتقال داده ، اما بعد از گذشت چند روزی زمانی که انمجمن سایتم رو باز میکنم گاها با مشکل دیتابیس مواجه میشم و گاهی هم قسمت هدر انجمن سایت اطلا خوب لود نمیشه !!! که در هردو مورد هم هر باری که انجمن باز میشه ، یک میل حاوی ارور دیتابیس برای من ارسال میشه .
    اگه کسی در این مورد اطلاعی داره خواهش میکنم کمکم کننید !!!

    با تشکر از خدمات شما




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    420 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    متن ارور رو بذارید به همراه ادرس سایت تا اساتید بهتر راهنمایی کنن. منظور متن ایمیل یا همون کادر زرد رنگ هست.
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    http://www.upsara.com/index.php
    برای انسانهای بزرگ بن بست وجود ندارد. چون بر این باورند که: یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    آره درسته ، یادم رفت ببخشید ...

    آدرس انجمن : انجمن تخصصی کلوپ هنرمندان

    متن ایمیل :

    Database error in vBulletin 4.1.12:

    Invalid SQL:

    SELECT a.attachmentid, fd.userid, fd.filedataid, a.userid AS auserid, a.contenttypeid
    FROM attachment AS a
    LEFT JOIN filedata AS fd ON (a.filedataid = fd.filedataid)
    WHERE a.contentid = 0 AND a.dateline < 1348982561;

    MySQL Error : Table 'clubhona_forum.attachment' doesn't exist
    Error Number : 1146
    Request Date : Sunday, September 30th 2012 @ 08:22:41 AM
    Error Date : Sunday, September 30th 2012 @ 08:22:41 AM
    Script : http://forum.clubhonarmandan.com/cro...and=1348986157
    Referrer : انجمن تخصصی کلوپ هنرمندان
    IP Address : 173.45.76.13
    Username : ثبت نام نشده
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :


    این عکس پیوست شده هم ، زمانی هست که وارد admincp میشوم هس که گاها اینو نشون نمیده .

    error admincp.png

  5. Top | #4
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    30
    نوشته ها
    4,743
    مورد پسند
    6,904 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 23.0.1255.0
    میزان امتیاز
    621

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mnamazi نمایش پست ها
    آره درسته ، یادم رفت ببخشید ...

    آدرس انجمن : انجمن تخصصی کلوپ هنرمندان

    متن ایمیل :

    Database error in vBulletin 4.1.12:

    Invalid SQL:

    SELECT a.attachmentid, fd.userid, fd.filedataid, a.userid AS auserid, a.contenttypeid
    FROM attachment AS a
    LEFT JOIN filedata AS fd ON (a.filedataid = fd.filedataid)
    WHERE a.contentid = 0 AND a.dateline < 1348982561;

    MySQL Error : Table 'clubhona_forum.attachment' doesn't exist
    Error Number : 1146
    Request Date : Sunday, September 30th 2012 @ 08:22:41 AM
    Error Date : Sunday, September 30th 2012 @ 08:22:41 AM
    Script : http://forum.clubhonarmandan.com/cro...and=1348986157
    Referrer : انجمن تخصصی کلوپ هنرمندان
    IP Address : 173.45.76.13
    Username : ثبت نام نشده
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :


    این عکس پیوست شده هم ، زمانی هست که وارد admincp میشوم هس که گاها اینو نشون نمیده .

    error admincp.png

    درود »

    تیبل 'clubhona_forum.attachment وجود نداره و باید برای رفع این مشکل از phpmyadmin این تیبل رو به صورت دستی ساخته و اضافه کنید !

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    امکانش هس توضیح بدین چطوری بسازم ؟
    یا اینکه کدشو بهم بدین
    ممنون

    اگه سریع تر جوابمو بدین ممنون میشم ...
    ویرایش توسط mnamazi : 2012/09/30 در ساعت 02:55 PM دلیل: ادغام دو پست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/15, 11:39 AM
  2. ارور دیتابیس
    توسط asklt در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/10/25, 11:05 PM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM
  4. انتقال یک انجمن از طریق دیتابیس به دیتابیسی دیگر
    توسط ReZaPishgam در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/05/09, 10:32 PM
  5. ارور دیتابیس
    توسط ashiyoone در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2011/12/26, 11:23 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •