تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 6 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 101

موضوع: ...:::دانلود استایل بسیار زیبای niva { اختصاصی وی بی ایران }:::...

    1. توضیحات ...:::دانلود استایل بسیار زیبای niva { اختصاصی وی بی ایران }:::... »»

      ...:::دانلود استایل بسیار زیبای niva { اختصاصی وی بی ایران }:::...

      نگارش: ، توسط (طراح استایل / مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها رتبه :  (1 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2012/10/01 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 330 بار
      پشتیبانی می شود تغییرات دیتابیس سیستم هک و پلاگین تغییرات دستی در قالب
      تغییرات اتوماتیک در قالب تغییرات در کد ها فایل های اضافی

      درود

      اینبار تصمیم گرفتم براتون یه استایل متفاوت بسازم...

      امیدوارم که خوشتون بیاد و اگر کم و کاستی داره بگید تا در استایل های بعدی که من یا دیگران میسازیم اصلاح بشه...

      ابتدا psd مثل همیشه خدمت آقا علی داده شد و بعد از تایید ساختمش

      تصاویر قالب رو میتونید تماشا کنید:








      این از ظاهر و باطن استایل

      خوب برای کادر بندی تشکر جست جو کنید:post_thanks_postbit_info
      کل محتویاتش رو با این کد عوض کنید:
      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">    <div class="post_field"><div class="post_field2"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div></div>
          <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">
              <div class="post_field"><div class="post_field2"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div></div>
          <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />
              <div class="post_field"><div class="post_field2"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div></div>
          <vb:else />
              <div class="post_field"><div class="post_field2"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div></div>
          </vb:if>
      </vb:if>
      با تمامی مرورگرها هم ست هست

      psd بخش های لازم هم ارائه خواهد شد.

      دانلود psd لوگو


      امیدوارم از این قالب نهایت لذت رو ببرید.
      مثل همیشه هم کپی رایت وی بی ایران پاک نشه

      دانلود رایگان ...:::دانلود استایل بسیار زیبای niva { اختصاصی وی بی ایران }:::... از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #52
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.0.2
    نوشته ها
    607
    مورد پسند
    123 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    67

    پیش فرض

    سلام.یه مشکلی ک هنگام نصب قالب دارم این عبارت
    post_thanks_postbit_info کجا باید پیدا کنم؟
    مسیری ک میرم
    admin cp>>>>ستایل ها & قالب ها>>>>
    کمک

    جست و جوی در قالب ها
    ولی همچین عبارتی وجود نداره.استایلی ک دانلود کردم
    RedLine هست

  3. Top | #53
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,123
    مورد پسند
    2,533 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.96
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود
    هک تشکر رو نصب کردید؟

    کاربر مقابل از Danialskh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #54
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    classic
    نوشته ها
    18
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    خیلی عالیه! خسته نباشید!

    کاربر مقابل از pink Floyd بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #55
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,123
    مورد پسند
    2,533 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.96
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود
    پرهام جان اون آیکون پست جدید و پست قدیم هست،اونارو اگه می تونی یه چیز دیگه هم بذار برای استایل های بعدیت.
    چون کم کم داره تکراری میشه.
    مثلا از همینایی که الان برای وی بی ایران هست استفاده کنید.
    موفق باشید.

    کاربر مقابل از Danialskh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #56
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    161 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    ممنون از شما

    میشه لطف کنید بگید از کجا میتونم فونت های اصلی قالب رو درست کنم ؟ برای نمونه فونتی که به طور پیش فرض در پست ها نمایش داده میشه، یا فونتی که در قسمت بالای تالار ها وجود داره : ( Threads / Posts آخرين ارسال )

    ممنون از شما بابت زحمتی که برای ساخت قالب کشیدید، واقعا در سطح یک قالب رایگان کم نظیره.

  7. Top | #57
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,123
    مورد پسند
    2,533 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.96
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود
    ادمین سی پی=====>استایل ها و قالب ها=====>تنظیمات استایل=====>Style Variable Editor
    در باکس بالاش کلمه font رو جست و جو کنید.

    کاربر مقابل از Danialskh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #58
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    161 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    لبرمن جان، خدا خیرت بده، میتونی دکمه های قالب Niva ( مثل دکمه های fb که بالای صفحست یا پاسخ به موضوع و ... که رنگشون صورتیه ) رو با فرمت PSD بدی ؟ دارم رنگ قالب ور عوض می کنم، دکه هاشم عوض کنم عالی میشه.

  9. Top | #59
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,788 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    درود
    پرهام جان اون آیکون پست جدید و پست قدیم هست،اونارو اگه می تونی یه چیز دیگه هم بذار برای استایل های بعدیت.
    چون کم کم داره تکراری میشه.
    مثلا از همینایی که الان برای وی بی ایران هست استفاده کنید.
    موفق باشید.
    چشم ایشاا... دراستایل های بعدی حتما مد نظر میگیرم

    PSD کل هدر به پست اول اضافه شد ... اون RSS و... هم رنگ اصلی گذاشتم...

    در جست جوی قالب بگردید که این کد کجاست: .newcontent_textcontrol {
    بعد color رو تغییر بدید...

    کاربر مقابل از Leberman بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  10. Top | #60
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    161 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    من روی این قالب هدر گذاشتم، ولی مشکلی که پیش اومده اینه که این هدر برای قالب در رزولشن 1024*768 طراحی شده.

    یکی از دوستان که مانیتورش عریض و رزولشنش بالاتره این عکس رو برای ما گرفته: http://www.dleraimg.com/images/98313432841269792153.jpg

    میشه کاری کرد که قالب برای همه به یک اندازه نشون داده بشه ؟ چون الان اگر اشتباه نکنم قالب به صورت % طراحی شده و هر چقدر هم مانیتور عریض باشه قالب عریض میشه، ولی برخی از قالب ها هستند بر اساس پیکسل طراحی شدند، میشه لطف کنید بگید چطوری میشه این قال رو بر اساس پیکسل ویرایش کرد تا این مشکلات پیش نیاد؟

    +

    چطوری میشه کاری کرد تا بک گراند چت باکس با بک گراند اصلی انجمن تفاوت داشته باشه ؟ چون الان بک گراند هر دو، یکی هستش و چت باکس یکم زشت شده .


    ممنون میشم راهنمایی کنید .

    واقعا ممنون از پشتیبانی خوبتون بابت قالب زیبایی که ساختید 3>

  11. Top | #61
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,788 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    برای مشکل دومتون برید و این رو جست جو کنید vsa_chatbox و داخل <div class="blockrow" id="vsacb_messagearea" رو پیدا کنید . بعد جلوش نوشته background-color:{vb:stylevar editor_background.backgroundColor};

    به این تبدیلش کنید:
    کد:
    background-color: #FFFFFF;
    مشکل اولتون هم باید بگم که با ٪ طراحی شده که مشکلی ایجاد نشه اگر با پیکسل بود مشکل سازتر میشد!!
    من لوگو 318×141 گذاشتم و مشکلی هم با هیچ رزولوشینی نداره...
    به هر حال اوکی کردم تست کنید کلاس logo رو به این تغییر بدید:

    کد:
    .logo {
        background: url("http://pasargod.org/header.gif") repeat scroll 0 0 transparent;
        float: right;
        height: 175px;
        margin-right: 5px;
        margin-top: 2.7%;
        width: 1000px;
    
    
        position: absolute;
    }

    کاربر مقابل از Leberman بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 35
    آخرين نوشته: 2014/03/30, 11:21 AM
  2. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2014/02/25, 11:31 PM
  3. پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2013/08/21, 11:31 PM
  4. پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2012/10/01, 01:48 PM
  5. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/08/26, 10:56 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •