تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: سوال در مورد تب آپلودسنتر در ناوبار

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    306
    مورد پسند
    76 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض سوال در مورد تب آپلودسنتر در ناوبار

    سلام دوستان

    چه کدی باید برای تب آپلودسنتر در ناوبار قرار بدم که با کلیک روی این تب آپلود سنتر تو تب جدیدی از مرورگر باز بشه؟؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.79
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    اگه از ورژن 4.2. ویبلتین استفاده میکنید لازم نیست جایه دوری برید
    فقط کافیه از ادمین سی پی-->تنظیمات --<تب ها--> حالا افزودن تب جدید رو بزنید

    اگه هم از ورژن های قبلی استفاده میکنید هک افزودن تب رو نصب کنید و تب جدید اضافه کنید

    یا هم بصورت دستی داخل ناوبار کدشو با کلاس تعریف شده برای تب های قبلی وارد کنید

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    306
    مورد پسند
    76 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    ورژنم 4.2 هست
    تبشم تو ناوبار ایجاد کردم آپلودسنترو اما روش که کلیم میشه تو تب جدید مرورگر باز نمیکنه صفحه آپلود سنترو میاره رو همین سایت خودم!

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.79
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    خب الان هم برای وی بی ایران هم اینطوریه

    اگه میخواین داخل صفحه جدید باز بشه باید بصورت دستی کدشو وارد کنید

    اون کدی هم که باید دستی وارد کنی داخل ناوبار اینه:

    کد PHP:
    <a href="http://www.neopersia.org/" target="_blank">آموزش طراحی صفحات وب </a

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    306
    مورد پسند
    76 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    خب میدونم باید وارد کنم
    همین کدش چیه؟؟
    دنبال همین کد هستم!!

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.79
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    من که کد رو قرار دادم براتون در پست بالایی

    اون کد رو داخل ناوبر در کنار دیگر تب ها وارد کنید

    کاربر مقابل از .:NiNjA:. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    306
    مورد پسند
    76 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    ممنون ندیدمش!!
    درست شد الان فقط اینکه این تگ a رو نمیشه کاری کرد که متن رو رنگی هم نشون بده؟؟ یه اتریبیوتی که رنگشم تنظیم کنه؟!!
    چون دو تا تگ رو نمیشه نوشت تو اون قسمت!

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.79
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    کد PHP:
    <a href="http://www.neopersia.org/" target="_blank"><font color="red">متن مورد نظر</font> </a

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    306
    مورد پسند
    76 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    من زدم اینو قبل از اینکه شما قرار بدی اما ارور میده :

    Error: The navigation element title is invalid.

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    22
    نوشته ها
    432
    مورد پسند
    163 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    رنگ فونت رو بذار تو استايل ببين بازم ارور ميده.
    کد HTML:
    <FONT STYLE="COLOR:RED;">متن ورد نظر</FONT>

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/25, 05:44 PM
  2. یک سوال در مورد ویبولتین سوئیت
    توسط AmirAshkan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 10:00 PM
  3. سوال در مورد سوال امنیتی برای ورژن 3 ویبولتین
    توسط v30sharp در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/27, 08:27 PM
  4. سوال درباره نصب استایل روی سوئیت
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 02:48 AM
  5. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/09/15, 10:32 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •