تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: چند تا مشکل عجیب با انجمن!!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,222
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض چند تا مشکل عجیب با انجمن!!

    سلام دوستان

    من انجمنم رو تازه راه انداختم،چند تا مشکل کوچیک و عجیب و اعصاب خورد کن دارم،گفتم اینجا بگم شاید دوستان بتونن راهنمایی کنن

    آدرس انجمن: انجمن علمی پژوهشی علم اندیش | elmandish

    یکی از مشکلات اینه که من به عنوان ادمین از IE نمیتونم وارد بشم و وقتی یوزر و پسورد رو میزنم پیام خوشامد گویی میاد اما دوباره صفحه ورود یوزر و پس میاد!!!

    یکی دیگه هم اینه که وقتی موضوع جدیدی ارسال میکنم حتما باید چند بار refresh کنم تا موضوع جدید رو ببینم،هم با کرم اینطوریه هم با IE

    یکی دیگه هم اینه که وقتی متنی رو میزارم وسط کلماتش * میاد که پاک کردن و ادیت کردنش خیلی وقت میگیره

    یکی دیگه هم اینه که وقتی متنی رو کپی میکنم حالتش bold هست و هیچ حوره نمیشه عادی باش،باید پست رو بفرستم بعد برم تو ادیت از اونجا از خالت bold درش بیارم

    ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.*.*
    سن
    29
    نوشته ها
    257
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 13.0.782.107
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_shahrsaz نمایش پست ها
    سلام دوستان

    من انجمنم رو تازه راه انداختم،چند تا مشکل کوچیک و عجیب و اعصاب خورد کن دارم،گفتم اینجا بگم شاید دوستان بتونن راهنمایی کنن

    آدرس انجمن: انجمن علمی پژوهشی علم اندیش | elmandish

    یکی از مشکلات اینه که من به عنوان ادمین از IE نمیتونم وارد بشم و وقتی یوزر و پسورد رو میزنم پیام خوشامد گویی میاد اما دوباره صفحه ورود یوزر و پس میاد!!!

    مرورگر IE خیلی وقته منقرض شده و دیگه کسی ازش استفاده نمیکنه ... اما احیانا کش مرورگر رو خالی کنید شاید جواب داد . اما ضمانتی در این مورد نمیکنم . از کروم استفاده کنید ...

    یکی دیگه هم اینه که وقتی موضوع جدیدی ارسال میکنم حتما باید چند بار refresh کنم تا موضوع جدید رو ببینم،هم با کرم اینطوریه هم با IE

    ممکنه به دلیل سرعت اینترنت تون باشه ... چون کسی همچین مشکلی تاحالا نداشته ...

    یکی دیگه هم اینه که وقتی متنی رو میزارم وسط کلماتش * میاد که پاک کردن و ادیت کردنش خیلی وقت میگیره

    این به دلیل ف-ی-ل-ت-ر شدن بعضی کلمات هست ... به قسمت تنظیمات وی بی برید و کلماتی که ف-ی-ل-ت-ر شده رو اصلاح کنید .

    یکی دیگه هم اینه که وقتی متنی رو کپی میکنم حالتش bold هست و هیچ حوره نمیشه عادی باش،باید پست رو بفرستم بعد برم تو ادیت از اونجا از خالت bold درش بیارم

    این به دلیل سازگاری ادیتور با متن هست ... متن هایی که میخواید کپی کنید رو ابتدا تو Notepad ببرید ، بعد از اونجا کپی کنید ...

    ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه
    پاسخ هاتون رو با رنگ قرمز دادم

    کاربر مقابل از MehdiD بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,222
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    ممنون

    مشکل اول حل شد دوست عزیز

    اما مشکل دوم همچنان باقیه به ضورتی که یه کاربر بهم پخ داد که پست من کو!!

    چند بار refresh کردم دیدم پستش هست

    مشکل سوم هم کلمه ستاره دار نمیشه بین 2 تا کلمه * میاد دوست عزیز

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.*.*
    سن
    29
    نوشته ها
    257
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 13.0.782.107
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_shahrsaz نمایش پست ها
    ممنون

    مشکل اول حل شد دوست عزیز

    اما مشکل دوم همچنان باقیه به ضورتی که یه کاربر بهم پخ داد که پست من کو!!

    چند بار refresh کردم دیدم پستش هست

    مشکل سوم هم کلمه ستاره دار نمیشه بین 2 تا کلمه * میاد دوست عزیز
    والا همچین مشکلی ندیدم تاحالا ... شاید دوستان دیگه بتونن راهنمایی کنن ...

    چه کلمه هایی مثلا این مشکل پیش میاد واسشون ؟

    کاربر مقابل از MehdiD بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,222
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    کلمه خاصی نیس.مثلا یه یه خط چند تا * میاد بین کلمات!!

    در مورد اون refresh کردن شما نمیدونمی از چیه؟؟

    به هاست تیکت دادم هنوز جواب نیمده

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.*.*
    سن
    29
    نوشته ها
    257
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 13.0.782.107
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_shahrsaz نمایش پست ها
    کلمه خاصی نیس.مثلا یه یه خط چند تا * میاد بین کلمات!!

    در مورد اون refresh کردن شما نمیدونمی از چیه؟؟

    به هاست تیکت دادم هنوز جواب نیمده
    نه دوست عزیز همچین مشکلی رو ندیدم تاحالا ...

    در مورد اون * ها هم ، یه قالب دیگه نصب کنید و همون متنی که ستاره دار هست رو از ابتدا تایپ کنید و ارسال کنید ببینید باز هم ستاره داره ؟

    کاربر مقابل از MehdiD بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,222
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    ببینید وقتی که تغییری تو انجمن حاصل میشه،آدرس سایت رو میزنی خیلی سریع سایت باز میشه انگار حالت ofline هستش

    بعدش که refresh میکنی،چند ثانیه طول میکشه و اطلاعات جدید انجمن نشون داده میشه

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.*.*
    سن
    29
    نوشته ها
    257
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 13.0.782.107
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_shahrsaz نمایش پست ها
    ببینید وقتی که تغییری تو انجمن حاصل میشه،آدرس سایت رو میزنی خیلی سریع سایت باز میشه انگار حالت ofline هستش

    بعدش که refresh میکنی،چند ثانیه طول میکشه و اطلاعات جدید انجمن نشون داده میشه
    پس مشکل از هاستینگ تون هست که سرعت لودش پایینه

    اختلافات ارسال پست رو هم که ذکر میکنید مربوط به همین میشه

    کاربر مقابل از MehdiD بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 19.0.1084.46
    میزان امتیاز
    357

    کاربر مقابل از Dark Knight بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,222
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 9.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    به هاستینگ تیکت دادم گفتن مشکل از ما نیس از قالب یا اسپریپت هستش نمیدونم والا

    دیروز یکی گفت من سرعت لود سایت رو میبرم بالا برات

    از دیروز اینطوری شد.انکاری سایت خالت offline میاد بالا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •