تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: نمایش 2 تا error هنگام عوض کردن Avatar

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    31
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    Question نمایش 2 تا error هنگام عوض کردن Avatar

    این 2 اروری که در عکس مشخص است به 2خط زیر اشاره دارند، می خواستم بدونم این ارورها رو چطور برطرف کنم؟

    فایل پیوست 22116

    خط 204 class_dm_userpic.php
    کد:
    $filename = tempnam(ini_get('upload_tmp_dir'), 'vbthumb');
    خط 332 و 333 class_image.php
    کد:
            // Verify that file is playing nice
            $fp = fopen($filename, 'rb');
    پ.ن: البته عکس بعنوان آواتار قرار گرفته ولی هر وقت عکسی را از کامپیوتر اضافه می کنم ارورهای بالا را دریافت می کنم!
    ویرایش توسط shahabkntu : 2012/10/08 در ساعت 08:15 PM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    31
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تا اونجا که تا الآن من متوجه شدم این مربوط به حالت Safe mode می باشد که اجازه ی دسترسی به پوشه tmp را نمی دهد (یا یه همچین چیزی)

    برای رفع این مشکل در "تنظیمات سرور و بهینه سازی سیستم" فعال کردن آپلود در حالت Safe Mode سرور را روی بله قرار دادم و پوشه ی tmp را در روت فروم ایجاد کردم

    با سطح دسترسی 777 ولی این دفعه با مشکل جدیدی مواجه شدم!

    فایل پیوست 22117
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    تو تاپیک زیر یه توضیحاتی داده شده ولی با توجه به اینکه من امکان دیدن PHPinfo رو ندارم نمی دونم چه کاری باید بکنم؟!

    حل ارور آواتار [بایگانی] - نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    از مدیرها می خوام تاپیک را ببندن، مشکل حل شد!

    برای دوستانی که این مشکل را دارند:

    آدرس پوشه ی tmp را به صورت کامل از home باید وارد کنید مثال (اگر tmp را در روت انجمن ایجاد کرده اید):
    کد:
    /home/vbiran/public_html/tmp
    ویرایش توسط shahabkntu : 2012/10/08 در ساعت 11:50 PM

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 22.0.1207.1
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    دوستان منم همين مشكل رو دارم
    در تاپيك زير كه بسته شده و همين تاپيك راهكاري نوشته شده ولي من كامل متوجه نشدم
    حل ارور آواتار

    جناب مدير متن زير رو دادن

    میگه یک پوشه با دسترسی 777 باید ایجاد کنید برای ذخیره شدن فایل ها داخل اون .
    حالا از کجا مسیرش رو بفهمیم ؟

    AdminCP > Maintenance > View PHP Info
    اینجا قسمت بالا یک همچین چیزی نوشته شده :

    _SERVER["DOCUMENT_ROOT"] ... /full/path/to/webroot

    مثلاً اگه نوشته بود

    /home/yoursite.com/public_html

    شما باید پوشه tmp رو اینجا درست کنید بعد به
    ویبولتین
    مسیرش رو بدید .

    خوب من رفتم به ادرس
    AdminCP > Maintenance > View PHP Info
    يك خطا زده

    Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in [path]/admincp/index.php on line 1098

    يكي از كاربران متن زير رو نوشته

    توی همون جا که علی گفت php info رو فعال کن.

    خوب من چيزي در مورد فعال كردن يا نكردنش در اون صفحه نميبينم به جز كد خطا

    مورد بعد من پوشه رو در روت ايجاد كردم حالا چطور بايد به وي بي بدمش تا اواتار ها در اون قرار بگيرن



  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,756
    مورد پسند
    11,358 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    923

    پیش فرض

    یه پوشه tmp میسازید. و در تنظیمات. Safe mode هم در کادر مربوطه مینویسید tmp

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 22.0.1207.1
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    با تشكر از مديريت عزيز
    از اون مطالب انگليسي استفاده كردم
    يك پوشه در روت با اسم مورد نظر ساختم
    بعدش تنها رفتم به قسمت تنظيمات-تنظيمات سرور و بهينه سازي
    گزينه فعال کردن آپلود در حالت Safe Mode سرور
    رو بله كردم
    موفق باشيد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/06/23, 01:42 PM
  2. پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2012/02/09, 02:38 PM
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 07:45 AM
  4. Database error in vBulletin این error چیکار کنم
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/01/02, 01:31 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •