تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15

موضوع: سوال در مورد ایمپورت دیتابیس

  1. Top | #11
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    209
    مورد پسند
    407 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    باید از PHP.INI مقدار ini_set('memory_limit','256M'); رو تغییر بدی

    2 تشکر توسط:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Razagh نمایش پست ها
    مشكل اينجاست كه از خود ديتابيس هم اينكارو ميكنم اي خطا مياد

    فایل پیوست 7754

    MySQL said:

    #1153 - Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes

    .اينجا هم نوشته فايل max_allowed_packet خيلي بزرگه .

    براي ورداشتن اين محدوديت ها چكار كنم؟

    خدا مرگت بده رضاق جان با اون ترجمه کردنت!
    ننوشته خیلی بزرگه.نوشته میگه یه پکت بگیرید که ماکزیمم حجمش بزرگتر باشه.یه همچین چیزی.یعنی الانه کوچیکه.
    خو چقدر فضا داری رو هاست؟

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #13
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    1,419
    مورد پسند
    2,064 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    207

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alibother نمایش پست ها
    خدا مرگت بده رضاق جان با اون ترجمه کردنت!
    ننوشته خیلی بزرگه.نوشته میگه یه پکت بگیرید که ماکزیمم حجمش بزرگتر باشه.یه همچین چیزی.یعنی الانه کوچیکه.
    خو چقدر فضا داری رو هاست؟
    :"> عجب . روي هاست 1 گيگ فضا دارم هنوز استفاده نكردم و سايتم هم خاليه چيزي توش نيست . دارم تستي ميگيرم

    براي بعداً كه مشكلي برام پيش نياد



    باید از PHP.INI مقدار ini_set('memory_limit','256M'); رو تغییر بدی

    ميشه ادرس دقيق بدي اين PHP.INI كجاست و به چقدر تغيير بدم ؟

  5. Top | #14
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    All Versions of vb & All Versions of php nuke
    سن
    26
    نوشته ها
    973
    مورد پسند
    983 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Par30DL نمایش پست ها
    باید از PHP.INI مقدار ini_set('memory_limit','256M'); رو تغییر بدی

    این درسته! پست بالای هم درسته! شرمنده وفق توضیح نداشتم

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #15
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Razagh نمایش پست ها
    :"> عجب . روي هاست 1 گيگ فضا دارم هنوز استفاده نكردم و سايتم هم خاليه چيزي توش نيست . دارم تستي ميگيرم

    براي بعداً كه مشكلي برام پيش نياد





    ميشه ادرس دقيق بدي اين PHP.INI كجاست و به چقدر تغيير بدم ؟
    دوستان این فایل php.ini کجای هاست هستش؟؟

    2 تشکر توسط:


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2012/02/20, 02:38 PM
  2. ایمپورت دیتابیس
    توسط داریوش در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2011/09/13, 04:53 AM
  3. ایمپورت دیتا بیس از ورد پرس به وی بی ۳
    توسط al.ch-666 در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/07/07, 04:01 AM
  4. سوال در مورد دیتابیس و بکاپ
    توسط Rishter در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/03/01, 05:49 PM
  5. مشکل در ایمپورت دیتابیس
    توسط ahora-kabir در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/09/19, 10:13 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •