تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: ارور Content Encoding Error

  1. Top | #1
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    195 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض ارور Content Encoding Error

    سلام دوستان
    هنگام پیوست کردن فایل ذر فرومم
    این ارور داده میشه :
    Content Encoding Error
    ویبولتین 3.8
    مشکل از کجاست؟
    تشکر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    771
    مورد پسند
    491 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    مشکل از سروره

    کاربر مقابل از Ebsmob بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    195 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    بهشون بگم چی رو درست کنن؟

  5. Top | #4
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    771
    مورد پسند
    491 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    ارور رو بهشون بده

    فکر کنم باید فشرده سازی gzip رو باید غیر فعال کنن

    کاربر مقابل از Ebsmob بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    تنظیمات اصلی انجمن
    تنظیمات Cookies و HTTP Header
    یا : http://www.adresse site.com/admincp/options.php?do=options&dogroup=http
    فشرده سازی خروجی صفحات HTML به صورت GZIP
    خیر

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    195 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    ممنون
    این کارو کردم
    ولی موقع آپلود این ارورو میده :
    Warning: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home:/tmp:/var/www/html:/etc/virtual/) in [path]/includes/class_upload.php on line 276

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_upload.php on line 282

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. صفحه content.php
    توسط mamad4 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/07/27, 10:07 PM
  2. پاسخ: 51
    آخرين نوشته: 2013/11/22, 09:26 PM
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 07:45 AM
  4. مشکل در هنگام نصب ورد پرس Content Encoding Error
    توسط ReZaPishgam در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/08/09, 03:22 AM
  5. Database error in vBulletin این error چیکار کنم
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/01/02, 01:31 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •