تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: قرار دادن بک گراند برای فروم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    92
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 22.0.1229.94
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    سلام بر کاربران عزیز وی بی ایران.
    دوستان من یه سوال دارم.
    راستش چند وقتیه که تو این فکرم که بک گراند برا سایتم بذارم.بجای اون صفحه تک رنگی که چشت فرومه یه عکس باشه.
    هر چقد با css ور رفتم نشد.اینجام کلی سرچ کردم اما نتیجه ای حاصل نشد.
    فکر کنم نمیشه!
    میشه؟؟؟
    اگر میشه زحمت بکشید بگین چطوری؟چکار باس بکنم؟
    دست همتونم پیش پیش مرسی!


    دوستان...
    کسی مایل نیست من رو از کف در بیاره؟؟؟
    ویرایش توسط FATEH : 2012/10/14 در ساعت 12:38 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط FATEH نمایش پست ها
    سلام بر کاربران عزیز وی بی ایران.
    دوستان من یه سوال دارم.
    راستش چند وقتیه که تو این فکرم که بک گراند برا سایتم بذارم.بجای اون صفحه تک رنگی که چشت فرومه یه عکس باشه.
    هر چقد با css ور رفتم نشد.اینجام کلی سرچ کردم اما نتیجه ای حاصل نشد.
    فکر کنم نمیشه!
    میشه؟؟؟
    اگر میشه زحمت بکشید بگین چطوری؟چکار باس بکنم؟
    دست همتونم پیش پیش مرسی!


    دوستان...
    کسی مایل نیست من رو از کف در بیاره؟؟؟
    اگر بکگرند داره میتونید عکسش رو تغییر بدید.
    یا از کدی که در پست بالا قرار داده شد استفاده کنید:
    کد PHP:
    background-image:url('../..'); 
    مثلا کد بالا رو با کمی تغییر در additional.css قرار بدید.

    کاربر مقابل از Dastyar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    92
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.89
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    ممنونم دوستان.اما داخل این ('../..') چی بذارم؟لینک رو چطوری بذارم؟((

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    1,021 بار
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 5.1
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    ../.. -> لينك عكس

    کاربر مقابل از jcs.w بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    Retired Mod <

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    2,643
    مورد پسند
    3,341 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 21.0.1180.60
    میزان امتیاز
    339

    پیش فرض

    برای قرار دادن بگراند داخل stylevar سرچ کنید doc_background

    بعد ادرس عکستون رو به این صورت قرار بدید

    url(adressax)

    کاربر مقابل از Revenger بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •