تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: فرم لاگین کامل برای وی.بی

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض فرم لاگین کامل برای وی.بی

    با سلام خدمت بروبچس وی.بی ایران!
    دوستان من یک سوال دارم خدمتتون...
    ببینید الآن من یک صفحه ایندکس برای تالارم (3.8.2) درست کردم! الآن می خوام تو صفحه ایندکسم برای فرومم (مثلا something.com/forum ) یه صفحه لاگین بذارم، تا اینجاشو می شه یه کاریش کرد!! ولی من می خوام کاری بکنم که بوسیله کوکی یا سشن یا هر چیز دیگه کاربر شناسایی بشه و در مراجعه بعدی کاربر لوگین کرده، مثلا یه چند تا لینک با مثلا دگمه Logout نمایش داده بشه...

    ممنون میشم اگر کمک کنین! (هر کی می تونه کمک کنه بگه من کد ایندکسمو بدم)
    خودتی!




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    این هم کد بخش لاگین صفحه ایندکسی که ساختمه!
    کد PHP:
    <div class="right" dir="lrt">
    <
    ul class="charcatch effects">
    <
    form action="login.php" method="post">
    <
    label><strong>نام کاربری</strong>:</label>
    <
    input style="position: relative; z-index: 4;" type="text" class="field" />
    <
    label><strong>رمز عبور</strong>:</label>
    <
    input style="position: relative; z-index: 4;" type="password" class="field" />
     <
    br><a type="submit" class="submit">ورود</a>
    </
    form></ul>
    </
    div
    خودتی!

  4. Top | #3
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,768 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    این هم کد بخش لاگین صفحه ایندکسی که ساختمه!
    این که به هیچ دیتابیسنس متصل نیست ؟!

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ali نمایش پست ها
    این که به هیچ دیتابیسنس متصل نیست ؟!
    خب من اومدم کمک بخوام که یه طور وصلش کنیم که ... تو پست اول توضیح دادم
    بعد اگر لطف کنین پست اول و دوم این تاپیک رو اینجا پست کنین مشکل من حله فکر کنم!
    http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=108026
    خودتی!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/02/06, 12:38 AM
  2. پاسخ: 54
    آخرين نوشته: 2011/11/04, 08:19 PM
  3. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/10/01, 12:10 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •