تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: مشکل با forum.php

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض مشکل با forum.php

    سلام
    من واسه یکی از دوستام الان انجمن نصبیدم
    بعد مشکلی پیش اومده و اونوم اینه که
    http://www.x.com
    میدی پیغام عدم دسترسی Access denied. میده
    و وقتی http://www.x.com/forum.php میدی نمیده
    یادم رفته روی انجمنی که خودم روشم چی کار کردم درست شده بود یعنی چه forum.php رو بدی چه ندی انجمن خودم باز میشه اما ماله دوستم نمیشه
    راهنمایی....




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    771
    مورد پسند
    491 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    دسترسي سي ام اس رو به كروه بده

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    اقا منم یه سوال درمورد همین forum.php داشتم .

    الان صفحه اصلی انجمن من به این شکله : http://www.topforum.ir/forum.php

    اگه بخوام به صورت http://www.topforum.ir باشه باید چیکار کنم ؟

    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ebsmob نمایش پست ها
    دسترسي سي ام اس رو به كروه بده
    من کلا cms و بلاگ رو حذف کردم چون اصلا نیازی بهشون نبوده
    فکر نمی کنم مشکل از این بوده باشه! توی فایل forum.php فایل content.php رو غیرفعال کردم یه بار نشد یه بار فعال کردم بازم نشد!
    یکی در این مورد راهنمایی کنه من خودم قبلا چنین مشکلی داشتم اما یادم نمیاد چی کار کردم درست شد!!


    نقل قول نوشته اصلی توسط TopForum نمایش پست ها
    اقا منم یه سوال درمورد همین forum.php داشتم . الان صفحه اصلی انجمن من به این شکله : http://www.topforum.ir/forum.php اگه بخوام به صورت http://www.topforum.ir باشه باید چیکار کنم ؟
    حذف forum.php کار اشتباهی هست . مگر اینکه اونو با htaccess تغییرنام بدید یا به html تبدیلش کنید.
    اما اگه خیلی اصرار داری شما:

    تمپلیت Navbar رو از ادمین انجمن پیدا کن و کد زیر رو پیدا کن
    کد HTML:
    <li class="selected"><a class="navtab" href="{vb:raw vboptions.forumhome}.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase forum}</a>
    این کد خط 6 یا 7 navbar هست کلا حذفش کن

    بعد برو از توی تنظیمات صفحه اصلی انجمن از تنظیمات کلی و نام صفحه خانگی {یا همچین چیزی چون ترجمه فارسی هر نسخه فرق داره} فیلدش هر چی هست رو پاک کن همین

    کاربر مقابل از Mojtaba_6485 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    1.1.1
    نوشته ها
    884
    مورد پسند
    1,144 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    110

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط TopForum نمایش پست ها
    اقا منم یه سوال درمورد همین forum.php داشتم . الان صفحه اصلی انجمن من به این شکله : http://www.topforum.ir/forum.php اگه بخوام به صورت http://www.topforum.ir باشه باید چیکار کنم ؟
    ببین الان در اصل صفحه اصلی شما به صورت yoursite.com/index.php هست که index شمارو پاس میده forum.php به همین دلیله که اگر ادرسو بدون forum.php واذد کنید بازم به اون مسیر میره

    کاربر مقابل از ®mR.Rian بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    عجب لباسیه !
    جلو دست و بال آدمو میگیره !



  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    ای بابا
    آقا چرا یکی مشکل داره تاپیک جدا نمیزنه موضوع اولو نیگا کنین اون مشکل از کجاست
    به جای اینکه تاپیک منو اسپم کنین

    کاربر مقابل از Mojtaba_6485 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    دوست من معذرت
    تاپیک درمورد forum.php بود نخواستم دوباره تاپیک بزنم !

    کاربر مقابل از Dark Knight بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  9. Top | #8
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    771
    مورد پسند
    491 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    درود

    اكر از ويبولتين 4 استفاده ميكنين فايل index.php رو ويرايش و content.php رو به forum.php تبديل كنيد

    كساني هم كه ميخوان به index.php بركشت بزنن اول مورد بالا رو جك كنن بعد CMS رو فعال كنن

  10. Top | #9
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    771
    مورد پسند
    491 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    درود

    اكر از ويبولتين 4 استفاده ميكنين فايل index.php رو ويرايش و content.php رو به forum.php تبديل كنيد

    كساني هم كه ميخوان به index.php بركشت بزنن اول مورد بالا رو جك كنن بعد CMS رو فعال كنن

    کاربر مقابل از Ebsmob بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ebsmob نمایش پست ها
    درود اكر از ويبولتين 4 استفاده ميكنين فايل index.php رو ويرايش و content.php رو به forum.php تبديل كنيد كساني هم كه ميخوان به index.php بركشت بزنن اول مورد بالا رو جك كنن بعد CMS رو فعال كنن
    اینو امتحان کرده بودم اما نمیشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دو ستون کردن صفحه اول ویبولتین 4 | Two column forum/sub-forum setup via CSS only
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/08/12, 07:04 AM
  2. هذف forum.php از آخر دامنه
    توسط sarvar در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 26
    آخرين نوشته: 2012/07/01, 07:04 AM
  3. سوال: تبدیل forum.php به forum.html
    توسط eMo در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/10/17, 03:43 PM
  4. چندتا مشکل عجیب در forum بنده
    توسط JawsTalks.com در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/05/17, 08:15 AM
  5. Forum Category Icons on Forum Home
    توسط VBIran در انجمن هک 3.7.x
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2009/09/13, 05:54 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •