تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 45

موضوع: قرار دادن آواتار در هدر

    1. توضیحات »»

      نگارش: ، توسط (کاربر سایت)

      آخرین زمان حضور: Sep 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها رتبه :  (1 رای ، میانگین : 1.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/10/20 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 240 بار
      پشتیبانی می شود تغییرات دستی در قالب

      خب برای این کار اول هک رو نصب کنید.
      بعد در قالب ها جستجو کنید header
      داخل هدر دنبال

      کد:
      <vb:if condition="$show['member']">
      <ul class="isuser">
      بگردید.
      بعد از اون این کد رو قرار بدین.


      کد:
      {vb:raw ss_avatar}
      فایل به همراه شات پیوست شد.

      Untitled-1.jpg

      روی قالب vbiran eghit تست کردم روی بقیه قالب ها تست کنید و خبر بدین . ممنونم

      دانلود رایگان از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #12
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.94
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    خوب الان واقعاً <ul class="isuser"> رو توی کد هاتون نمی بینین ؟

  3. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    115
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    این اواتارو ک بالا قرار گرفته نمیشه بزرگتر کرد سایزشو؟


  4. Top | #14
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.94
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    توی مدیریت پلاگین برید و این پلاگین رو پیدا کنید ویرایشش کنید یک width و height داره .

    2 تشکر توسط:


  5. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    6
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تنها چیزی که توی هدر من هست اینه

    <a name="top"></a>

    استایل زیبای Ideal 4.2 {اختصاصی وی بی ایران}
    اینم قالبی که دارم استفاده میکنم و به عنوان قالب اصلی . میشه بگین باید چه کار کنم ؟

    منتظر پاسخم .....
    ویرایش توسط joint : 2012/10/26 در ساعت 06:33 PM دلیل: انتظار

  6. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    6
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    یکی نیست جواب مارو بده ؟

  7. Top | #17
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    23
    نوشته ها
    1,725
    مورد پسند
    1,532 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    208

    پیش فرض

    درود

    بعد از نصب این هشدار رو داد:
    کد:
    wrning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, array given in [path]/includes/class_core.php on line 724
    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


  8. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    6
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کسی نیست جواب مارو بده ؟...
    مدیران محترم VBiran لطف کنید بگین چه کار کنم .

  9. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    20 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.02
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    اقا من نمیتونم پیداش کنم!که کد رو اذاف کنم!
    چطور میتونم پیداش کنم؟
    قالبم هم m3s نسخه ی 4.2 vb

  10. Top | #20
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    20 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Opera 12.02
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    حداقل یه روش برا پیدا کردنش بگید/

  11. Top | #21
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    خب برو تو کد های هدر بعد سرچ کن دیگه خیلی سادس
    So close no matter how far Couldn't be much more from the heart ** Forever trusting who we are and nothing else matters
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •