هاستینگ آسمان هاستسئو و بهینه سازان وب ایران
شاپ گسترتبلیغات در اینترنت
گیفت کارت آیتونز و گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19

موضوع: مشکل با صفحه Not Found

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    1
    نوشته ها
    39
    موضوع ها
    4
    پسندیده
    28
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    Question مشکل با صفحه Not Found




    سلام بر دوستان گل

    از توی تنظیمات وی بی سئو :

    "File Not Found" requests handling? رو روی Redirect to homepage قرار دادم و از سی پنل هم صفحه 404 رو ریدایرکت کردم روی صفحه اصلی سایت ولی بازم این ارور رو میده و در گوگل وب مستر هم خطا ثبت میکنه

    چطوری اینو درست کنم ؟

    این تنظیماتی که وی بی ایران انجام داده خیلی خوبه . یعنی برای صفحاتی که وجود نداره یک صفحه باز میشه که یک متن و یک کادر جست و حوی گوگل در وب سایت رو قرار داده خیلی عالیه . کسی می تونه راهنمایی کنه چطور اینچنین کاری کنم . و اگر ممکنه کد هاش رو لطف کنه

  2. آوا سرور
    گیفت کارت آیتونزگیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    1
    نوشته ها
    39
    موضوع ها
    4
    پسندیده
    28
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کسی در این مورد اطلاعاتی داره ؟

    تنظیمات این بخش به خوبی کار نمی کنه . انگار قبل این یک تنظیم دیگه فعاله و پیام خطا رو نشون میده

    اگر صفحه Not Found معروف بیاد این تنظیم کار میکنه ولی خب وی بی پیش فرض صفحه بالا (تو عکس بالا) رو لود میکنه و این تنظیم اعمال نمیشه

    این گوگل وب مستر همینطوری داره ارور ثبت میکنه

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    20
    نوشته ها
    1,725
    موضوع ها
    51
    پسندیده
    1,744
    مورد پسند
    1,615 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    207

    پیش فرض

    درود

    وی بی ایران یه صفحه اختصاصی درست کرده

    من یه صفحه ایندکس طراحی کرده بودم بعد همون رو یه تیبل دیگه بهش اضافه کردم و این موضوع وجود ندارد و ..... بعد آپلودش کردم تو روت فروم و تو وی بی سئو بهش آدرس دادم

    برای اختصاصی کردن صفحات 404 یا page not found خودتون چنین کار هایی باید انجام بدید
    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    1
    نوشته ها
    39
    موضوع ها
    4
    پسندیده
    28
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    توی روت فروم ؟

    من فروم رو توی ساب دامنه نصب کردم
    فایل 404 رو توی روت سایت ریختم و آدرس وی بی سئو فروم رو به آدرس 404 در روت سایت دادم
    یعنی مشکل اینجاست ؟

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    20
    نوشته ها
    1,725
    موضوع ها
    51
    پسندیده
    1,744
    مورد پسند
    1,615 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    207

    پیش فرض

    درود

    اونجایی که به وی بی سئو آدرس میدید برای اون فایل 404 خودش یه مثال زده آدرس به این صورت داده:
    کد:
    /home/user/public_html/error.php
    منظور از کلمه user تو آدرس بالا user name هاستت هست

    فقط کافیه آدرس اون فایل 404 رو بدی به وی بی سئو تا فراخونی بشه همین
    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    1
    نوشته ها
    39
    موضوع ها
    4
    پسندیده
    28
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آره دوست عزیز من همین کارو انجام دادم .

    گاهی کار میکنه گاهی کار نمی کنه

    ببین اگر آدرس سایت یک چیزی تو مایه های زیر باشه :

    forum.site.com/x.php

    حالا اگر صفحه x وجود نداشته باشه میره به اون صفحه 404 که ما تعریف کردیم

    ولی اگر یک چیزی تو مایه های زیر باشه :

    http://forum.site.com/forumdisplay.p...B3%D8%AA%D9%87

    حالا این ارور رو میده



    حالا چکار باید کرد

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    20
    نوشته ها
    1,725
    موضوع ها
    51
    پسندیده
    1,744
    مورد پسند
    1,615 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    207

    پیش فرض

    درود

    این رو تست بزن
    کد:
    /home/user/public_htnl/forum/error.php
    forum تو مثال بالا منظور اسم همون پوشه ای هست که فایل های ساب دامینت اونجا ریخته شده مثل همون آدرسی که خودت دادی

    کاربر مقابل از P30ByTe بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    1
    نوشته ها
    39
    موضوع ها
    4
    پسندیده
    28
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    میشه بیشتر توضیح بدی ؟ دقیق متوجه نشدم . چه تغییری داره و هدف از این کار چیه ؟

    صفحه ارور موجود یا بدم خودم بسازم ؟

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    20
    نوشته ها
    1,725
    موضوع ها
    51
    پسندیده
    1,744
    مورد پسند
    1,615 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    207

    پیش فرض

    درود

    ببینید شما یه صفحه html طراحی میکنید آپلود میکنید تو روت هاستتون (اونجایی که انجمنتون فایل هاش رو ریختید و ویبی سئو هم همونجاست)

    بعد اگر شما بعد از مدتی اگر یه پست رو پاک کنید اون لینک تا یه مدتی تو گوگل میمونه یا مثلا من که تغییر url داده بودم از توی گوگل لینک های قبلیم همه ارور 404 (page not found)
    میدادن

    بعد یه صفحه html درست کردم آدرسش رو دادم به وی بی سئو از اون به بعد لینکهای قبلی وقتی تو گوگل روشون کلیک شه ریدایرکت میشن به صفحه ای که من اختصاص دادم

    خب نکته مهم اینکار اینه که دیگه رو سئو تاثیر مثبت داره

    و اینکه مثلا 30تا کاربر هستن رو 30تا لینک تا الآن مثلا کلیک کردن همه زده page not found خب طرف در میره ولی مثلا الآن میاد تو صفحه اختصاصی که درست کردین مینویسه این موضوع وجود ندارد و .....

    لطفا برای موضوع خود در انجمن از فلان جا سرچ کنید و از ان جور حرفا

    وی بی ایران هم اینکار رو انجام داده اگه اشتباه نکنم

    اینم یه نمونه البته یه نمونه هست و خیلی زیبا تر میتونید طراحی کنید:

    کد:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <html>
    <head>
    <title>صفحه مورد نظر شما پيدا نشد</title>
    <meta http-equiv="REFRESH" content="0;url=http://www.p30byte.com/forum.php"></HEAD>
    <BODY>
    URL Not Found - Redirecting
    </BODY>
    </HTML>
    <!-- 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
    -->
    این خیلی ساده هست به جای اون آدرس که قرمز کردم میتونید یه تاپیک ایجاد کنید بنویسید این موضوع وجود ندارد و .... بعد اون تاپیک رو ببندید و لینکش رو جای گزین کنید
    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    1
    نوشته ها
    39
    موضوع ها
    4
    پسندیده
    28
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون دوست عزیز از وقتی گه گذاشتی

    حالا متوجه شدم این ارور هایی که گوگل وب مستر داره میگیره جریانش چیه

    در حقیقت تاپیک هایی که از انجمن حذف میشن ، زمانی که کاربری بخواد این تاپیک ها رو ببینه خود وی بی میاد این پیام رو نشون میده و گوگل این پیام رو به معنی خطا در نظر میگیره . اگر صفحه ای واقعا نباشه مستقیم Page Not Found میده و مشکلی نیست ولی اگر صفحه (تاپیک) قبلا بوده باشه و حذف شده باشه این پیام ظاهر میشه ، حالا باید یک کاری کرد که این تاپیک هایی که حذف شده اند هم Not Found بدن

    چکار میشه کرد ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل ارور Not Found
    توسط funset در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2013/04/30, 09:02 AM
  2. کمککککک.ارور not found
    توسط arash r در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/07/21, 05:01 PM
  3. ارور 404 Not Found !
    توسط The Godfather در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/11/19, 10:36 PM
  4. نمشکل سئو نسخه 6 و این اخطار 404 Not Found
    توسط tegzaz در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/08/27, 03:22 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •