تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: آمادگی برای روزیکه انجمنم مشکل دار بشه!!!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض آمادگی برای روزیکه انجمنم مشکل دار بشه!!!

    به امید خدا اگه بشه یکی دو روز دیگه سایتم میخواد بطور رسمی شروع به کار کنه. تو این مدت که داشتم سایت رو راه اندازی میکردم مشکلات زیادی برای سایت پیش می اومد که باعث میشد مثلا صفحات همه سفید بشن. یا همه ارور 404 بدن و غیره.
    حالا که میخوام تبلیغات رو شروع کنم و سایت بصورت رسمی معرفی بشه میخوام یه موضوعی رو پیش بینی کنم.
    چه ترفندی بکار بگیرم که اگه یه روز سایتم دچار مشکل شد و مثلا دیدم نیاز به چند ساعت کار داره یه پیغامی به کاربر نشون بدم؟ مثلا یه چیزی تو مایه های صفحه html حاوی یه کادر و یه متن که مثلا به کاربر بگه سایت در دست تعمیر است.
    کارهای ریدایرکت در صورت ارور404 و این چیزا رو خودم انجام دادم. منتها من مواقعی رو میگم که سایت اصلا نتونه بالا بیاد!
    یه فایل html بسازم؟ خب حالا اینو کجا بذارم و چطور تعریف کنم که در این مواقع سریع فعالش کنم؟
    مثلا می بینم ای بابا سایت اصلا بالا نمیاد. سریع برم این صفحه رو جوری تنظیم کنم که در مدتی که میخوام برم دنبال حل مشکل، این صفحه به کاربرانم نشون داده بشه.






  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.94
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.

    مثلاً ما توی وی بی ایران یک فایل index.html.backup داریم که در مواقع عادی اجرا نمیشه و وقتی سایت براش مشکی پیش میاد بالافاصله اون رو به index.html رینیم میکنیم و باعث میشه صفحه اصلی انجمن به هیچ وجه باز نشه .

    خود ویبولتین هم توی تنظیمات اصلی انجمن --> باز/بسته کردن انجمن این قابلیت رو داره که یک پیام به کاربر نشون بدید .

    5 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    اسکریپت های اماده هست دانلود کنید و تغییرات لازم را توش ایجاد کنید

    از سی پنل ریدایرکت کنیددر مواقع لازم

    2 تشکر توسط:


    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    واقعا ممنونم.
    سایتم یکی دو روز دیگه شروع به کار میکنه. تو این مدت با همراهی دوستان وی بی ایرانی تونستم سایتم رو در واقع بسازم. هر چند هنوز چندتا از تاپیک هام بی جواب مونده و نتونستم مشکلم رو حل کنم ولی اگر همین کمک های شماها نبود نمیتونسستم به اینجا برسونمش. برا همین اینجا هم تشکر میکنم.
    میرم تست کنم ببینم فرمایش شما رو چطور میتونم اجرا کنم

    یه فایل index منتها با پسوند php از قبل تو هاست قرار داره. من این فایلی که میخوام بسازم رو php بسازم یا html؟ این indexداخل خود هاست رو تغییر نام بدم و بعد اسم فایل جدید رو بذارم inex، مشکلی که پیش نمیاد بعدش؟!
    آخه چند شب پیش همین کارا رو کردم سایتم به هم ریخت!
    میشه دقیق تر توضیح بدین چیکار میکنین؟
    مثلاً ما توی وی بی ایران یک فایل index.html.backup داریم که در مواقع عادی اجرا نمیشه و وقتی سایت براش مشکی پیش میاد بالافاصله اون رو به index.html رینیم میکنیم و باعث میشه صفحه اصلی انجمن به هیچ وجه باز نشه .
    ویرایش توسط samaram : 2012/10/24 در ساعت 11:00 PM دلیل: ادغام دو پست

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    آپپپپپپپپپپپپپپ

  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.94
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    .html راحت تر هست .

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    .html راحت تر هست .
    ممنونم. خب بی زحمت بگید چطوری این کار رو بکنم؟ یه فایل html بسازم و با چه اسمی ذخیره کنم؟ تو چه مسیری از هاست بذارم؟
    آخه من یه index.html ساختم و گذاشتم تو روت انجمنم.ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    402
    مورد پسند
    83 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    من یک نمونه واسه سایتم ساخته بودم به جاش نام وی بی ایران را زدم شما اینو با فرمت HTML سیو کنید تا بدونید کلا چه جوریه بعدا میتونید متن هاشو عوض کنید
    کد:
    <html><head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-1"> <title>vbiran</title> <style> .plainText {font-family:sans-serif; color: #3366CC; font-size:10pt;font-weight:normal; font-stretch:wider } .bigText {font-family:sans-serif; color: #3366CC; font-size:14pt;font-weight:normal;font-stretch:expanded} </style> </head><body onload="Initialize();" style="margin: 0px;" scroll="no" bgcolor="#ffffff"> <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="100%"> <tbody> <tr> <td bgcolor="#ffffff" height="10%">&nbsp; </td> </tr><tr> <td valign="top" height="100%"> <table marginwidth="0" marginheight="0" width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="100%"> <tbody> <tr> <td bgcolor="#ffffff"><br></td> <td align="middle"> <b><font face="Arial">Donate to <a href="http://www.vbiran.ir">vbiran.ir</a> was successful<br> </font></b> <font class="plainText" color="#000000"><font color="#000000">---</font> <font color="#000000">T<span lang="en-us">hank You for choose and support us </span>---</font></font> </td> <td bgcolor="#ffffff"><br></td></tr></tbody></table></td></tr> <tr> <td align="middle" bgcolor="#ffffff" height="50%">&nbsp; </td></tr></tbody></table></body></html>

    کاربر مقابل از V2PCT بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8 و 4.2
    سن
    25
    نوشته ها
    586
    مورد پسند
    426 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.94
    میزان امتیاز
    72

    پیش فرض

    درود
    بنده یه کد خیلی زیبایی دارم میتونید ازش استفاده کنید :
    (برای آدرس فایل جایی index انجمنت هست رو یه فایل به نام index.php.support بزن و این رو توش بریز و سیو کن و مواقع اضطراری اسم رو عوض کن .

    کد:
     <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"><html><head><metacontent="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type"><title>☼☼ غیر فعال ☼☼</title> <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script> <script>$(document).ready(function(){
        $('.dismoisrex').fadeIn(1000);
        function moisrexanimate(){
            $('.green').animate({'left':'80%'},500).animate({'left':'0'},500);
            $('.red').animate({'right':'80%'},500).animate({'right':'0'},500,moisrexanimate);
        };
        moisrexanimate();
    
    
        $('.m1').animate({left:'30%'},500).animate({left:'70%'},4000).animate({left:'110%'},300);
        setTimeout("$('.m2').animate({top:'30%'},500).animate({top:'70%'},4000).animate({top:'110%'},300);",4500)
        setTimeout("$('.moisrex').show(1000);",9000);
    });</script> <style>body{
        color:#333;
        font:11px tahoma;
        overflow:hidden;
    }
    a{
        color:#888;
        transition:all 0.5s ease;
        -moz-transition:all 0.5s ease;
        -o-transition:all 0.5s ease;
        -ms-transition:all 0.5s ease;
        -khtml-transition:all 0.5s ease;
        -webkit-transition:all 0.5s ease;
        text-decoration:none;
    }
    a:hover,a:focus{
        color:#000;
    }
    .moisrex{
        width:300px;
        height:150px;
        margin-left:-150px;
        margin-top:-75px;
        display:none;
        top:50%;
        text-align:right;
        left:50%;
    }
    .m1{
        width:200px;
        top:20%;
        left:-100%;
    }
    .m2{
        width:200px;
        top:-100%;
        left:20%;
    }
    .div{
        position:absolute;
        background:#f5f5f5;
        border:1px #ccc solid;
        border-radius:5px;
        -moz-border-radius:5px;
        -ms-border-radius:5px;
        -webkit-border-radius:5px;
        -o-border-radius:5px;
        -khtml-border-radius:5px;
        padding:10px;
        direction:rtl;
        box-shadow:0 0 10px #ddd inset;
        -moz-box-shadow:0 0 10px #ddd inset;
        -o-box-shadow:0 0 10px #ddd inset;
        -webkit-box-shadow:0 0 10px #ddd inset;
        -khtml-box-shadow:0 0 10px #ddd inset;
        -ms-box-shadow:0 0 10px #ddd inset;
    }
    .topline{
        position:absolute;
        top:0;
        height:10px;
        width:99%;
    }
    .bottomline{
        position:absolute;
        bottom:0;
        height:10px;
        width:99%;
    }
    .red{
        background:#ccc;
        height:5px;
        width:20%;
        position:absolute;
        right:0;
    }
    .green{
        background:#ccc;
        height:5px;
        width:20%;
        position:absolute;
        left:0;
        margin:5px 0 5px 0;
    }
    .topline .red,
    .topline .green{
        top:0;
    }
    .bottomline .red,
    .bottomline .green{
        bottom:0;
    }</style></head><body> <noscript><style>.m1,m2{display:none;}.moisrex{display:block;}</style></noscript><center
    class="m1 div"> این سایت غیر فعال است.</center><center
    class="m2 div"> سایت از دسترس شما خارج است.</center><div
    class="moisrex div"> این سایت به دلایل زیر توسط مدیر غیر فعال شده است:<ol><li>توهین های زیادی که توسط کاربران به مدیر شده است.</li><li>مشغله و کار زیاد</li><li>نداشتن وقت برای رسیدگی به مشکلات شما</li><li>قدر نشناسی شما</li></ol></div><div
    style="position:absolute;bottom:10px;left:10px;"></div><div
    style="position:absolute;top:-200%;"></div><div
    class="dismoisrex" style="display:none;"><div
    class="topline"><div
    class="green"></div><div
    class="red"></div></div><div
    class="bottomline"><div
    class="red"></div><div
    class="green"></div></div></div></body></html>

    2 تشکر توسط:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    V2PCT عزیز ممنونم. ولی میشه بگید این فایل رو در مواقع ضروری با چه اسم یا پسوندی و کجای روت بذارم!؟
    Anbient گرامی از شما هم ممنونم. عذر میخوام متوجه منظورتون نشدم. یعنی میفرمایید این کدها رو کجا بریزم؟ چطور یه فایل از نوع php درست کنم؟
    این فال در مواقع ضروری باید اسمش index باشه. درسته؟ اونموقع اگر فایل indexی که از قبل دارم رو به یه چیز دیگه تغییر نام بدم مشکلی برای فرومم پس نمیاد؟ (راستش چند وقت پیش یه تغییر نام انجام دادم انجمنم به هم ریخت! گفتم ننه تغییر نام تو ویبولتین نباید به اون روش ها که من فکر میکنم باشه!!!!!!!)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پک شکلک موزیک(مناسب فروم های موزیک ) Music Smiley Faces
    توسط VBIran در انجمن پک شکلک های ویبولتین
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/10/29, 10:35 AM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/18, 11:33 AM
  3. دانلود ورژن 14.0.1 موزیلا فایر فاکس
    توسط MahdiXco در انجمن اینترنت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/16, 07:48 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/16, 01:18 AM
  5. پخش موزیک در پروفایل کاربران vb 4
    توسط milad sasha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/11/07, 12:20 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •