تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: وارد موضوعات انجمن ميشم اين ارور رو ميده!!!

  1. Top | #1
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    928
    مورد پسند
    473 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    درود

    وقتي وارد انجمن ميشم ارور ديتابيس رو ميده و با اين متن :


    Database error in vBulletin 4.1.5:

    Invalid SQL:

    SELECT thread.threadid, thread.title, thread.prefixid, post.attach,
    thread.postusername, thread.dateline, thread.lastpostid, thread.lastpost AS threadlastpost, thread.lastposterid, thread.lastposter, thread.replycount,
    forum.forumid, forum.title_clean as forumtitle,
    post.pagetext AS message, post.allowsmilie, post.postid,
    user.*
    ,avatar.avatarpath, NOT ISNULL(customavatar.userid) AS hascustomavatar, customavatar.dateline AS avatardateline,customavatar.width AS avwidth,customavatar.height AS avheight
    FROM thread AS thread
    INNER JOIN forum AS forum ON(forum.forumid = thread.forumid)
    LEFT JOIN post AS post ON (post.postid = thread.firstpostid)
    LEFT JOIN user AS user ON (thread.postuserid = user.userid)
    LEFT JOIN cms_nodeinfo AS info ON info.associatedthreadid = thread.threadid
    LEFT JOIN avatar AS avatar ON(avatar.avatarid = user.avatarid) LEFT JOIN customavatar AS customavatar ON(customavatar.userid = user.userid)
    WHERE 1=1
    AND thread.forumid IN(1,6,5,52,65,102,103,104,7,8,9,10,12,57,21,22,15 ,16,17,18,19,31,33,34,35,37,40,41,43,49,56,72,29,2 7,30,58,24,25,51,50,105,28,32,36,47,86,59,42,87,89 ,94,70,26,95,85,93,71,90,91,92,20,73,44,45,39,76,9 7,99,98,46,100,74,75,60,61,67,77,80,78,79,69,62,68 ,101)
    AND thread.visible = 1
    AND post.visible = 1
    AND open <> 10
    AND thread.dateline > 1348649388

    AND info.associatedthreadid IS NULL
    ORDER BY thread.dateline DESC
    LIMIT 0,5;

    MySQL Error : Can't create/write to file '/home/mysql/tmp/#sql_3e5d_2.MYD' (Errcode: 28 - No space left on device)
    Error Number : 1
    Request Date : Friday, October 26th 2012 @ 1248 PM
    Error Date : Friday, October 26th 2012 @ 1250 PM
    Script :
    IP Address : 91.98.12.205
    Username : Hadi
    Classname : vB_Database
    MySQL Version : 5.6.5-m8

    به ايميل هم هيچ پ.م نيمده فكر كنم تو كانفيگ ثبت نشده


    اين مشكل براي همه كاربران بوجود اومده
    ویرایش توسط mohammadhadi : 2012/10/26 در ساعت 01:17 PM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    30
    نوشته ها
    4,743
    مورد پسند
    6,904 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 24.0.1305.3
    میزان امتیاز
    621

    پیش فرض

    با پشتیانی هاست خودتون تماس بگیرید و متن مشکل رو براشون ارسال کنید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل موضوعات مشابه با موضوعات فارسی
    توسط khafan11 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2011/12/20, 04:40 PM
  2. نمایش موضوعات شبیه این انجمن
    توسط zesht در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/11/07, 04:53 PM
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/05/12, 07:32 PM
  4. فارسی ساز هک جدا کردن موضوعات مهم از موضوعات معمولی
    توسط Iman151 در انجمن فارسی ساز ها و پک های زبان
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/03/01, 01:29 AM
  5. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/11/17, 03:16 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •