تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: ثبت فرم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x.x
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    300 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض ثبت فرم

    چگونه میتوان فرمی را که به صورت دستی با html ساخته ایم نتایجش را به صورت ایجاد موضوع جدید یا ایجاد پست جدید در یک موضوع در انجمن ها ثبت کنیم. یعنی با زدن دکمه submit عملیات فوق صورت گیرد.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x.x
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    300 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    این مشکل من خیلی ضروری هست لطفا" زود پاسخ دهید.

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    روی سیستم دیگه انجام دادم اما ویبولتین رو تا حالا ندیدم پلاگین یه مدشو شاید باشه من نمی دونم

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x.x
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    300 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    اگه کسی بتونه اینکارو برام بکنه ممنون میشم.

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    42
    مورد پسند
    35 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوست عزیز این من چندین فرم دارم توی وی بی 3 که دارم استفاده میکنم ازش ، حتی سرچ اختصاصی گوگل هم برای سایتم اینطوری طراحی کردم.

    برای این کار باید یه فایل پی اچ پی با واریته های وی بی بنویسی و بعد یه تمپلیت اضافه کنی به استایلت با همون نام فایل پی اچ پی و توش هرچی می خواهی اضافه کنی.

    اگر وی بی 3 داری من میتونم واست فایل پی اچ پی و تمپلیت خام رو بدم اما وی بی 4 رو میتونی از بقه دوستان کمک بگیری.

    البته یه مد هم توی vb.org دیدم که فرم ساز بود ، البته نمیدونم این کاری که شما میخواهی انجام بدی با این فرم ساز قابل اجام هست یا نه.

    من راه اول ای که گفتم رو پیشنهاد میکنم.

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    42
    مورد پسند
    35 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام

    اینجا میگم که اگر کسی دیگه هم خواستش استفاده کنه :


    1- ابتدا کد های زید رو در Code Editor خودتون مثلا Notepad++ وارد کنید ، و به نامی که میخواهید پیج باشه سیو کنید (مثلا من در اینجا yourpage.php رو انتخاب کردم) ،
    سپس تمام قسمت هایی که عبارت yourpage در کد زیر هستش رو به نام فایل php که سیو کرده اید در بیارین.
    (حتما باید این ها یکی باشند (4 قسمت هستش)

    کد PHP:
    <?php
    // ####################### #####Do not Remove this Part ###########################
    // ####################### Made By A.Chakery at AioBoards.com ###########################

    error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);

    define('NO_REGISTER_GLOBALS'1);
    define('THIS_SCRIPT''yourpage'); 


    $globaltemplates = array(
        
    'yourpage',
    );



    require_once(
    './global.php');


    $navbits = array();
    $navbits[$parent] = 'yourpage';

    $navbits construct_navbits($navbits);



    eval(
    '$navbar = "' fetch_template('navbar') . '";');
    eval(
    'print_output("' fetch_template('yourpage') . '");');

    ?>

    سپس در استایلی که دارید و میخواهید پیج درش نشون داده بشه یک تمپلیت جدید ایجاد میکنید که باید نامش با اون فایل php یکی باشه.

    محتویات تمپلیت : (به سلیقه خودتون هستش)

    مثال :
    کد HTML:
    $stylevar[htmldoctype]
    <html dir="$stylevar[textdirection]" lang="$stylevar[languagecode]" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <title>Privacy Policy | $vboptions[bbtitle]</title>
    $headinclude
    </head>
    <body>
    $header
    
    $navbar
    
    <table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center">
    <tr>
        <td class="tcat" id="top">Your Page Name</td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="alt1">
    <div style="width: 80%; margin: 0 auto;">
                <ul>
                
                
                <<<<<<<< YOUR CODE HERE >>>>>>>>
    
                </ul>    
    </div>
    </td>
    </tr>
    </table>
    
    $footer
    
    </body>
    </html>
    توجه کنید که در انتخاب این نام ها حروف کوچک بزرگ هم خیلی مهم هستند.

    موفق باشید

    اگر براتون کار نداد بگین تا کد رو واستون ادیت کنم

    کاربر مقابل از al.ch-666 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    مثل این صفحه : http://www.vbiran.ir/pagerank.php ؟؟؟؟؟ یعنی ، هر صفحه ی PHP یا HTML رو میشه اورد تو قالب ؟ کد های شما ، رو وی بی 4 هم جواب میده ؟

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    42
    مورد پسند
    35 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله میشه مثلا من سرچ گوگل رو برای سایت خودم طراحی کردم که حتی نتایج هم توی سایت خودم با طرح استایل سایت باز میشه

    در مورد vb4 خیر من اصلا رو وی بی 4 کار نکردم و نخواهم کرد ،

    لطف کنید برای کد های مریوطه از مدیریت محترم سایت درخواست کنید.

    کاربر مقابل از al.ch-666 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    با خرید لایسنس ویبولتین برای کسانی که زندگی خود را صرف کد نویسی کرده اند ارزش قائل بشیم.

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    مثل این صفحه : http://www.vbiran.ir/pagerank.php ؟؟؟؟؟ یعنی ، هر صفحه ی PHP یا HTML رو میشه اورد تو قالب ؟ کد های شما ، رو وی بی 4 هم جواب میده ؟
    خیر عزیز
    اونی که لینک دادی از آی فریم استفاده شده و اچ تی ام اله که اینکلود شده
    واسه اینکه فایل پی اچ پی بنویسی نمی تونی مستقیم توی تمپلیت ویبولتین بنویسی باید یه پلاگین واسش بنویسی بعد از یه عملگر توی هر تمپلیتی که می خوایی استفاده کنی که اون پلاگین رو فراخونی کنه روی تمپلیت بر فرض مثال همون لینکی که دادی می تونستن به جای اینکه آی فریم بزارن یه پلاگین واسش بنویسن و بعدشم پلاگین رو توی تمپلیت فراخونی کنن به طور پیش فرض توی تمپلیت وبولتین نسخه های 4 به بعد به هیچ عنوان نمی تونی مستقیما کد های خارجی استفاده کنی هر چی هست متغیرهای خود ویبولتین هست که از قبل توی کتابخونش تعریف شده هست

    نقل قول نوشته اصلی توسط al.ch-666 نمایش پست ها
    بله میشه مثلا من سرچ گوگل رو برای سایت خودم طراحی کردم که حتی نتایج هم توی سایت خودم با طرح استایل سایت باز میشه در مورد vb4 خیر من اصلا رو وی بی 4 کار نکردم و نخواهم کرد ، لطف کنید برای کد های مریوطه از مدیریت محترم سایت درخواست کنید.
    خیر نمیشه هیچ راهی غیر از نوشتن پلاگین برای فراخوانی php وجود نداره توی 4

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    42
    مورد پسند
    35 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba_6485 نمایش پست ها
    خیر نمیشه هیچ راهی غیر از نوشتن پلاگین برای فراخوانی php وجود نداره توی 4
    دوست عزیز دقت کردید من چی نوشتم ؟

    در مورد vb4 خیر من اصلا رو وی بی 4 کار نکردم و نخواهم کرد ،
    این پروداکت اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره (این فقط حرف من نیست ، حرف 90 درصد Developer های اصلی وی بی (که اونو ترک کردند) و وی بی سئو هم هستش)
    با خرید لایسنس ویبولتین برای کسانی که زندگی خود را صرف کد نویسی کرده اند ارزش قائل بشیم.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •