تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 33

موضوع: مشکل در ثبت نام کاربران !!!

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    عزیز این به خاطر نسخه ویبولتینت هست من واسه تست اومدم یه یوزر رجیستر کنم
    خودتم اینکار رو بکن میبینش
    یه چیزایی پراکنده یادمه در این مورد همین c:\username.log.txt که پرگرامر اینو واسه ثبت یوزر گذاشته بود لاگ میکرد اسمشم معلومه کارشو میگه که از روی برنامه حذف نشده
    فقط باید خطا این کدو پیدا کنی و حذف
    حوصله نداشتم عکس بگیرم خودتم یه تست بزن

    کاربر مقابل از Mojtaba_6485 بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    290
    مورد پسند
    209 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    من که نفهمیدم !!!

    کاربر مقابل از MR. Garcia بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    I Hate Myself...

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    ای بابا از این واضحتر!!
    پرمشین سی پنلت رو پخ کن + یوزر پس فورومت فعلا تا 45 مین هستم بعد میرم سر کار خودم درستش کنم

    ببین واسه Unable to add cookies اینو توی فایل config.php خودت بزار ببین حل میشه؟
    این کد رو باید دقیقا زیر تگ باز شده ی php این فایل بزاری کدش اینه:
    کد PHP:
    define('DISABLE_HOOKS'true); 
    پس فایل config.php رو باز کن و بعد از <?php یه اینتر بزن بعد کد بالا رو توش بزار و سیو کن
    اون یکی هم بهت گفتم دیگه چی کار کنی من مسنجر ندارم مشکلی داشتی همین جا بگو
    ویرایش توسط Mojtaba_6485 : 2011/01/18 در ساعت 01:43 AM دلیل: ادغام دو پست

    2 تشکر توسط:


  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    290
    مورد پسند
    209 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    Cool !!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba_6485 نمایش پست ها
    ای بابا از این واضحتر!!
    پرمشین سی پنلت رو پخ کن + یوزر پس فورومت فعلا تا 45 مین هستم بعد میرم سر کار خودم درستش کنم

    ببین واسه Unable to add cookies اینو توی فایل config.php خودت بزار ببین حل میشه؟
    این کد رو باید دقیقا زیر تگ باز شده ی php این فایل بزاری کدش اینه:
    کد PHP:
    define('DISABLE_HOOKS'true); 
    پس فایل config.php رو باز کن و بعد از <?php یه اینتر بزن بعد کد بالا رو توش بزار و سیو کن
    اون یکی هم بهت گفتم دیگه چی کار کنی من مسنجر ندارم مشکلی داشتی همین جا بگو
    نشد !!!
    اینکارم کردم ولی باز همون ارور !!!
    میگم تو ارور Class_core نوشته ها !!!

    کاربر مقابل از MR. Garcia بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    I Hate Myself...

  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    من باید دسترسی کامل به سرور و پانله ادمینه ویبیه شما داشته باشم
    بیش از این در توانم نیست شرمنده که نه سورس رو ندیدم نه چیزه دیگه بخوام کمک کنم

    کاربر مقابل از Mojtaba_6485 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #16
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    20
    نوشته ها
    470
    مورد پسند
    866 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    درود
    تنظیمات اصلی انجمن --> تنظیمات عضویت کاربران
    پیام خصــوصی مربوط به خوش آمد گویی کاربران رو غیر فــعال کن .

  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    290
    مورد پسند
    209 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    Cool !!!

    نه ، تو صفحه ی اول نوشتم این نیست !!!

    کاربر مقابل از MR. Garcia بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    I Hate Myself...

  9. Top | #18
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    20
    نوشته ها
    470
    مورد پسند
    866 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    غیر فــعال نکنیــد ، هــرچی تو کادر هســت پاک کن ، اگــه نشــد به این مسیــر برو :
    /home/garcia/domains/evfans.ir/public_html/includes/
    فایل class_core.php رو باز کن و خط ششم رو پاک کن .
    پــ . ــن : فقط امی لی :d

    کاربر مقابل از General Pouya بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    290
    مورد پسند
    209 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    Cool !!!

    اگه منظور خط 62ه که توش فقط یه } هست و دیگه هیچی !!!
    اگرم همون 6ه که توش این هست :
    || # Copyright �2000-2010 vBulletin Solutions, Inc. All Rights Reserved. ||

    درضمن ، ایمی لی !!!

    کاربر مقابل از MR. Garcia بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    I Hate Myself...

  11. Top | #20
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    290
    مورد پسند
    209 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    Cool !!!

    I Hate Myself...

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •