تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: این ارور چیه ؟؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض این ارور چیه ؟؟

    امروز نمی دونم چی شده وقتی می خام تو سایتم لاگین کنم همش این ارور میاد نمیشه لاگین کرد ؟

    با فایر فاکس :


    Content Encoding Error

    The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

    * Please contact the website owners to inform them of this problem.




    با گوگل کروم :

    This webpage is not available.

    The webpage at /forum/login.php?do=login might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    1.1.1
    نوشته ها
    884
    مورد پسند
    1,144 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    110

    پیش فرض

    اگر اشتباه نکنم مشکل سروره که خودش درست میشه واسه من که اینجوری بود
    عجب لباسیه !
    جلو دست و بال آدمو میگیره !



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    موقع لاگین شدن و لاگ اوت شدن به خاطر login.php که ته آدرس هست اینطوری میشه , تا دیروز این مشکل نبود

    آدرس سایت رو با forum/index.php/ که میزنم میره تو سایت و مشلی نداره , حالا نمی دونم چی کارش کنم .

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,799 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.
    تنظیمات اصلی انجمن --> تنظیمات Cookies و HTTP Header -->قسمت GZIP رو غیر فعال کنید .

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    290
    مورد پسند
    209 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    Cool !!!

    منم یه مشکل دارم که فقط برای یوزر ها هست و برای مهمان ها نیست :
    تو بخش هایی که مربوط به دیدن پست و ارسال پست و ... میشه :
    Fatal error: Class 'vB_Template' not found in /home/garcia/domains/evfans.ir/public_html/includes/functions_editor.php(674) : eval()'d code on line 62

    برید لینک زیر و با نام کاربری " Test " و پسورد " 123456789 " وارد شید :

    ویرایش توسط MR. Garcia : 2011/01/18 در ساعت 12:30 AM
    I Hate Myself...

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MR. Garcia نمایش پست ها
    Fatal error: Class 'vB_Template' not found in /home/garcia/domains/evfans.ir/public_html/includes/functions_editor.php(674) : eval()'d code on line 62
    تمپلیتت با نسخه ویبولتین همخوانی نداره عوضش کن
    vB_Template واسه ویبولتین چهاره اما تمپلیتت فکر کنم یکی از نسخه های 3 باشه آره؟

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    290
    مورد پسند
    209 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    Cool !!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba_6485 نمایش پست ها
    تمپلیتت با نسخه ویبولتین همخوانی نداره عوضش کن
    vB_Template واسه ویبولتین چهاره اما تمپلیتت فکر کنم یکی از نسخه های 3 باشه آره؟
    قالب که مال ورژن 3 بود !!! ولی من این قالبو نصب کردم همه ی قالبا خراب شدن و این ارورو میدن !!! الآنم که پاکش کردم باز همه همینطورن !!!
    I Hate Myself...

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    Powered by vBulletin Version 3.8.7 Beta 1
    ویبولتینت 3 هست که! اوا اشتب شد
    لیست پلاگینات چین؟
    اونا رو همه رو موقتا دیسیبل کن ببین باز اررور میده؟

    کاربر مقابل از Mojtaba_6485 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    290
    مورد پسند
    209 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    Cool !!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba_6485 نمایش پست ها
    Powered by vBulletin Version 3.8.7 Beta 1
    ویبولتینت 3 هست که! اوا اشتب شد
    لیست پلاگینات چین؟
    اونا رو همه رو موقتا دیسیبل کن ببین باز اررور میده؟
    راستش خواستم 2 تا محصول " سربازخانه " و " پاسخ سریع پیشرفته " رو نصب کنم اشتباهی تو پلاگین نصب کردم ولی نصب نشد که فهمیدم باید تو محصولات نصب کنم !!!
    میتونه مشکل از این باشه ؟؟؟

    آره خودشه !!!
    مشکل از همون " پاسخ سریع پیشرفته " بود که به نظرم مال ورژن 4 بوده !!!
    خیلی خیلی ممنون !!!

    کاربر مقابل از MR. Garcia بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    I Hate Myself...

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.0 Beta 1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    خدا رو شکر تا باشه از این ارورها

    کاربر مقابل از Mojtaba_6485 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/11/26, 12:52 PM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/25, 04:13 PM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/11/25, 03:28 PM
  4. ایندیکس رو چطوری میشه به ادرس اضافه کرد؟؟
    توسط فروم - پاسارگاد در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/11/25, 11:18 AM
  5. قضيه چيه ؟؟ فرومم واسه همه نشون ميده غير از خودم !!!!! قضيه چيه؟؟
    توسط فروم - پاسارگاد در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 22
    آخرين نوشته: 2011/09/25, 05:22 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •