تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: خطاهای متعدد بعد از ریستور بکاپ

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.1.5
    نوشته ها
    542
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض خطاهای متعدد بعد از ریستور بکاپ

    چند وقت پیش بکاپی رو روی هاست جدید ریستور کردیم ، بعد از ریستور سایت بالا نمیومد و به فایلهای funcation.php و Class_core.php ایراد میگرفت | با tools .php زبان و دیگر موارد رو ریستور کردم ، الان در موقع ورود به لینک ادمین سی پی خطای زیر میده:
    کد:
    Unable to add cookies, header already sent. File: /home/------/public_html/includes/class_core.php Line: 1
    در موقع ورود به لینک اصلی سایت هم کلاً صفحه سفید هست.
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.1.5
    نوشته ها
    542
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    up ...
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    1,424
    مورد پسند
    983 بار
    اطلاعات
    Linux (Ubuntu) Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    168

    پیش فرض

    فکر کنم با tools.php
    cookie ها رو هم ریست کردید...
    مطمءن نیستم اما فکر کنم اگه با tools.php دوباره cookie هارو ریست کنید درست شه

    کاربر مقابل از S0h3!L بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    [email protected]:~$ echo i love linux
    i love linux
    [email protected]:~$ echo :nineteen: l



  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.1.5
    نوشته ها
    542
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    بازم دم داش سهیل گرم که یه نگاهی کرد

    ممنون

    انجام بدم بینم چی میشه ...
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.1.5
    نوشته ها
    542
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    همه موارد ریست شدن حالا باز هم گیر میده ، اینبار به فایل فانکشن
    کد:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:1) in [path]/includes/functions.php on line 3990
    اینم متن خط 3990 :

    کد:
    header("Location: $url", 0, $redirectcode);
    ویرایش توسط TORNADO : 2012/11/25 در ساعت 05:41 PM
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.1.5
    نوشته ها
    542
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    up ...
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.1.5
    نوشته ها
    542
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    هِـــــــــــــــــــــــ ـــــــی روزگار

    دوستان مقداری از مشکل ما حل شد | سایت بالا میاد

    ولی با توجه باینکه بکاپ قبلی ریستور شده وقتی یکی از موضوع ها رو باز میکنم باز ارور میده.


    متن خطاها:
    کد:
    Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in [path]/vb/vb.php on line 114
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:5464) in [path]/includes/functions.php on line 3990
    خط 114 از فایل vb.php:
    کد:
      ini_set('unserialize_callback_func', 'spl_autoload_call');
    متن خط 5464 class_core.php:
    کد:
     echo "<br /><strong>Warning</strong>: $errstr in <strong>$errfile</strong> on line <strong>$errline</strong><br />";

    میتونه به فعال بودن Safe Mode سرور ربط داشته باشه؟
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.1.5
    نوشته ها
    542
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    یــــــــــــــــــــــــ ـــــا اللـــــــــــــه ...

    کسی نیست نیگا کُنه؟؟؟
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    23
    نوشته ها
    1,725
    مورد پسند
    1,532 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    208

    پیش فرض

    درود

    دوست عزیز امتحانش ضرری نداره

    شما فایل های


    vb.php


    functions.php


    class_core.php

    رو مجددا از ویبلتینی که دانلود کردید آپلود کنید تست کنید

    کاربر مقابل از P30ByTe بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.1.5
    نوشته ها
    542
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    همه.شو دوباره جایگزین کردم

    فایده نداشت ...
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/08/14, 09:06 PM
  2. مشکل زبان بعد از ریستور بکاپ(مشکل جدیده)
    توسط .:NiNjA:. در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2013/01/26, 01:20 PM
  3. ریستور
    توسط mr.luck در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/11/05, 11:42 PM
  4. انتقال و ریستوری انجمن
    توسط omidmm در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/09/01, 01:25 PM
  5. مشکل بعد از ریستوری کردن فول بکاب کمک
    توسط sarwhost در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/06/17, 05:21 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •